Varaa risteily  

Malaga


Aurinkorannan suurimpiin kaupunkeihin lukeutuvassa Malagassa nautitaan auringosta yli 300 päivää vuodessa. Rennossa rantakaupungissa on toki muutakin nähtävää kuin sen upeat rannat – lähde vaikkapa kiertämään kauniin vanhan kaupungin pikkukujia, vietä päivä golf-radalla tai nauti vilkkaasta yöelämästä. Pablo Picasson kotikaupungista löytyy myös taiteilijalle omistettu museo.

 

Malagasta on muutaman tunnin ajomatka Sevillan ja Córdoban kaupunkeihin. Malagan lähellä sijaitsevat myös Granada, Torremolinos ja Marbella.

 
Liikkuminen ja etäisyydet

 

Malaga Costa Del Solin lentokenttä on Espanjan neljänneksi vilkkain. Malagan keskusta sijaitsee noin 10 kilometrin päässä lentokentältä. Automatka kestää noin 15 minuuttia. Lentokentältä pääsee Malagaan ja sitä ympäröiviin lähikaupunkeihin helposti myös paikallisilla junilla ja busseilla. Junamatka lentokentältä Malagan keskustaan kestää 12 minuuttia. Shuttle Airport Express Line, numero 19, on edullisin tapa matkustaa lentokentältä satamaan. Taksiasema sijaitsee T3 terminaalin ulkopuolella. 

 

Satama

 

Malagan vilkas satama sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Satama sijaitsee lähellä kaupungin historiallista keskustaa, vastapäätä Plaza de la Marinaa ja lähellä Museum Aula de Maria. Kävelykadulla satamasta keskustaan on useita ravintoloita ja kahviloita.