Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

All Inclusive huutokaupparisteily Välimerellä

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma


La 6.4. Helsinki–Malaga, Espanja

Finnairin suora lento lähtee Helsingistä klo 20.40. Lento saapuu Malagaan klo 00.15. Kuljetus Malagan lentoasemalta hotellille. 


Su 7.4. Malaga

Kuljetus hotellilta Malagan satamaan. Pullmanturin keskitasoinen risteilyalus, Horizon, odottaa meitä satamassa. Kaikki laivan palvelut ovat heti laivaan noustuamme käytettävissä. Horizon lähtee kohti Casablancaa klo 17.00.


Ma 8.4. Casablanca, Marokko

Laivamme saapuu samannimisestä elokuvasta tunnettuun Casablancaan aamulla klo 10.00. Sinulla on koko päivä ja ilta aikaa tutustua Marokon suurimpaan kaupunkiin. Kuhisevilla basaareilla heittäydyt marokkolaiseen tunnelmaan. Risteily jatkuu klo 20.00.


Ti 9.4. Merellä

Horizon seilaa Portugalin rannikkoa pitkin kohti Pohjois-Portugalin Portoa. Vietämme päivän merellä. Herkuttele laivan ravintoloissa tai nauti kupponen kahvia laivan kannella!


Ke 10.4. Porto, Portugali

Horizon saapuu ihastuttavaan Portoon klo 09.00. Värikäs kaupunki tunnetaan muun muassa portviinikellareistaan ja historiallisesta kaupunginosastaan, Ribeirasta. Käy maistamassa portviiniä, ja nauti lounas yhdessä joenrannan perinteisistä ravintoloista! Risteily jatkuu klo 18.00.


To 11.4. Lissabon, Portugali

Saavumme Lissaboniin aamulla klo 09.00. Sinulla on koko päivä, ilta ja yö aikaa tutustua Portugalin värikkääseen pääkaupunkiin, sillä Horizon jatkaa matkaansa vasta seuraavana päivänä klo 13.00. Hyppää vaikkapa vanhan raitiovaunun kyytiin, ja hurauta katsomaan Lissabonin vanhankaupungin, Alfaman, nähtävyyksiä – tai kiertele Baixan kaupunginosan viihtyisillä kaduilla ja herkuttele kaupungin edullisissa ravintoloissa! Monipuolisessa Lissabonissa riittää nähtävää koko päiväksi.


Pe 12.4. Lissabon, Portugali

Aamu valkenee Lissabonissa. Ehdit viettää aamupäivän kaupungissa. Risteily jatkuu klo 13.00. Loppupäivä sujuu mukavissa tunnelmissa laivan kannella rentoutuen tai ravintolassa herkutellen.


La 13.4. Tanger, Marokko

Laiva saapuu Marokon Tangeriin klo 10.30. Satamakaupunki Tanger tunnetaan Afrikan tähden toisena aloituspisteenä ja porttina Afrikkaan. Tunnelmallisessa kaupungissa onkin paljon nähtävää; voit viettää päivän vaikkapa Medinan vanhankaupungin kaduilla kierrellen, rantabulevardin varrella rentoutuen tai Kasbahin linnoitukseen tutustuen. Horizon lähtee Marokosta klo 19.00.


Su 14.4. Malaga

Risteily päättyy Malagaan klo 09.00. Lähdemme suoraan satamasta suomeksi opastetulle kokopäiväretkelle, jonka aikana tutustumme Malagan, Torremolinoksen ja Fuengirolan nähtävyyksiin. Retken aikana nautitaan yhteinen lounas. Fuengirolassa ehdit vielä nauttia omakustanteisen illallisen. Illalla kuljetus Malagan lentoasemalle, josta lento Helsinkiin lähtee klo 01.05.


Ma 15.4. Malaga–Helsinki

Paluulento saapuu Helsinkiin aamulla klo 06.40. Matka päättyy.

Hinnasto

 

Matkan hinta

1650€/hlö jaetussa 2-hengen sisähytissä

1785€/ hlö jaetussa 2-hengen ulkohytissä

1825€/hlö jaetussa 2-hengen superior-ulkohytissä

1995€/hlö jaetussa 2-hengen parvekehytissä

2495€/hlö jaetussa 2-hengen parvekesviitissä

 

Kysy 1-hengen lisämaksua!

 

Hintaan sisältyy

• Finnairin suorat meno-paluureittilennot Helsinki–Malaga–Helsinki

• Lentokenttäverot ja -maksut

• Lentokenttäkuljetukset Malagassa

• 1 yön majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa, keskitasoisessa hotellissa Malagassa

• Suomeksi opastettu kokopäiväretki (Malaga, Torremolinos ja Fuengirola)

• 7 yön risteily valitussa hyttiluokassa Pullmantur-varustamon keskitasoisella Horizon-aluksella 

• Täysihoito laivalla sis. aamiaisen, lounaan ja illallisen lisäksi välipalat

• Valikoima alkoholittomia ja alkoholijuomia laivalla

• Verot, satamamaksut ja palvelurahat laivan henkilökunnalle

• Suomalaisen matkanjohtajan, Jari Peltomäen, palvelut

 

Hintaan ei sisälly

• Retkiä tai kuljetuksia satamakohteissa. Laivayhtiön järjestämät retket ovat lisämaksullisia. Järjestämme lisämaksusta myös suomeksi opastettuja retkiä satamakohteissa. Retket tulevat myyntiin myöhemmin. 

• Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä, että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme hankkimaan matkavakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. 

 

Huom! Matkaohjelmaan voi tulla myöhemmin tarkennuksia tai vähäisiä muutoksia.

Hytit

Hytit


Sisähytti

Sisähyteissä on parisänky, jonka voi erottaa tarvittaessa kahdeksi erilliseksi sängyksi. Osassa hyteistä on myös seinästä avautuva lisävuode. Hytissä on televisio, hiustenkuivaaja, tallelokero ja kylpyhuone suihkulla tai ammeella. Osa hyteistä soveltuu neljälle hengelle.

 

Ulkohytti

Ulkohyteissä on parisänky, jonka voi erottaa tarvittaessa kahdeksi erilliseksi sängyksi. Osassa hyteistä on myös seinästä avautuva lisävuode. Hytissä on televisio, hiustenkuivaaja, tallelokero ja kylpyhuone suihkulla tai ammeella. Osa hyteistä soveltuu neljälle hengelle. Hyteissä on joko tavallinen tai venttiili-ikkuna. H-luokan hyteissä rajoitettu näkymä.

 

Superior-ulkohytti

Superior-ulkohyteissä on parisänky, jonka voi erottaa tarvittaessa kahdeksi erilliseksi sängyksi. Osassa hyteistä on myös seinästä avautuva lisävuode. Hytissä on televisio, hiustenkuivaaja, tallelokero ja kylpyhuone suihkulla tai ammeella. Osa hyteistä soveltuu neljälle hengelle. Hyteissä on joko tavallinen tai venttiili-ikkuna. 

 

Parvekehytti

Parvekehyteissä on parisänky, jonka voi erottaa tarvittaessa kahdeksi erilliseksi sängyksi.  Hytissä on lisäksi sohvasänky, televisio, hiustenkuivaaja, tallelokero ja kylpyhuone suihkulla tai ammeella. Osa hyteistä soveltuu neljälle hengelle. Hyteissä on parveke.

 

Parvekesviitti

Parvekesviiteissä on parisänky, jonka voi erottaa tarvittaessa kahdeksi erilliseksi sängyksi. Parvekesviiteissä on oleskelutila, televisio, hiustenkuivaaja, tallelokero, minibaari ja kylpyhuone suihkulla tai ammeella. Osa sviiteistä soveltuu neljälle hengelle. Sviitissä on parveke.


Lisätiedot

 

Finnairin lentoaikataulu

AY1675 6.4. Helsinki–Malaga klo 20:40–00:15+1 

AY1676 15.4. Malaga–Helsinki klo 01:05–06:40

 

Risteilyalus

Horizon on espanjalaisen Pullmantur-varustamon vuonna 1990 valmistunut keskitasoinen risteilyalus. Alusta on uusittu vuonna 2012. Horizon on 208 metriä pitkä ja 29 metriä leveä risteilyalus, jolle mahtuu 1440 matkustajaa ja 620 miehistön jäsentä.  

 

Ruokailu laivalla

Laivalta löytyy á la carte -ravintola, buffetravintola, kahvila ja baareja. Ravintoloiden aukioloajat näet päiväkohtaisesta ohjelmasta. Aamiaista, lounasta ja illallista tarjoillaan laivan pääravintolassa sekä buffetravintolassa. 

 

Hintaan sisältyvät ravintolat

Risteilyn hintaan sisältyy ruokailu pääravintolassa ja buffetravintolassa. Buffetravintolassa on useita erilaisia pitopöytiä, joissa on tarjolla eri ruokavaihtoehtoja, kuten espanjalaisia herkkuja, grilliruokaa, salaattia ja lämpimiä ruokia. 

 

Ryhmällemme on valittu sama kattausaika pääravintolan illalliselle. Vaihtoehtoisesti voit syödä illallista myös buffetravintolassa. 

 

Alkoholi ja muut juomat laivalla

Alkoholittomat juomat (mehut ja virkistysjuomat lasissa, erikoiskahvit jne.) sekä edullisimmat oluet, viinit ja cocktailit sisältyvät automaattisesti risteilyn hintaan. Muutaman euron lisämaksulla (1–3 €) voit ostaa muun muassa tuorepuristettuja mehuja, pullotettua vettä sekä korkealaatuisempia väkeviä alkoholijuomia (esim. Hendricks, Malibu tai Chivas Regal). 

 

Voit osaa risteilysi ajaksi myös Premium-juomapaketin, joka sisältää kaikki laadukkaimmat alkoholijuomat, pullotetut virkistysjuomat ja tuorepuristetut mehut. Paketin hinta on

13 €/hlö/päivä. 

 

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

Aluksella on kylpylä, kauneussalonki sekä kuntosali. Aurinkokannelta löytyy kaksi uima-allasta ja aurinkotuoleja. Teatterissa esitetään iltaisin musiikki- ja viihde-esityksiä. Voit viettää aikaa myös aluksen baareissa, kirjastossa tai vaikkapa kasinolla.

alk. 1650 €
6.–15.4.2019, 10 pv

Kevään vauhdikkain risteily suuntaa huhtikuussa Välimeren lämpöön! Malagasta lähtevällä risteilyllä nähdään Portugalin ihastuttavimmat kaupungit, Porto ja Lissabon, sekä hittielokuvastakin tuttu Marokon Casablanca ja tunnelmallinen Tanger. 

 

Risteilyllä ovat tietenkin mukana myös Suomen tunnetuimmat huutokauppiaat, Aki ja Heli Palsanmäki, jotka vetävät laivalla hyväntekeväisyyshuutokaupan suomalaisille risteilyvieraille. Kaikkia matkustajia kehotetaankin ottamaan matkalle mukaan, tai hankkimaan risteilyn varrelta, 1–2 myyntiartikkelia, jotka sitten huutokaupataan muille matkustajille. Myynnistä saadut rahat ohjataan Akin ja Helin määrittelemään hyväntekeväisyyskohteeseen. 

 

Risteilyisäntä Jari "Peltsi" Peltomäki varmistaa sujuvat järjestelyt matkan aikana ja tutustuttaa matkustajat upeisiin vierailukohteisiin. All Inclusive -risteilyn hintaan sisältyy täysihoidon lisäksi myös juomat.


Malaga  Casablanca

Lissabon  Porto  Tanger


Tarjous-/varauspyyntö »


Reittikartta
  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!