Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Syysristeily Välimerellä

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma


Su 13.10. Helsinki–Barcelona

Matka alkaa Helsingin lentoasemalta. Finnairin suora lento lähtee Helsingistä klo 07.10 ja laskeutuu Barcelonaan klo 10.10. Kuljetus lentoasemalta Barcelonan satamaan, jossa nousemme Brilliance of the Seas -laivan kyytiin. Laivan palvelut ovat heti laivaan noustuamme käytettävissä. Risteilyalus lähtee Barcelonan satamasta klo 17.00. Usean ruokalajin illallinen ja huippuluokan viihdeohjelma vievät jo heti risteilyn ensimmäisenä iltana lomatunnelmaan. 


Ma 14.10. Villefranche (Nizza), Ranska

Brilliance of the Seas saapuu Ranskan Rivieralle aamulla klo 09.00. Laiva ankkuroituu sataman ulkopuolelle, joten maihin kuljetaan yhteysveneen kyydissä. Voit viettää päivän Villefranchen ihastuttavassa rantakaupungissa tai lähteä tutustumaan lyhyen junamatkan päässä sijaitsevaan Nizzaan matkanjohtajan johdolla(omakustanteinen paikallisbussilippu). Risteily jatkuu klo 19.00. 


Ti 15.10. Portofino, Italia

Brilliance of the Seas saapuu Portofinon edustalle klo 08.00. Värikkäistä taloistaan ja upeasta rantaviivastaan tunnetusta Portofinosta löytyy taatusti italialaista tunnelmaa. Laiva ankkuroituu merelle sataman ulkopuolelle, joten maihin kuljetaan yhteysveneen kyydissä. Voit lähteä matkanjohtajan vetämälle kävelyretkelle tai tutustua Portofinoon omatoimisesti. Laiva lähtee Portofinosta klo 18.00.


Ke 16.10. Livorno (Pisa, Firenze), Italia

Risteilyalus saapuu Toscanan alueen satamakaupunkiin, Livornoon, aamulla klo 07.00. Voit viettää päivän Livornossa tai lähteä matkanjohtajan johdolla päiväretkelle Pisaan (omakustanteinen/junaliput n. 15€/hlö). Risteilyalus jatkaa matkaansa klo 19.00.


To 17.10. Civitavecchia (Rooma), Italia

Laiva saapuu Civitavecchian satamaan klo 07.00. Voit viettää päivän viihtyisässä satamakaupungissa tai lähteä suomeksi opastetulle, lisämaksulliselle retkelle Roomaan. Antiikin ajan Colosseum, Vatikaanivaltion taideaarteet ja Trevin suihkulähde ovat historiallisen Rooman kohokohtia. Kaupunki tarjoaa myös mahtavat ostosmahdollisuudet. Laiva lähtee Civitavecchiasta klo 19.00


Pe 18.10. Salerno (Amalfi), Italia

Laiva saapuu majesteettisista maisemistaan tunnettuun Salernoon klo 08.00. Kuvankaunis Amalfin rannikko hurmaa romanttisella tunnelmallaan ja ihastuttavilla pikkukaupungeillaan. Vietä päivä rannalla tai osallistu lisämaksusta suomeksi opastetulle retkelle! Laiva suuntaa merelle klo 18.30. Illalla laivalla järjestetään suositut Apu-tanssit, joita tähdittää legendaarinen laulajatähti Eino Grön.  


La 19.10. Merellä

Suurelta laivalta löytyy tekemistä kaikenikäisille lomailijoille. Osallistu aktiviteetteihin, virkisty uima-altaissa, hemmottele itseäsi laivan kylpylässä tai nauti laadukkaista viihde-esityksistä aluksen teatterissa! 


Su 20.10. Barcelona–Helsinki

Risteily päättyy Barcelonan satamaan klo 06.00. Laivasta poistutaan aamiaisen jälkeen. Kuljetus satamasta Barcelonan lentoasemalle. Finnairin suora lento lähtee kohti Helsinkiä klo 11.10 ja laskeutuu Helsinkiin klo 16.00. Matka päättyy.

Hinnasto

 

Matkan hinta

1595 €/hlö jaetussa 2-hengen sisähytissä 

1815 €/hlö jaetussa 2-hengen ikkunahytissä

2065 €/hlö jaetussa 2-hengen parvekehytissä   

 

Kysy meiltä 1 hengen huoneen/hytin lisämaksua! 

 

Hintaan sisältyy 

• Finnairin meno-paluureittilennot Helsinki-Barcelona-Helsinki

• Kaikki lentokenttäverot ja -maksut

• Lentokenttä- ja satamakuljetukset Barcelonassa

• 8 päivän Välimeren-risteily täysihoidolla valitussa hyttiluokassa

• Verot, satamamaksut ja palvelurahat laivan henkilökunnalle

• Apu-kerhon kokeneen matkanjohtajan palvelut sekä Apu-kerhon ainutkertainen ohjelma: Apu-tanssien tähtiartistina Eino Grön

• Matkanjohtajan vetämät kävelyretket (Nizza, Pisa, Portofino)

 

Hintaan ei sisälly

• Laivalta tehtäviä laivayhtiön järjestämiä, lisämaksullisia retkiä tai kuljetuksia satamakaupunkeihin. 

• Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä, että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista jo matkaa varattaessa.

• Juomia risteilyllä. Voit varata edullisen juomapaketin kauttamme. Kahvia, teetä, vettä ja mehuja on saatavilla veloituksetta laivan buffetravintolassa.

 

Huom! Matkaohjelmaan voi tulla myöhemmin tarkennuksia tai vähäisiä muutoksia. Järjestämme myös suomeksi opastettuja lisämaksullisia retkiä (Rooma ja Amalfin rannikko).

 

Hytit

Parvekehytti


Tässä hytissä on oma parveke merinäköalalla. Voit itse valita haluatko kaksi erillistä vuodetta vai queen-size parivuoteen. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, kylpyhuone suihkulla, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkeä.

 

Hytin koko: 16-19 m², parveke 3,5-5 m². Hyttien sisustus ja koot vaihtelevat laivoittain.


Ulkohytti


Näissä standardihyteissä on tilaa kahdelle hengelle ja suuri ikkuna. Voit valita haluatko erilliset vuoteet vai queen-size parivuoteen. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytin vakiovarusteluun kuuluu: merinäköala, sohvaryhmä TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Joissain tämän luokan hyteissä on mahdollisuus jopa 4 henkilön yöpymiselle.

 

Hytin koko: 15-17 m². Hyttien sisustus ja koot vaihtelevat laivoittain.


Ulkohytti


Näissä kehdan hengen standardihyteissä on suuri ikkuna, josta näkee merelle. Voit valita haluatko erilliset vuoteet vai yhden queen-size vuoteen. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytin vakiovarusteluun kuuluu: merinäköala, sohvaryhmä TV, puhelin, kylpyhuone, jossa on suihku, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

 

Hytin koko: 12 m²


Lisätiedot

 

Lentoaikataulu

Finnair AY1651 13.10. Helsinki–Barcelona klo 07.10–10.10

Finnair AY1654 20.10. Barcelona–Helsinki klo 11.10–16.00

 

Lentoaikataulu sitoumuksetta!


Risteilyalus

Viime vuonna uusitulla Brilliance of the Seas -laivalla pääset nauttimaan tasokkaasta viihdeohjelmasta sekä hyvästä palvelusta. Royal Caribbean International -varustamon laivalta löytyy yli 10 ravintolaa, uima-allaskansi sekä iso teatteri. Laivalle mahtuu noin 2100 matkustajaa.  

Tunnelma laivalla

Tunnelma laivalla on rento ja palvelu ystävällistä. Muutamana iltana risteilyllä on ns. gaalailta, ”formal night”, jolloin pääravintolaan suositellaan pukeutumaan hieman tavallista siistimmin.

Tyylikkäät hytit

Aluksella on saatavilla erilaisia viihtyisiä hyttejä. Sisä- ja ulkohytit ovat 16 m² ja parvekehytit 15-18 m². Kaikissa hyteissä on kylpyhuone, ilmastointi ja parivuoteet tai kaksi yhden hengen vuodetta, jotka voi tarvittaessa yhdistää. Henkilökohtainen hyttiemäntä -tai isäntä huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta päivittäin.

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

Alukselta löytyy suuri yleinen aurinkokansi uima-altaalla ja poreammeilla. Lisäksi aluksella on sisäuima-allasalue, kylpylä ja kuntosali. Alukselta löytyy esimerkiksi myös kiipeilyseinä, minigolfrata sekä urheilukenttä. Ilta sujuu aluksella hauskoissa merkeissä teatterin Broadway-tyylisistä esityksistä nauttien tai yökerhoissa iltaa viettäen.

Risteilyn ohjelma

Risteilyn päiväohjelma toimitetaan hyttiin aina päivää edeltävänä iltana. Päiväohjelmasta löydät kaikki laivan tapahtumat, aktiviteetit ja esitykset kellonajan mukaan ilmoitettuna.  Ohjelmaa järjestetään laivalla aamun aikaisista tunneista iltamyöhään. Päivän ohjelma saattaa sisältää mm. liikunta- ja tanssitunteja, askartelua, taidehuutokauppoja, juhlia, elokuvanäytöksiä ja musiikkiesityksiä. Risteilyn jokaisena iltana laivan teatterissa esitetään erilaisia viihde- ja musiikkiesityksiä. 

Päiväohjelman yhteydessä on ilmoitettu laivan ravintoloiden, baarien ja muiden alueiden aukioloajat ja sijainnit. Listauksesta näet mm. mihin aikaan laivan buffetravintolassa tarjoillaan aamiaista ja monelta kuntosali aukeaa. 

Ruokailu

Pääravintola sijaitsee kahdella kannella ja tarjoaa upean näkymän ulos panoraamaikkunoista. Ravintola- ja kahvilavaihtoehtoja on yli 10, joista muutamaan erikoisravintolaan on erillinen kattausmaksu. Ruokailu pää- ja buffetravintolassa sisältyy risteilyn hintaan.

Laivan pääravintolan aukioloajat:
Aamiainen: vapaat istumapaikat 07.30–11.00.
Lounas: vapaat istumapaikat 12.00–13.30.
Päivällinen: Ryhmälle on varattu risteilyn ajaksi yhteinen illallinen ensimmäiseen kattaukseen klo 18.00. 

Tarkat ajat löytyvät päiväkohtaisesta ohjelmasta.

Jos haluat vaihtelua ruokailuaikoihin tai pukeutua rennommin, voit aterioida myös laivan muissa ravintoloissa. Katso ajat ja paikat päivittäisestä risteilyohjelmasta. Continental-aamiaisen voi tilata maksutta hyttiin 07.30 ja 10.00 välillä hytistä löytyvällä lomakkeella. Huonepalveluruokalista on tarjolla vuorokauden ympäri kaikissa hyttiluokissa. Hyttipalvelusta peritään 7,95 dollarin palvelumaksu (ruoka sis. hintaan). 
alk. 1595 €
13.–20.10.2019, 8 pvRoyal Caribbean -varustamon tyylikkäällä Brilliance of the Seas -laivalla lomailu sujuu aurinkoisissa tunnelmissa. Lokakuussa Välimerellä on vielä mukavan lämmintä. Matkareitti on hieno ja risteily vaivaton; matkalaukun tarvitsee purkaa vain kerran ja silti pääset vierailemaan viidessä eri Välimeren kohteessa.  

 

Suurelta, vuonna 2018 uudistetulta, laivalta löytyy tekemistä kaikenikäisille lomailijoille. Brilliance of the Seas on kuin tasokas lomahotelli, jolla on tarjolla hyvää ruokaa, lukuisia kuntoilumahdollisuuksia ja mukavat hytit. Alukselta löytyy useita tasokkaita ravintolavaihtoehtoja, kuten risteilyn hintaan sisältyvät á la carte -pääravintola sekä lähes ympäri vuorokauden auki oleva buffetravintola. Yhtenä iltana laivalla järjestetään Apu-tanssit, joita tähdittää legendaarinen laulajatähti Eino Grön. Aasiantunteva matkanjohtaja opastaa myös satamakohteissa.


Barcelona  Nizza

Portofino  Livorno (Pisa, Firenze)

Civitavecchia (Rooma)  Amalfi


Tarjous-/varauspyyntö »


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Reittikartta
  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!