Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Norjan kauneimmat vuonot

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma

Su 13.5. Helsinki–Kööpenhamina

Finnairin aamulento lähtee Helsingistä klo 07.35. Lento saapuu Kööpenhaminaan klo 08.15. Suomalainen matkanjohtaja on ryhmää vastassa lentokentällä. Bussikuljetus satamaan, jossa upea MSC Preziosa odottaa jo ryhmää. Risteily kohti Norjan vuonoja alkaa klo 17.00. 

Ma 14.5. Merellä

Vuonna 2013 liikennöinnin aloittanut MSC Preziosa on Fantasia-luokan alus, joka tunnetaan modernina ja tyylikkäänä loistoristeilijänä. Ehdit nauttia meripäivän aikana risteilyaluksen monipuolisista palveluista. Pulahda katettuun uima-altaaseen, nauti juoma yhdessä aluksen useista baareista tai vietä viihteen täyteinen ilta teatterissa! Merimatkan aikana ehdit ihailla myös Norjan upeita rannikkomaisemia.  

Ti 15.5. Hellesylt/Geiranger

Risteilyalus saapuu klo 08.00 Geirangeriin, jonka maisemia on ylistetty maailman kauneimmiksi. Geirangerinvuonon pohjukassa sijaitseva kylä on Unescon maailmanperintökohde. Ehdit tutustua upeaan alueeseen haluamallasi tavalla. Ihaile vaikkapa vesiputouksia laivan kannelta tai käy maissa kuvaamassa vuonoa yläperspektiivistä! Risteily vuonomaisemissa jatkuu klo 18.00.

Ke 16.5. Flåm

Risteilyalus saapuu aamulla klo 09.00 Flåmiin, joka on Norjan pisimmän ja maisemallisesti hyvin kauniin Sogne-vuonon pohjukassa sijaitsee viehättävä pieni kylä. Voit lähteä vaikkapa käväisemään junalla Flåmista Myrdaliin. Lonely Planet on valinnut tämän junareitin maailman upeimmaksi. Risteilyalus kääntää kurssinsa merelle klo 19.00.

To 17.5. Bergen

Risteilyalus saapuu Bergeniin aamulla klo 08.00. Seitsemän kukkulan ja seitsemän vuonon keskellä sijaitseva Bergen on yksi Norjan suurimmista kaupungeista. Bryggenin vanhoissa Hansa-kortteleissa voi edelleen aistia vanhan Hansaliiton satamakaupungin tunnelmaa. Bergen oli keskiajalla tärkeä kauppapaikka, joka välitti kuivattua turskaa Keski-Eurooppaan. Ihastuttavat puutalokorttelit taas ovat Bergeniä idyllisimmillään. Lähtö Bergenistä klo 18.00. 

Pe 18.5. Merellä

Vietämme päivän merellä, joten aikaa on runsaasti nauttia MSC Preziosan palveluista. Nauti

täysihoidosta ja hemmottele itseäsi laivalla. Rentoudu uima-allaskannella, käy hieronnassa ja vietä viihdyttävä ilta aluksen teatterissa!

La 19.5. Kiel, Saksa

Risteilyalus saapuu Kieliin aamulla klo 10.00. Koko päivä aikaa tutustua Kieliin tai käydä vanhan Hansakaupungin, Lübeckin keskustassa. Risteily jatkuu kohti Tanskaa klo 18.00.

Su 20.5. Kööpenhamina–Helsinki

Aikainen aamiainen. Saavumme Kööpenhaminaan klo 08.00. Bussikuljetus Kööpenhaminan lentokentälle. Lentomme lähtee Kööpenhaminasta klo 13.20. Saavumme Helsinkiin klo 15.50.

Hinnasto

 

Matkan hinta

1395 €/hlö jaetussa 2 hengen Fantastica-luokan sisähytissä 

1695 €/hlö jaetussa 2 hengen Fantastica-luokan parvekehytissä

 

Hintaan sisältyy

• Finnairin reittilennot Helsinki-Kööpenhamina-Helsinki

• Verot, viranomaismaksut sekä palvelumaksut laivalla

• 7 yön majoitus laivalla jaetussa 2 hengen hytissä valitussa hyttiluokassa

• Täysihoito risteilyllä

• Bussikuljetukset Kööpenhaminassa

• Suomalaisen matkanjohtajan palvelut (ei mukana lennoilla)

 

Hintaan ei sisälly

• Laivalta tehtävät retket ja kuljetukset kaupunkeihin ovat laivayhtiön järjestämiä ja lisämaksullisia.

• Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava, että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista jo matkaa varattaessa.

 

Lisämaksusta

• Mealtime Restaurant -juomapaketti koko risteilyn ajaksi 115,50 €/hlö 

• All Inclusive Restaurant & Bar -juomapaketti koko risteilyn ajaksi 182 €/hlö

• All Inclusive Premium -juomapaketti koko risteilyn ajaksi 350 €/hlö

 

Kysy meiltä myös muita juomapaketteja!

 

Muuta:

• Matkaohjelmaan voi tulla myöhemmin tarkennuksia tai vähäisiä muutoksia.

Hytit

Parvekehytti


Korkeaan palvelutasoon MSC Cruisesin risteilyaluksilla sisältyy henkilökohtainen hyttiemäntä/-isäntä, joka huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta kahdesti päivässä. 

 

Parvekkeelliset hytit ovat kuin hotellihuoneita. Hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Hytin varustukseen sisältyy myös mm. interaktiivinen televisio, puhelin, hiustenkuivaaja, langaton internetyhteys (lisämaksullinen), ilmastointi, vaatekaappi, WC ja kylpyhuone, minibaari/jääkaappi, tallelokero ja vaatekomero. Osa hyteistä soveltuu 4 hengelle. 

 

Hytin koko on 15-17 m² ja parvekkeen koko on noin 3 m², koot vaihtelevat laivoittain.


Sisähytti


Korkeaan palvelutasoon MSC Cruisesin risteilyaluksilla sisältyy henkilökohtainen hyttiemäntä/-isäntä, joka huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta kahdesti päivässä. 

 

Perushytit eli ikkunattomat hytit ovat kuin pieniä hotellihuoneita. Valoisasti ja modernisti sisustetuissa hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Hytin varustukseen sisältyy myös mm. interaktiivinen televisio, puhelin, langaton internetyhteys (lisämaksullinen), ilmastointi, hiustenkuivaaja, vaatekaappi, WC ja kylpyhuone, minibaari/jääkaappi, tallelokero ja vaatekomero. Osa hyteistä soveltuu 4 hengelle. 

 

Hytin koko on 13 m²-15m², koot vaihtelevat laivoittain.


Lisätiedot


Lentoaikataulu

Finnair 13.5. Helsinki–Kööpenhamina 07:35–08:15   
Finnair 20.5. Kööpenhamina–Helsinki 13:20–15:50   

Aikataulut sitoumuksetta!

Risteilyalus

MSC Preziosa on Fantasia-laivaluokan uusin risteilyalus, joka aloitti liikennöinnin vuonna 2013. Alukselle mahtuu 4000 matkustajaa. Pituutta MSC Preziosalla on 333 metriä ja leveyttä 38 metriä.

Tunnelma laivalla

MSC Cruises on eurooppalainen risteilyvarustamo, jonka matkustajat ovat kotoisin ympäri maailmaa. Korkeasesongin aikaan italialaiset perheet tuovat laivalle eloisan italialaisen tunnelman. Matalan sesongin aikaan laivalla on hieman rauhallisempi tunnelma. Aluksen ohjelmassa on otettu kaikki ikäluokat huomioon. Laivalla on lastenhoitopalvelu. Tarjolla on myös monenlaisia urheilu- ja vapaa-ajan aktiviteetteja. 
 

Hytit

MSC Preziosan hytit ovat moderneja ja mukavia. Kaikissa hyteissä on oma suihku ja wc, televisio, puhelin, minibaari sekä tallelokero. Sisähytit ovat kooltaan noin 14 m2 ja parvekehytit 17 m2. Hyteissä on parisängyt, jotka saa pyydettäessä myös erilleen.
 

Ruokailu

Ravintolat laivalla ovat tasokkaita ja annokset maukkaita. Aluksella on useita risteilyn hintaan sisältyviä ravintoloita, kuten erinomainen pääravintola ja buffetravintola. Erikoisuutena alukselta löytyy esimerkiksi tunnetun Eataly-ketjun ravintola.

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

Aluksella on suuri kuntosali sekä koripallo- ja tenniskentät. MSC Aurea Spassa tarjotaan hierontoja ja muita hyvinvointi- ja kauneuspalveluja. Aikuiset voivat rentoutua myös vain heille tarkoitetulla aurinkokannella. Iltaisin tanssitaan hyvän musiikin tahtiin laivan parketeilla. Aluksella on myös kasino, useita baareja ja valtava teatteri, jossa voit nauttia erilaisista show-esityksistä. Muuta ajanvietettä laivalla edustavat 4D-elokuvateatteri, Formula 1-simulaattori, Internet-kahvila ja kirjasto.

Matkustusluokat

MSC Cruisesin aluksilla on tarjolla erilaisia matkustusluokkia. Risteilykeskus tarjoaa Norjan vuonoristeilylle Fantastica-luokan sisä- ja parvekehyttejä.

Fantastica-luokan hintaan sisältyy: 
• Hytit ylemmillä kansilla ja parhailla sijainneilla 
• Mahdollisuus muuttaa varaustietoja
• Hyttipalvelu ympäri vuorokauden
• Opettavaisia ja viihdyttäviä aktiviteetteja perheen pienimmille

Ruokailu

Ravintolat laivalla ovat tasokkaita. Aluksella on neljä ravintolaa, joista yksi on lisämaksullinen erikoisravintola. Buffetravintola on auki lähes ympäri vuorokauden.

Illallisajat vaihtelevat laivoilla sen mukaan missä risteillään. Illallisajat ovat näkyvillä päiväkohtaisessa ohjelmassa. Aamiaista tarjoillaan laivojen ravintoloissa sekä buffet-ravintolassa. Aamiaisen voi tilata huoneeseen. Huonepalvelu sisältyy Fantastica-luokan hintaan. Lounasta tarjoillaan ravintoloissa ja buffet-ravintolassa. Ravintoloissa on myös saatavilla Express-lounasta, jolloin ruokailu kestää vain noin puoli tuntia. Pääravintolassa on aina saatavilla lapsille omat ruokalistat aamiaiselle ja illalliselle. Buffet-ravintolassa on useita erilaisia ”nurkkauksia”, joissa on tarjolla eri ruokavaihtoehtoja. Esimerkiksi pizzaa, grilliruokaa, salaattia ja välimerellinen osio. Buffet-ravintola on myös auki tauotta lähes ympäri vuorokauden. Pääravintolassa on kaksi eri kattausta illalliselle. Vaihtoehtona voi illallistaa myös buffet-ravintolassa. 

Juomapaketit

Mealtime Restaurant, Aikuinen, 115,50 €/hlö
Lounaan ja illallisen aikana rajoittamaton määrä viiniä (2 vaihtoehtoa punaviiniä, 2 valkoviiniä ja 1 roséviini), hanaolutta, lähdevettä ja mineraalivettä, limua ja hedelmämehuja. Pakettiin kuuluvat juomat on saatavilla lounaalla ja illallisella pääravintolassa sekä buffetravintolassa.

All Inclusive Restaurant & Bar, Aikuinen, 182 €/hlö
Pakettiin kuuluu rajoittamaton määrä alkoholillisia ja alkoholittomia juomia, sisältäen laajan valikoiman drinkkejä ja koktaileja listalta, viinejä ja kuohuviiniä laseittain (2 eri valkoviiniä, 2 eri punaviiniä, 1 roséviini sekä 2 eri kuohuviiniä), hanaolutta, lähdeveden, laaja valikoima virvoitusjuomia, hedelmämehuja, perinteisiä kuumia juomia (esim. kahvi, espresso, cappuccino) sekä jäätelöä kupissa tai tötterössä.

Seuraavat tuotteet eivät kuulu pakettiin: tupakat, sikarit, samppanja, korkealuokkaiset brändit, oluet ja siiderit pulloissa, minibaarin tuotteet, vesi hytissä, huonepalvelu, matkamuistolasit sekä maksulliset ruoat. Osa baarien listoilla olevista juomista ei kuulu pakettiin ja ne on merkitty tähdellä. Pakettiin kuuluvia juomia on saatavilla kaikista baareista sekä ravintoloista sisältäen myös erikoisravintolat.

All Inclusive Premium, Aikuinen, 350 €/hlö
Pakettiin kuuluu rajoittamaton määrä alkoholillisia ja alkoholittomia juomia, sisältäen laajan valikoiman perinteisiä ja myös erikoisempia koktaileja, samppanjakoktailit, valikoiman viinejä laseittain, hana- ja pullo-oluet, limun, mineraaliveden, perinteisiä kuumia juomia (esim. kahvi, espresso, cappuccino) sekä erikoisempia kahveja, suklaapohjaisia erikoisuuksia, tasokkaat väkevät alkoholit, minibaarin valikoima sekä herkkuja jäätelöbaarista, leivoskaupasta ja huonepalvelusta.

Seuraavat tuotteet eivät kuulu pakettiin: tupakat, sikarit, kuohuviini ja samppanja pulloittain, viinipullot, matkamuistolasit ja niissä tarjottavat juomat sekä ruoat erikoisravintoloissa. Osa baarien listoilla olevista juomista ei kuulu pakettiin ja ne on merkitty tähdellä. Pakettiin kuuluvia juomia on saatavilla kaikista baareista sekä ravintoloista sisältäen myös erikoisravintolat.

Varaa juomapaketti ennen lähtöä saadaksesi edullisimman hinnan. Risteilyn aikana tilattuihin paketteihin lisätään 15 % palvelumaksu. Ennakkoon tilatut juomapaketit täytyy tilata vähintään kaksi viikkoa ennen matkaa. 
 
Paketti on voimassa risteilyn jokaisena päivänä. Paketti on otettava kaikille samassa hytissä yöpyville tai yhdessä matkustaville, jos toiveena on ruokailla yhteisesti. Tämä koskee myös alaikäisiä (3-17v.), joiden on otettava oma lastenversio paketista. Alle kolmevuotiaille lapsille ei ole pakko ottaa pakettia. Paketti on tarkoitettu ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön ja tilauksia voi tehdä yhden kerrallaan. Jos paketin ehtoja ei noudateta, voidaan sopimus purkaa, eikä käyttämättä jääneitä päiviä korvata. 

Pukeutumiskoodi laivalla

Laivalla pukeudutaan iltaisin hiukan juhlavammin ja siistimmin. Illalla miehet voivat pukeutua esim. pikeepaitoihin/paitoihin ja housuihin. Naisille iltakäyttöön käy esim. mekko tai housut ja pusero. Juhlavaatteina voi naisilla olla esim. leninki tai housupuku, miehillä pikkutakki. Muodollisemmissa tilaisuuksissa naisilla toivotaan olevan juhlavampi cocktail- tai iltapuku ja miehillä puku ja solmio. 7 yön risteilyllä on kaksi juhlapukuiltaa laivan pääravintolassa. Jokaisena iltana voi ruokailla myös laivan buffetravintolassa jossa ei ole koskaan mitään erityisiä pukeutumissuosituksia. 

Retket maissa

Jos haluta saada kaikki irti satama- ja kohdevierailuistasi, suosittelemme että ilmoittaudut mukaan retkille. Kaikki retket ovat matkailun ja kohdepaikkojen asiantuntijoiden suunnittelemia. Hinnat vaihtelevat retkikohteesta toiseen. Voit varata retken ennakkoon (viimeistään neljä päivää ennen lähtöä) tai vasta laivalla, mikäli paikkoja on vielä jäljellä. Toinen vaihtoehto on, että nouset maihin ja tutustut vierailukohteeseen itsenäisesti. Huomioi, että retkien lähtöajat saattavat muuttua. Tarvittaessa myös yhdistetään ryhmiä, jos ilmoittautuneita on liian vähän. Retkiä voidaan myös peruuttaa, jos osallistujamäärä on liian pieni. Jos haluat varata varustamon retkiä etukäteen, olethan yhteydessä Risteilykeskuksen asiakaspalveluun. Ennakkoon varatut retket tulee varata vähintään kaksi viikkoa ennen matkaa.   


alk. 1395 €
13.–20.5.2018 , 8 pv

Lähde risteilemään MSC Cruisesin upealla MSC Preziosalla Norjan maailmankuuluihin vuonomaisemiin! Näe vanha Hansakaupunki Bergen, vieraile henkeäsalpaavan kauniista maisemista tunnetussa Geirangerinvuonossa ja ihastu Norjan pisimmän vuonon, Sognen, pohjukassa sijaitsevaan Flåmin kylään.

Risteilyllä pääset oikeaan lomatunnelmaan, sillä MSC Preziosan kaikki palvelut ovat risteilyn ajan käytössäsi. Voit ihastella upeita vuonomaisemia vaikkapa oman hyttisi parvekkeelta tai isolta uima-allaskannelta! 


Kööpenhamina  Geiranger

Flåm  Bergen  Kiel


Tarjous-/varauspyyntö »


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!
  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!