Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Esteettömästi Karibialle ja Miami Beachille

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma


La 26.1. Helsinki–Miami

Matkaan lähdetään Helsingin lentoasemalta klo 14.45. Finnairin suoran lennon arvioitu matka-aika Miamiin on 11 tuntia 10 minuuttia. Lento saapuu Miamiin klo 18.55. Esteetön kuljetus lentokentältä hotellille. Yöpyminen hotellissa (Holiday Inn Miami Beach Oceanfront).


Su 27.1. Miami

Aamiainen hotellilla. Aamupäivällä esteetön kuljetus Miamin satamaan. Lähtöselvityksen jälkeen nousemme upean Allure of the Seas -aluksen kyytiin., Laivan palvelut ovat heti käytettävissä. Yhteinen tervetulotilaisuus ja laivan mahdollisuuksien läpikäynti Sannan johdolla klo 13.00-14.00 Dazzles Loungessa. Laiva suuntaa kohti Karibian paratiisisaaria klo 16.30.


Ma 28.1. Merellä

Päivä merellä ja mahdollisuus nauttia laivan palveluista. Alukselta löytyy useita uima-allaskansia, keskuspuisto, kävelykatu, kymmeniä ravintoloita sekä useita hauskoja aktiviteetteja. Laivan viihdetarjonta on ensiluokkaista. 


Ti 29.1. Merellä

Toinen päivä merellä ja hyvä niin, sillä laivassa riittää yhä vain uutta koettavaa! Rentoudu allaskannella tai Central Parkin puistokahvilassa tai täytä päiväsi monipuolisella ohjelmalla! 


Ke 30.1. Philipsburg, St. Maarten

Allure of the Seas saapuu Philipsburgin satamaan St. Maartenille klo 08.00. Philipsburg on rennon letkeä rantakaupunki, jossa voi viettää päivän rantakadun ravintoloista ja kahviloista nauttien tai ostoskadun tarjontaan tutustuen. Vaihtoehtoisesti tarjolla on lisämaksullinen, esteetön retki. Laiva jatkaa matkaa klo 17.00.


To 31.1. San Juan, Puerto Rico

Laiva saapuu klo 07.00 aivan San Juanin vanhan kaupungin kylkeen. Värikkäät talot, tunnelmalliset kadut ja kaupungin ihana tunnelma kutsuvat tutkimusretkelle. Kävelyetäisyyden päässä satamasta löytyy paljon nähtävää, kuten upea linnoitus. Merimatka jatkuu jo klo 14.00, joten loppuiltapäivän ehtii rauhassa nauttia laivan tarjonnasta.


Pe 1.2. Labadee, Haiti

Päivä rantaparatiisissa! Labadee on Royal Caribbeanin yksityissaari, joka sijaitsee Haitilla. Paratiisisaarella pääset nauttimaan turkoosista merestä ja palmumaisemista. Labadee on esteetön myös apuvälineillä liikkuvilla ja saarella on rantapyörätuoleja hiekalle menoa helpottamaan. Labadeelle rantaudutaan klo 09.30. Allure of the Seas jatkaa matkaa kohti Miamia klo 18.00.


La 2.2. Merellä

Viimeinen päivä aikaa nähdä loputkin laivan hienouksista. Tämä meripäivä on pyhitetty nautiskelulle. Ota ilo irti lempeän lämpimästä merituulesta ja kaikesta siitä, mihin olet viikon aikana laivalla ihastunut!


Su 3.2. Miami Beach

Laiva saapuu satamaan aamulla klo 06.15. Laivasta poistutaan varhain aamulla aamiaisen jälkeen. Esteetön kuljetus Miami Beachin hotellille (Holiday Inn Oceanfront Miami Beach). Päivä aikaa nauttia Miami Beachin mahdollisuuksista tai viettää rentoa päivää hotellin allasalueella. 


Ma 4.2. Miami Beach

Shoppailupäivä, nähtävyyspäivä vai rantapäivä? Miami Beach tarjoaa mahdollisuudet moneen. Hotellilla nautitun ja matkan hintaan sisältyvän aamiaisen jälkeen voi päivästä tehdä oman näköisen, joko yksin tai porukalla. Sanna kokoaa jo ennen matkaa vinkkejä Miami Beachille.


Ti 5.2. Miami–Helsinki

Aamiainen hotellilla ja päivä aikaa ottaa viimeiset ilot irti Miami Beachistä. Esteetön kuljetus hotellista Miamin lentokentälle loppuiltapäivästä. Finnairin suora lento Miamista Helsinkiin lähtee klo 20.45 paikallista aikaa. Lennon arvioitu kesto on 9 tuntia 35 minuuttia.


Ke 6.2. Helsinki

Lento laskeutuu Helsingin lentoasemalle klo 13.20 paikallista aikaa.

Hinnasto

 

Matkan hinta

2395 €/henkilö jaetussa 2-hengen esteettömässä sisähytissä 

2595 €/henkilö jaetussa 2-hengen esteettömässä parvekehytissä   

 

Kysy meiltä 1 hengen huoneen/hytin lisämaksua! 

 

Hintaan sisältyy

• Finnairin turistiluokan reittilennot Helsinki–Miami–Helsinki

• Kaikki lentokenttäverot ja maksut

• Lentokenttä- ja satamakuljetukset Miamissa

• 3 yön majoitus Miami Beachilla keskitasoisessa Holiday Inn Ocean Front -hotellissa, jaetussa 2 hengen huoneessa aamiaisella

• 7 päivän risteily Allure of the Seas -aluksella valitussa hyttiluokassa

• Kaikki ruokailut laivalla

• Vesi, kahvi, tee, jäätee ja muut vastaavat alkoholittomat juomat ruokailun yhteydessä

• Verot, satamamaksut ja palvelurahat laivan henkilökunnalle

• Suomalaisen matkanjohtajan palvelut

 

Hintaan ei sisälly

• Erikoiskahvit ja teet, alkoholijuomat, alkoholijuomat, pullotetut tai tölkitetyt juomat tai merkkilimonadit.

• Muita retkiä tai kuljetuksia. Laivayhtiön järjestämät retket ovat lisämaksullisia.

• Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä, että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme hankkimaan matkavakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. 

• ESTA-matkustuslupaa Yhdysvaltoihin (pakollinen) 

 

Huom! Matkaohjelmaan voi tulla myöhemmin tarkennuksia tai vähäisiä muutoksia.

Hytit

Esteetön hytti


Esteettömät hytit ovat tavallisia hyttejä selvästi tilavampia ja niissä mahtuu liikkumaan pyörätuolilla. Esteettömän hytin wc-istuin on usein hieman korotettu ja lavuaari madallettu. Suihkussa on seinästä taittuva istuin. Huomioithan, että yhdysvaltalaiseen tapaan tukikaide on yleensä wc-istuimen takana ja toisella sivulla, ei molemmilla sivuilla. Tyhjää tilaa on toisella puolella wc-istuinta. Parvekkeellisissa hyteissä myös pääsy parvekkeelle on esteetön. Hyteissä on aina kokolattiamatto.


Hyttien varustukseen kuuluu televisio, puhelin, oma kylpyhuone suihkulla, kampauspöytä sekä hiustenkuivain. Hyteissä on parisänky, jonka saa pyydettäessä eroteltua kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Kuvissa esteetön sisähytti ja Boardwalk-parvekehytti Allure of the Seas -aluksella.

Lisätiedot

 

Finnairin lentoaikataulut

AY 007 26.1 Helsinki- Miami 14:45–18:55

AY 008 05.2. Miami- Helsinkii 20:45–13:20+1

 

Majoitus Miami Beachilla 

Holiday Inn Ocean Front

4333 Collins Ave,

Miami Beach, FL 33140

 

Hotellissa on esteettömiä huoneita, joissa on Roll-in-Shower. Hotellin altaalle on hissi. 

 

Risteilyalus

Suomessa rakennettu Allure of the Seas on yksi maailman suurimmista risteilyaluksista. Vaikutuksen tekee laivan keskellä sijaitseva keskuspuisto, jossa on yli 12 000 oikeaa kasvia. Royal Promenade -kävelykadulla voi käydä nappaamassa mukaansa Starbucks-kahvin tai istahtaa johonkin monista ravintoloista. Boardwalk-kävelykatu on saanut vaikutteita Coney Islandin huvipuistosta. Tunnelmaa luo muun muassa vanhan ajan tyylinen karuselli.

 

Tunnelma laivalla

Allure of the Seas -alukselta löytyy matkustajia kaikista ikäryhmistä ja lukuisista eri maista.  Tunnelma aluksella on huoleton ja palvelu ystävällistä. Kahtena iltana risteilyllä on ns. ”formal-night”, jolloin suositellaan pukeutumaan muodollisemmin laivan pääravintolaan.

 

Esteettömät hytit

Kaikkien hyttien varustukseen kuuluu televisio, puhelin, oma kylpyhuone suihkulla, kampauspöytä sekä hiustenkuivain. Hyteissä on parisänky, jonka saa pyydettäessä eroteltua kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Esteettömät hytit ovat tavallisia hyttejä selvästi tilavampia ja niissä mahtuu liikkumaan pyörätuolilla. Esteettömän hytin wc-istuin on usein hieman korotettu ja lavuaari madallettu. Suihkussa on seinästä taittuva istuin. Huomioithan, että yhdysvaltalaiseen tapaan tukikaide on yleensä wc-istuimen takana ja toisella sivulla, ei molemmilla sivuilla. Tyhjää tilaa on toisella puolella wc-istuinta. Parvekkeellisissa hyteissä myös pääsy parvekkeelle on esteetön. Hyteissä on aina kokolattiamatto.

 

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

Alukselta löytyy suuri yleinen aurinkokansi uima-altailla ja poreammeilla, lasten vesipuisto H2O Zone sekä vain aikuisille tarkoitettu aurinkokansi. Lisäksi aluksella on kylpylä ja kuntosali, jossa järjestetään ryhmäliikuntatunteja. Alukselta löytyy esimerkiksi myös surffisimulaattori, kiipeilyseinä, luistelurata ja koripallokenttä. Ilta sujuu aluksella hauskoissa merkeissä teatterin Broadway-tyylisistä esityksistä nauttien tai yökerhoissa ja baareissa tanssien.

 

Ruokailu

Laivalla on yli 20 eri ruokailupaikkaa, joista valtaosa sisältyy risteilyn hintaan. Pientä kattausmaksua (noin 5–40 dollaria) vastaan laivalla on tarjolla myös valikoima erikoisravintoloita, kuten pihviravintola Chops Grille, italialainen ravintola Giovanni´s Table, japanilainen ravintola Izumi Asian Cuisine sekä brasilialainen pihviravintolat Samba Grill Brazilian Steakhouse. Myös ensimmäinen merellä seilaava Starbucks löytyy alukselta.

 

Laivan pääravintolan aukioloajat:

Aamiainen: vapaat istumapaikat 07.30–11.00.

Lounas: vapaat istumapaikat 12.00–13.30.

Päivällinen: Ryhmälle on varattu risteilyn ajaksi yhteinen illallinen ensimmäiseen kattaukseen klo 17.30. 

 

Tarkat ajat löytyvät päiväkohtaisesta ohjelmasta.

 

Jos haluat vaihtelua ruokailuaikoihin tai pukeutua rennommin, voit aterioida myös laivan muissa ravintoloissa. Katso ajat ja paikat päivittäisestä risteilyohjelmasta. Continental-aamiaisen voi tilata maksutta hyttiin 07.30 ja 10.00 välillä hytistä löytyvällä lomakkeella. Huonepalveluruokalista on tarjolla vuorokauden ympäri kaikissa hyttiluokissa. Hyttipalvelusta peritään 7,95 dollarin palvelumaksu (ruoka sis. hintaan). Sviiteissä asuvat vieraat voivat pyytää kaikkien aterioiden tarjoilun hyttiin ilman lisämaksua. 

 

Esteettömyys laivalla

Kaikki laivan yleiset tilat ovat esteettömiä ja laivoilla on helppo liikkua kaikilla apuvälineillä. Etäisyydet suurilla laivoilla voivat olla pitkiä, mikä kannattaa huomioida apuvälinevalinnoissa, vaikka pystyisitkin kävelemään lyhyitä matkoja. Esteetön vessa on aina tavallisten wc-tilojen yhteydessä. Eri puolilla laivaa sijaitsevat lukuisat hissit ovat tilavia. Kaikilla laivoilla vähintään yhteen uima-altaaseen ja yhteen porealtaaseen on tuolinostin. Kasinolla osa pelipöydistä on madallettu ja kaikissa teattereissa on useita pyörätuolipaikkoja eri puolilla salia. Promenade-kävelykadun karuselliin on ramppi.

 

Laivalta löytyy useita esteettömät hyttejä, jotka ovat tavallisia hyttejä selvästi tilavampia ja niissä mahtuu hyvin liikkumaan pyörätuolilla. Hytteihin on etukäteisvarauksella (viimeistään 30 päivää ennen lähtöä) saatavana seuraavia apuvälineitä: wc-istuimen korottaja, erillinen suihkutuoli, lääkejääkaappi ja riskijäteastia. Hengitystukilaitetta käyttäville hyttiin toimitetaan tislattua vettä ja jatkojohto. Varustamo haluaa etukäteen tietää mukaan tulevat apuvälineesi sekä mahdollisen pyörätuolisi mitat ja painon. Sähköpyörätuolista/sähkömoposta tulee ilmoittaa myös akkutyyppi. Valmistauduthan kertomaan nämä tiedot varausta tehdessäsi.

alk. 2395 €
26.1.–6.2.2019, 12 pv

Lähde Karibian ja Floridan lämpöön Palmuasema-matkablogin kirjoittajan ja esteettömän matkailun asiantuntijan, Sanna Kalmarin, kanssa! Tämä ihana matka soveltuu erinomaisesti myös erilaisia liikkumisen apuvälineitä käyttäville. Koet samalla kertaa viikon mittaisen Karibian risteilyn Itäisellä Karibialla sekä upean ja monipuolisen Miami Beachin loiston. 

 

Risteilylle lähdetään Miamista Royal Caribbeanin upealla Allure of the Seas -aluksella. Suomessa rakennettu alus on yksi maailman suurimmista. Täysin esteetön alus on nähtävyys jo itsessään. Meripäivät tarjoavat mahdollisuuden laivan lukuisten aktiviteettien hyödyntämiseen, laivan ravintolatarjonnasta nauttimiseen, huikeiden Broadway-tason esitysten ihastelemiseen ja aurinkokansien letkeästä Karibian tunnelmasta lumoutumiseen. Risteilyn aikana vieraillaan kolmessa kohteessa: Puerto Ricossa, St Maartenilla ja Royal Caribbeanin omalla paratiisisaarella Labadeessa, Haitilla. Laivasta on helppo poistua kaikissa satamissa suoraan laiturille. Nähtävää riittää kävelymatkan päässä satamasta, mutta myös esteettömiä retkiä on tällä matkalla myynnissä. 

 

Miami Beachillä majoitutaan yksi yö ennen risteilyä ja kaksi yötä risteilyn jälkeen. Hotelli sijaitsee esteettömällä rantakadulla ja on hyvä lähtöpiste vapaalle Miami Beachiin tutustumiselle. Hotellissa on useita esteettömiä huoneita ja pihan uima-altaaseen on allasnostin. Sanna Kalmari tarjoaa lähtijöille parhaat matkavinkit ennen matkaa ja luonnollisesti myös matkan aikana. Yhteistä ohjelmaa on jonkin verran, mutta matkasta voi tehdä myös täysin oman näköisen unelmien loman!

 

Lue lisää matkasta ja kohteista Sannan Palmuasema-blogista!


LOPPUUNMYYTY!

 

Miami Beach  Philipsburg

San Juan Labadee


Tarjous-/varauspyyntö »


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!