Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Syysristeily: Välimeren suosikkisaaret luksuslaivalla

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma


La 20.10. Helsinki–Milano–Genova

Apu-kerhon upea syysristeily alkaa Helsingistä. Matkanjohtajamme on apunasi heti lentokentällä. Aamulento lähtee Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja saapuu Milanoon aamupäivällä. Lentoasemalta matkaamme bussilla reilun parin tunnin ajan Genovan satamaan, jossa upouusi MSC Meraviglia jo odottaa. Kaikki laivan palvelut ovat heti käytettävissäsi. Usean ruokalajin illallinen ja huippuluokan viihdeohjelma vievät jo heti risteilyn ensimmäisenä iltana lomatunnelmaan. Risteilyalus kääntää kurssin merelle klo 18.00.


Su 21.10. Civitavecchia/Rooma

Laiva saapuu Civitavecchian satamaan klo 07.00. Voit viettää päivän viihtyisässä satamakaupungissa tai lähteä lisämaksulliselle suomeksi opastetulle päiväretkelle historiaa henkivään Roomaan. Antiikin ajan Colosseum, Vatikaanivaltion taideaarteet ja Trevin suihkulähde ovat Rooman kohokohtia. Kaupunki tarjoaa myös mahtavat ostosmahdollisuudet. Laiva lähtee Civitavecchiasta klo 17.00.


Ma 22.10. Palermo, Sisilia

Laiva saapuu Sisilian pääkaupunkiin, Palermoon, aamulla klo 9.00. Lähde matkanjohtajan kanssa kävelykierrokselle tai tutustu omin päin kaupunkiin! Mafiamenneisyydestään tunnetun kaupungin kiinnostavimmat nähtävyydet löytyvät kävelyetäisyyden päästä satamasta. Satamakaupungista pääsee nopeasti niin vanhan kaupungin tunnelmallisille kujille kuin hiekkarannoillekin. Risteily toiselle Italian aurinkosaarelle, Sardiniaan, jatkuu klo 15.00.


Ti 23.10. Cagliari, Sardinia

MSC Meraviglia saapuu aurinkoisen Sardinian pääkaupunkiin, Cagliariin, aamulla klo 09.00. Välimeren toiseksi suurimman saaren pitkän historian aistii Cagliarin vanhakaupungin pikkukaduilla. Lähde matkanjohtajamme johdolla tutustumaan kaupungin historiallisiin nähtävyyksiin sekä ostoskatujen ja museoiden tarjontaan! Päivän voi viettää myös rannalla makoillen. Matka jatkuu kohti Mallorcaa klo 18.00.


Ke 24.10. Palma de Mallorca

Laiva saapuu Mallorcan pääkaupunkiin Palmaan klo 15.00. Voit tutustua Palmaan matkanjohtajan kanssa kävelykierroksella tai omin päin. Viehättävä kaupunki tarjoaa historiallisia nähtävyyksiä kuten komean goottilaisen La Seu -katedraalin ja Bellverin linnan. Palma on pullollaan erilaisia museoita, taidegallerioita ja katutaidetta ja tarjoaa myös mahtavat ostosmahdollisuudet. Voit nauttia Palman lämpimästä illasta, sillä laiva lähtee vasta puoliltaöin, klo 23.59.


To 25.10. Valencia

Risteilyalus saapuu Espanjan kolmanneksi suurimpaan kaupunkiin, Valenciaan klo 9.30. Kaupunki hemmottelee kävijöitä Espanjan suurimmalla hiekkarannalla, upeilla arkkitehtonisilla kohteilla sekä herkullisella ruokakulttuurilla – paella on kotoisin Valenciasta! Valencia tunnetaan huikeaa arkkitehtuuria tarjoavasta tiedepuistosta Ciudad de las Artes y las Cienciasta, Euroopan suurimmasta merimaailmasta Oceanogràficista ja Turia-puistosta, joka ympäröi hienoa vanhaa kaupunkia. MSC Meraviglia jatkaa matkaansa klo 16.00.


Pe 26.10. Marseille

Laiva saapuu Provencen pääkaupunkiin Marseilleen klo 12.00. Jyrkkien kalkkikivikallioiden suojaama Marseille on Ranskan vanhin kaupunki. Näe mm. vanhan sataman edustalla seisova Château d’If linnoitussaareke tai kipua 150 metrin matka Notre-Dame-de-la-Garden katedraalille! Laiva jatkaa matkaa Marseillen satamasta klo 19.00.


La 27.10. Genova

Risteilyalus saapuu takaisin Genovaan aamulla klo 09.00. Satamasta matkaamme bussilla reilussa parissa tunnissa Milanoon, missä teemme suomeksi opastetun kiertoajelun ennen lentokentälle menoa. Milano on Italian vaurain ja muodikkain kaupunki, ja sen keskusaukio Piazza del Duomo tuomiokirkkoineen ja La Scala -oopperatalo ovat maailmankuuluja. Paluulento Helsinkiin lähtee Milanosta illalla. Matka päättyy Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Hinnasto

 

Matkan hinta Lufthansan lennoilla

1595 €/hlö Bella-luokan jaetussa 2 h sisähytissä

1695 €/hlö Fantastica-luokan jaetussa 2 h sisähytissä

1795 €/hlö Bella-luokan jaetussa 2 h ulkohytissä

1895 €/hlö Fantastica-luokan jaetussa 2 h ulkohytissä

1945 €/hlö Bella-luokan jaetussa 2 h parvekehytissä

2045 €/hlö Fantastica-luokan jaetussa 2 h parvekehytissä

 

Matkan hinta sisältää Lufthansan lennot (Helsinki–München–Milano–München–Helsinki).

 

Lisämaksu Finnairin suorista lennoista sekä Milanon kaupunkikiertoajelusta 100 €/hlö

 

Hintaan sisältyy

• Meno-paluulennot Helsingistä Milanoon

• Lentokenttä- ja satamakuljetukset Milanon ja Genovan välillä 

• Suomeksi opastettu Milanon kiertoajelu (vain Finnairin lennoilla)

• 7 yön Välimeren risteily täysihoidolla valitussa hyttiluokassa 

• Verot, satamamaksut ja palvelurahat laivan henkilökunnalle 

• Apu-kerhon kokeneen matkanjohtajan palvelut

• Apu-kerhon ainutkertainen ohjelma: Apu-tanssit tähtiartistina Marita Taavitsainen

 

Hintaan ei sisälly

• Laivalta tehtäviä retkiä tai kuljetuksia satamakaupunkeihin. Kyseiset palvelut ovat laivayhtiön järjestämiä ja lisämaksullisia.

• Juomia risteilyllä. Laivan buffetravintolassa on saatavilla mm. kahvia, teetä ja vettä veloituksetta. Juomapaketteja voi varata lisämaksusta.

• Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä, että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista jo matkaa varattaessa.

 

Muuta

• Matkaohjelmaan voi tulla myöhemmin tarkennuksia tai vähäisiä muutoksia.

• Matkanjohtaja auttaa retkikohteiden valinnassa ja retkien varaamisessa. Joissakin kohteissa voi lähteä tutustumaan kaupunkiin matkanjohtajan johdolla. 

• Järjestämme myös suomeksi opastettuja lisämaksullisia retkiä muutamassa satamakohteessa. Retkiohjelma ilmoitetaan myöhemmin.


Hytit

Parvekehytti


Korkeaan palvelutasoon MSC Cruisesin risteilyaluksilla sisältyy henkilökohtainen hyttiemäntä/-isäntä, joka huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta kahdesti päivässä. 

 

Parvekkeelliset hytit ovat kuin hotellihuoneita. Hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Hytin varustukseen sisältyy myös mm. interaktiivinen televisio, puhelin, hiustenkuivaaja, langaton internetyhteys (lisämaksullinen), ilmastointi, vaatekaappi, WC ja kylpyhuone, minibaari/jääkaappi, tallelokero ja vaatekomero. Osa hyteistä soveltuu 4 hengelle. 

 

Hytin koko on 15-17 m² ja parvekkeen koko on noin 3 m², koot vaihtelevat laivoittain.


Ulkohytti


Korkeaan palvelutasoon MSC Cruisesin risteilyaluksilla sisältyy henkilökohtainen hyttiemäntä/-isäntä, joka huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta kahdesti päivässä. 

 

Ikkunalliset hytit ovat kuin pieniä hotellihuoneita. Hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Hytin varustukseen sisältyy myös mm. interaktiivinen televisio, puhelin, langaton internetyhteys (lisämaksullinen), ilmastointi, vaatekaappi, hiustenkuivaaja, WC ja kylpyhuone, minibaari/jääkaappi, tallelokero ja vaatekomero. Osa hyteistä soveltuu 4 hengelle. 

 

Hytin koko on 12-16 m², koot vaihtelevat laivoittain.


Sisähytti


Korkeaan palvelutasoon MSC Cruisesin risteilyaluksilla sisältyy henkilökohtainen hyttiemäntä/-isäntä, joka huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta kahdesti päivässä. 

 

Perushytit eli ikkunattomat hytit ovat kuin pieniä hotellihuoneita. Valoisasti ja modernisti sisustetuissa hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Hytin varustukseen sisältyy myös mm. interaktiivinen televisio, puhelin, langaton internetyhteys (lisämaksullinen), ilmastointi, hiustenkuivaaja, vaatekaappi, WC ja kylpyhuone, minibaari/jääkaappi, tallelokero ja vaatekomero. Osa hyteistä soveltuu 4 hengelle. 

 

Hytin koko on 13-15 m², koot vaihtelevat laivoittain.


Sviitit


Korkeaan palvelutasoon MSC Cruisesin risteilyaluksilla sisältyy henkilökohtainen hyttiemäntä/-isäntä, joka huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta kahdesti päivässä. 

 

Sviitit ovat tyylikkäitä, hotellihuonemaisia ja kaikista löytyy parveke. Sviiteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Lisäksi varusteluun kuuluu mm. sohva ja sohvapöytä, ilmastointi, tilava vaatekaappi, kylpyhuone ammeella, hiustenkuivaaja, interaktiivinen televisio, langaton internetyhteys (lisämaksusta), minibaari/jääkaappi sekä tallelokero. 

 

Hytin koko on 27-31 m² ja parvekkeen on noin 6 m², koot vaihtelevat laivoittain.


Lisätiedot

 

Lentoaikataulu

Ryhmä 1.

Finnair 20.10. Helsinki–Milano 08.00–10.05  

Finnair 27.10. Milano–Helsinki 19.00–22.55 

 

tai

 

Ryhmä 2.

Lufthansa 20.10. Helsinki–München 06.00–07.30   

Lufthansa 20.10. München–Milano 08.30–09.35   

Lufthansa 27.10. Milano–München 17.00–18.05   

Lufthansa 27.10. München–Helsinki 20.00–23.25   

 

Aikataulut sitoumuksetta!


Risteilyalus

MSC Meraviglia on uuden Vista-laivaluokan lippulaiva. Alus on suuruudeltaan 167 600 bruttorekisteritonnia, ja sillä on tilaa noin 4500 matkustajalle. Valtava alus aloitti liikennöinnin kesäkuussa 2017. Alus on yksi alan turvallisimmista ja ympäristöystävällisimmistä. 

Tunnelma laivalla

MSC Meraviglia on kuin tasokas lomahotelli, jossa on tarjolla hyvää ruokaa, lukuisia urheilu- ja kuntoilumahdollisuuksia, mukavat hotellihuonemaiset hytit sekä paljon ohjelmaa ja viihdettä.

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

MSC Meraviglialta löytyy valtavasti ruokailuvaihtoehtoja, tekemistä ja viihdettä. Aluksen erikoisuuksia ovat keilailurata, huvipuisto sekä vesipuisto useilla liukumäillä. Aluksen sisällä on kolmen kannen korkuinen Promenade-kansi, joka koostuu ostoskadusta, baareista ja erikoisravintoloista. Koko aluetta peittää valtavista LED-näytöistä koostuva katto, jolle heijastetaan jännittäviä kuvaefektejä. Iltaisin aluksen teatterissa esitetään upeita viihde-esityksiä. Voit käydä katsomassa iltaisin myös maailmankuulun Cirque du Soleilin sirkusesityksiä (Huom, lisämaksusta!). 

Matkustusluokat

MSC Cruisesin aluksilla on tarjolla neljä erilaista matkustusluokkaa, joten voit valita parhaiten omiin tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.   

Bella-luokan hintaan sisältyy: 
• Laaja valikoima laadukkaita ravintoloita, jotka hyödyntävät monipuolisesti Välimeren keittiön parhaita paloja. 
• Tasokas buffet kolmellatoista eri ruokaosastolla, joka on auki 20 tuntia vuorokaudessa
• Upeita esityksiä teatterissa
• Uima-altaat, kuntosali panoraamamaisemalla ja urheilumahdollisuuksia ulkoilmassa
• Joka päivälle aktiviteetteja

Fantastica-luokan hintaan sisältyy: 
• Kaikki Bella-luokkaan sisältyvä
• Hytit ylemmillä kansilla ja miellyttävimmillä sijainneilla 
• Hyttipalvelu ympäri vuorokauden

Aurea-luokan hintaan sisältyy:

• Kaikki Fantastica-luokkaan sisältyvä

• Upeat hytit parhaalla näköalalla ylemmillä kansilla

• All Inclusive Restaurant & Bar/Classic-juomapaketti risteilykohteesta riippuen

• Kylpyläpaketti, joka sisältää tervetulodrinkin, yhden hieronnan valikoimasta, yksityisen hyvinvointikonsultoinnin sekä vapaan pääsyn kylpyläosastolle koko risteilyn ajan

• Valikoiman hyvinvointituotteita hytissä

• Pääsy yksityiselle aurinkokannelle

• Vapaus ruokailla itselle sopivaan aikaan

• Pääsy laivaan ensimmäisenä


Ruokailu

Alukselta löytyy useita ravintolavaihtoehtoja, kuten risteilyn hintaan sisältyvät á la carte -pääravintola sekä lähes ympäri vuorokauden auki oleva buffetravintola. Alukselta löytyy myös muutama lisämaksullinen erikoisravintola, joita ovat mm. italialainen Eately, japanilainen Kaito Teppanyaki Restaurant & Sushi Bar sekä amerikkalaishenkinen pihviravintola Butcher’s Cut. 

Aamiaisen voi tilata hyttiin. Palvelu sisältyy Fantastica-luokkaan ja Bella-luokassa huonepalvelu on maksullinen. Lounasta tarjoillaan ravintoloissa ja buffet-ravintolassa. 
 
Pääravintolassa on aina saatavilla lapsille omat ruokalistat aamiaiselle ja illalliselle. Buffetravintolassa on useita erilaisia ”nurkkauksia”, joissa on tarjolla eri ruokavaihtoehtoja, kuten pitsaa, grilliruokaa, salaattia ja välimerellisiä herkkuja. Buffetravintola on myös auki tauotta lähes ympäri vuorokauden. Pääravintolassa on kaksi eri kattausta illalliselle. Vaihtoehtona voi illallistaa myös buffetravintolassa.  
alk. 1595 €
20.–27.10.2018, 8 pvLähde tutustumaan Välimeren suosikkikohteisiin luksuslaivalla! Kesällä 2017 liikennöinnin aloittanut MSC Meraviglia on Välimeren uusimpia ja moderneimpia valtameriristeilijöitä, jolla lomailu sujuu aurinkoisissa tunnelmissa. Matkareitti on hieno ja risteily vaivaton: matkalaukun tarvitsee purkaa vain kerran ja silti pääset vierailemaan seitsemässä eri Välimeren kohteessa. Suurelta laivalta löytyy tekemistä kaikenikäisille lomailijoille. Osallistu aktiviteetteihin, virkisty uima-altaissa, hemmottele itseäsi laivan kylpylässä tai nauti laadukkaista viihde-esityksistä aluksen teatterissa! Tarjolla on myös kuuluisa Cirque du Soleil -kokoonpano, joka esittää henkeäsalpaavia akrobaattiesityksiä (lisämaksu). 

 

Yhtenä iltana laivalla järjestetään huippusuositut Apu-tanssit, joita tähdittää iki-ihana Marita Taavitsainen. Apu-kerhon asiantunteva matkanjohtaja opastaa myös satamakohteissa. Milanon kaupunkikierros sisältyy matkan hintaan, ja järjestämme myös muita suomenkielisiä retkiä.


Genova  Civitavecchia (Rooma)

Palermo  Cagliari  Palma de Mallorca

Valencia  Marseille


Tarjous-/varauspyyntö »


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Reittikartta

  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!