Etusivu » Opastetut risteilyt » Matkanjohtajaristeilyt » Royal Caribbeanin 50 v. juhlaristeily

Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Royal Caribbeanin 50 v. VIP-juhlaristeily Miamista Bahamalle

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma


La 30.11. Helsinki–Miami

Matkalle lähdetään Helsingin lentoasemalta klo 14.45. Finnairin suora lento saapuu Miamiin klo 18.55. Lentokentältä kuljetus Miami Beachilla sijaitsevaan hyvätasoiseen hotelliin. Vietämme hotellissa matkan ensimmäisen kaksi yötä. Hotelli sijaitsee South Beachin alueella hyvien palvelujen äärellä. 


Su 1.12. Miami, Fort Lauderdale ja vierailu Celebrity Edgellä

Aamu valkenee Miami Beachilla. Aamupäivällä lähdetään kohti Fort Lauderdalen satamaa, jossa pääsemme tutustumaan joulukuussa 2018 ensiristeilynsä tehneeseen, uraa uurtavaan, Celebrity Edgeen. Nautimme laivalla myös lounaan. Laivavierailun jälkeen kuljetus takaisin Miami Beachille. Alkuillasta lähdemme cocktaileille Miami Beachin eteläkärjessä sijaitsevaan South Pointeen, jossa ihailemme maailman suurimpien laivojen ohimarssia ja auringonlaskua. Miamin satamasta Karibianmerelle lipuvat sunnuntaina muun muassa Oasis of the Seas, Norwegian Encore ja MSC Meraviglia. Yöpyminen hotellissa.


Ma 2.12. Miami ja Royal Caribbeanin pääkonttori, risteily alkaa

Aamupalan jälkeen lähdemme kohti Dodge Islandilla sijaitsevaa Royal Caribbean Cruises -varustamokonsernin pääkonttoria. Tutustumme pääkonttoriin, ja pääsemme kuulemaan mielenkiintoista esitelmää Royal Caribbeanin historiasta ja tulevaisuuden suunnitelmista. Pääkonttorivierailun jälkeen siirrymme risteilyterminaaliin ja nousemme upean Navigator of the Seas -aluksen kyytiin. Aluksen palvelut, kuten lounasravintolat ja aurinkokannet uima-altaineen, ovat heti alkuiltapäivästä käytettävissä. Navigator of the Seas suuntaa merelle klo 16.30. Merimatka kohti Bahaman paratiisisaaria alkaa.


Ti 3.12. Nassau, Bahama

Navigator of the Seas saapuu Bahaman pääkaupunkiin, Nassauhun, klo 08.00. Värikäs Nassau tunnettiin 1700-luvulla muun muassa merirosvo Mustaparran piilopaikkana. Nykyään Bahamalle tullaan etsimään upeita rantoja, rentoa lomailua ja mielenkiintoisia snorklauskohteita. Vietä päivä shoppailemalla, retkeilemällä tai uimarannalla! Matkanjohtajalta saat vinkit täydelliseen lomapäivään. Risteily jatkuu klo 21.00.


Ke 4.12. Perfect Day at CocoCay, Bahama

Saavumme Royal Caribbeanin ihanalle yksityissaarelle, CocoCaylle, aamulla klo 07.00. Saarelle juuri avautunut seikkailupuisto on Karibian mielenkiintoisimpia uutuuksia. Lähde pitämään hauskaa vesipuistossa, kokeilemaan vaijeriliitoa, laskemaan Pohjois-Amerikan korkeinta vesiliukumäkeä tai nauttimaan rauhallisesta päivästä Coco Beach Clubilla! Risteily jatkuu klo 17.00. 


To 15.12. Merellä

Koko päivä aikaa nauttia Suomessa rakennetun laivan palveluista ja aktiviteeteista. Juuri uusitulta laivalta löytyy uima-allaskansia, kymmeniä ravintoloita sekä useita hauskoja aktiviteetteja, kuten vesiliukumäkiä, surffaussimulaattori, kiipeilyseinä ja luisteluareena. VIP-ryhmällemme on luvassa myös yllätysohjelmaa matkanjohtajan johdolla.


Pe 6.12. Miami

Laiva saapuu Miamiin aamulla klo 06.00. Kuljetus satamasta Miamin keskustahotelliin. Voit viettää päivän haluamallasi tavalla. Illalla juhlimme Suomen itsenäisyyspäivää yhteisellä illallisella. Yöpyminen hotellissa. 


La 7.12. Miami–Helsinki

Viimeinen päivä Miamissa. Vietä aamu- ja iltapäivä haluamallasi tavalla! Iltapäivällä kuljetus Miamin lentoasemalle. Finnairin suora lento lähtee Helsinkiä kohti klo 20.45.


Su 8.12. Helsinki

Finnairin suora lento saapuu Helsinkiin klo 13.20. Matka päättyy.

Hinnasto

 

Matkan hinta

2595 €/henkilö jaetussa 2 hengen sisähytissä 

2695 €/henkilö jaetussa 2 hengen parvekehytissä 

2750 €/henkilö jaetussa 2 hengen suuremmassa parvekehytissä   

 

Kysy meiltä 1 hengen huoneen/hytin lisämaksua! 

 

Crown & Anchor -kanta-asiakasohjelman jäsenet

Jos olet Royal Caribbean Internationalin Crown & Anchor -kanta-asiakasohjelman jäsen, saat matkan hinnasta alennusta.

 

Alennusta -100 €/hlö / Pinnacle ja Diamond+ 

Alennusta -50 €/hlö / Diamond ja Emerald

Alennusta -25 €/hlö / Platinum 

 

Hintaan sisältyy:

• Finnairin meno-paluureittilennot turistiluokassa Helsingistä Miamiin

• Kaikki lentokenttäverot ja maksut

• Lentokenttä- ja satamakuljetukset Floridassa

• 2 yön majoitus Miami Beachilla tasokkaassa Hotel Stanton Marriott South Beach -hotellissa aamiaisella

• 1 yön majoitus Hotel Intercontinentalissa jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisella

• 4 yön risteily uudistetulla Navigator of the Seas -aluksella valitussa hyttiluokassa

• Kaikki ruokailut laivalla

• Vesi, kahvi, tee, jäätee ja muut vastaavat alkoholittomat juomat ruokailun yhteydessä

• Verot, satamamaksut ja palvelurahat laivan henkilökunnalle

• Suomeksi opastettu kierros ja lounas Celebrity Edge -laivalla

• Vierailu Royal Caribbeanin pääkonttorilla Miamissa sekä luento Royal Caribbeanin innovaatiolaboratoriossa

• Muut matkaohjelman mukaiset ruokailut sis. Edgen lounas ja itsenäisyyspäivän illallinen

• Risteilykeskuksen varatoimitusjohtajan Petri Sirénin matkanjohtajan palvelut

 

Hintaan ei sisälly:

• Erikoiskahvit ja teet, alkoholijuomat, alkoholijuomat, pullotetut tai tölkitetyt juomat tai merkkilimonadit.

• Muita retkiä tai kuljetuksia. Laivayhtiön järjestämät retket ovat lisämaksullisia.

• Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä, että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista jo matkaa varattaessa.

• ESTA-matkustuslupaa Yhdysvaltoihin (pakollinen) 

 

Huom! Matkaohjelmaan voi tulla myöhemmin tarkennuksia tai vähäisiä muutoksia.

 

 

Hytit

Sisähytti


Tämä on standardihytti kahdelle. Voit valita, haluatko kaksi erillistä vuodetta vai yhden queen-size parivuoteen. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

 

Hytin koko: 13-17 m². Hyttien sisustus ja koot vaihtelevat laivoittain.


Ulkohytti


Tämä on standardihytti, johon mahtuu kahdesta viiteen ihmistä. Hytin suuresta ikkunasta avautuu näkymä merelle. Voit valita, haluatko kaksi erillistä vuodetta vai yhden queen-size parivuoteen. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

 

Hytin koko: 18 m².


Parvekehytti


Tässä hytissä on oma parveke merinäköalalla. Voit itse valita haluatko kaksi erillistä vuodetta vai queen-size parivuoteen. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, kylpyhuone suihkulla, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkeä.

 

Hytin koko: 16-19 m², parveke 3,5-5 m². Hyttien sisustus ja koot vaihtelevat laivoittain.


Lisätiedot

 

Finnairin lentoaikataulut

AY 007 30.11. Helsinki–Miami klo 14.45–18.55 

AY 008 7.12. Miami–Helsinki klo 20.45–13.20+1

 

Majoitus Miami Beachilla

Hotel Stanton Marriott South Beach

2 yötä, 30.11.-2.12.

Osoite: 161 Ocean Drive, Miami Beach, FL 33139

 

Tasokas merenrantahotelli sijaitsee Miami Beachin Art Deco -alueen vieressä. Hotellissa on kuntokeskus, uima-allas, aurinkoterassi, baari ja ravintola. Hyvin varustelluissa huoneissa on ilmastointi, tallelokero ja wifi-yhteys.

 

Hotel Intercontinental 

1 yö, 6.-7.12

Osoite: 100 Chopin Plaza, Miami FL33131


Tasokas hotelli sijaitsee Miamin keskustassa. Hotellissa on kuntokeskus, uima-allas, aurinkoterassi, baari ja ravintoloita. Hyvin varustelluissa huoneissa on ilmastointi, tallelokero ja wifi-yhteys.

 

Risteilyalus

Navigator of the Seas aloitti liikennöinnin joulukuussa 2002. Aluksen kattava remontti valmistui alkuvuodesta 2019. Remontin yhteydessä varsinkin allasalue ja vesipuisto saivat uuden ilmeen. Tämä Voyager-laivaluokan alus on 311 metriä pitkä ja 48 metriä leveä ja sen 16 kannella on valtavasti ohjelmaa, aktiviteetteja ja ruokailuvaihtoehtoja. Tilaa aluksella on 3 686 matkustajalle.

 

Viihde, Urheilu ja hyvinvointi

Navigator of the Seas -laivalla pääset nauttimaan mm. Broadway-tyylisistä esityksistä, ravintoloiden, yökerhojen ja baarien tarjonnasta sekä hauskasta risteilyohjelmasta. 

 

Kannelta 13 löytyvät hurjat Blaster ja Riptide-vesiliukumäet. Lisäksi allaskansi sai vuoden 2019 remontissa virkistävän uuden ulkoasun, ja kannelta löytyy paljon allastilaa sekä Splash Pad -allas lapsille. Aluksen kuntosalilla järjestetään ohjattuja liikuntatunteja. Kuntosalilta löytyy myös sauna ja höyrysauna. Kylpylässä on tarjolla laaja valikoima erilaisia hoitoja hieronnoista Botoxiin. 

 

Monipuolisen risteilykokemuksen takaavat myös esimerkiksi luistelurata, köysirata, minigolf, kiipeilyseinä, pakopelihuone The Observatorium ja laserpelirata.

 

Ruokailu

Navigator of the Seas -laivalla on useita ravintoloita ja kahviloita. Ravintolatarjonnasta löydät esimerkiksi:

• Korkeatasoisia á la carte -ravintoloita, kuten laivan pääravintola

• Erikoisravintoloita, kuten Jamie’s Italian ja Chops Grille

• Monipuolisen buffetravintolan

• Pizza- ja pikaruokaravintoloita, kuten Johnny Rockets Expressin 50-luvun tyylisen pikaruokaravintolan

• Kahviloita ja jäätelöbaareja

• Huonepalvelua ympäri vuorokauden

• Pikkupurtavaa kahvilasta myös yöaikaan

 

Kaikki ateriat pää-, buffet- ja pikaruokaravintoloissa (ei Johnny Rockets) sisältyvät matkan hintaan. Ruokaa tarjoillaan laivalla ympäri vuorokauden. 

 

Jos haluat vaihtelua ruoka-aikoihin tai pukeutua rennommin, voit syödä myös laivan muissa ravintoloissa, kuten buffetravintolassa. Näet ravintoloiden aukioloajat ja sijainnit päiväohjelmasta. Voit tilata veloituksetta hyttiisi Continental -aamiaisen klo 07.30–10.00. Huonepalvelun ruokalista on tarjolla vuorokauden ympäri kuljetusmaksua (7,95 dollaria) vastaan. Kello 24.00–05.00 tehdyistä tilauksista laskutetaan yölisä. Sviiteissä majoittuville kaikki ateriat tarjoillaan pyydettäessä hyttiin. Sviiteissä asuvat vieraat voivat pyytää tarjoilun hyttiin kaikilla aterioilla ilman lisämaksua. Laivalla on myös erikoisravintoloita, joihin maksetaan noin 5-40 dollarin kattausmaksu. Erikoisravintoloihin tulee tehdä ennakkoon pöytävaraus.

alk. 2595 €
30.11.–8.12.2019, 9 pv

Lähde mukaan juhlistamaan Royal Caribbean International -risteilyvarustamon 50-vuotista historiaa! Risteilyfanien VIP-matkalla risteillään Suomessa rakennetulla, ja helmikuussa 2019 peräti 115 miljoonalla dollarilla uudistetulla, Navigator of the Seas -laivalla Bahamalle. Vietämme päivän Royal Caribbeanin paratiisisaarelle toukokuussa 2019 avautuvassa seikkailupuistossa, Perfect Day at Coco Cay:ssa, ja nautimme Bahaman pääkaupungin, Nassaun, lämpimästä tunnelmasta. 

 

Matkan kohokohtia ovat myös vierailu tämän hetken kuumimmalla laivauutuudella, Celebrity Edgellä, Fort Lauderdalessa sekä kierros Royal Caribbeanin pääkonttorissa Miamissa. Pääsemme vierailemaan ”Newbuilding & Innovation Lab:ssa” ja kuulemaan esityksen tulevaisuuden risteilyvisioista. Matkanjohtajana juhlamatkalla toimii Risteilykeskuksen risteilyasiantuntija, entinen Royal Caribbeanin myyntijohtaja, Petri Sirén. Miami  Nassau 

CocoCay


Tarjous-/varauspyyntö »


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Reittikartta

  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!