Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Lapin Sampo -risteily Karibian paratiisisaarilla

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma


Su 4.11. Helsinki–Miami

Matkalle lähdetään Helsingin lentoasemalta klo 06.05. Lennämme Saksan kautta Miamiin, jonne saavumme klo 16.40. Lentokentältä kuljetus Miami Beachilla sijaitsevaan hotelliin. Vietämme hotellissa matkan ensimmäisen yön. Hotellin lähistöllä on kauppoja ja ravintoloita ja myös legendaarisen Miami South Beachin nähtävyydet sekä iltaelämä löytyvät lyhyen matkan päästä.


Ma 5.11. Miami

Puolen päivän aikoihin lähdemme yhteisellä bussikuljetuksella kohti Miamin satamaa. Lähtöselvityksen jälkeen nousemme valtavan risteilyaluksen kyytiin. Aluksen palvelut, kuten lounasravintolat ja aurinkokannet uima-altaineen, ovat heti alkuiltapäivästä käytettävissä. Allure of the Seas suuntaa merelle klo 16.30. Merimatka kohti Karibianmeren paratiisisaaria alkaa.


Ti 6.11. Merellä

Merellä Koko päivä aikaa nauttia Suomessa rakennetun laivan palveluista ja aktiviteeteista. Maailman suurimpiin laivoihin kuuluvalla Allure of the Seas’lla aika ei käy pitkäksi. Alukselta löytyy useita uima-allaskansia, keskuspuisto, kävelykatu, kymmeniä ravintoloita sekä useita hauskoja aktiviteetteja, kuten surffisimulaattori, kiipeilyseinä, luisteluareena ja vesiteatteri. Osallistu myös tervetuloa risteilylle infoon, matkanjohtajamme sekä Sampon ja Mintun johdolla.


Ke 7.11. Cozumel, Meksiko

Risteilyalus saapuu Cozumelin satamaan klo 08.00. Vietä rento päivä yhdellä Meksikon suurimmista saarista! Vaeltele Melecon rantabulevardeilla ja ikivanhojen linnoitusten raunioilla tai nauti rantaelämästä ja upeista snorklausvesistä. Päiväretkellä voit vierailla muun muassa Maya-Intiaanien rauniokaupungissa. Matka jatkuu Cozumelista klo 18.00.


To 8.11. Roatán, Honduras

Laiva saapuu Hondurasin paratiisisaarelle klo 08.00. Valkoisista hiekkarannoistaan ja kristallinkirkkaista merivesistään tunnettu Roatán on auringonpalvojien, snorklaajien ja sukeltajien suosikkikohde. Läheisellä koralliriutalla asustaa useita trooppisia kalalajeja. Vietä päivä haluamallasi tavalla tai lähde Sampon ja Mintun kanssa snorklaamaan Selviytyjien tyyliin! Allure of the Seas kääntää kurssin merelle klo 18.00.


Pe 9.11. Costa Maya, Meksiko

Allure of the Seas saapuu Meksikon Costa Mayaan aamulla klo 08.00. Costa Maya on monipuolinen satamakohde, jossa voit nauttia päivästä valkoisella hiekkarannalla, uida ja snorklata turkoosissa merivedessä tai matkata viidakon läpi tutustumaan mayavaltakunnan raunioihin. Sataman lähistöllä on myös meksikolaistyyppisiä ulkoilmaravintoloita joissa voi nauttia esimerkiksi useita erilaisia Tequila cocktaileja. Voit myös osallistua omakustanteiseen Tequila –maisteluun rattoisasti Sampon ja Mintun johdolla. Risteilyalus suuntaa merelle klo 18.00.


La 10.11. Merellä

Nauti leppoisasta merituulesta yhdellä aluksen aurinkokansista! Nauti kupponen kahvia keskuspuistossa, käy katsomassa huikeaa esitystä vesiteatterissa tai vedä luistimet jalkaan aluksen luisteluareenalla. Meripäivän ohjelmassa on myös mielenkiintoinen luento jossa Sampo&Minttu kertovat omin sanoin aiheesta: Kyläkauppiaan tie someguruksi ja tv-tähdeksi!


Su 11.11. Miami

Alus saapuu Miamiin aamulla klo 06.15. Aamupalan jälkeen matkaamme satamasta Miamin keskustaan, johon tutustumme suomeksi opastetulla kiertoajelulla. Retken aikana nähdään Miamin tunnetuimmat nähtävyydet ja kaupunginosat. Retki päättyy Dolphin Mall -ostoskeskukseen, joka on yksi Etelä-Floridan suurimmista ostosparatiiseista ja erinomainen paikka mm. vaateostoksiin ja tuliaisostosten tekoon. Yhteinen kuljetus ostoskeskuksesta Miamin lentokentälle. Lufthansan reittilento Münchenin kautta Helsinkiin lähtee klo 18.45.


Ma 12.11. Helsinki

Lento saapuu Helsinkiin klo 18.55.

 

Hinnasto

 

Matkan ajankohta

4.–12.11.2018

 

Matkan hinta

1995 €/henkilö jaetussa 2 hengen sisähytissä 

2195 €/henkilö jaetussa 2 hengen ulkohytissä  

2365 €/henkilö jaetussa 2 hengen parvekehytissä   

2695 €/henkilö jaetussa 2 hengen juniorsviitissä

4295 €/ henkilö jaetussa 2 hengen Grand-sviitissä

 

Kysy meiltä 1 hengen huoneen/hytin lisämaksua! 

 

Hintaan sisältyy

• Lufthansan meno-paluureittilennot turistiluokassa Helsingistä Miamiin

• Kaikki lentokenttäverot ja maksut

• Lentokenttä- ja satamakuljetukset Floridassa

• 1 yön majoitus Miami Beachilla keskitasoisessa RIU Plaza -hotellissa, jaetussa 2 hengen huoneessa aamiaisella

• 7 päivän risteily Allure of the Seas -aluksella valitussa hyttiluokassa

• Kaikki ruokailut laivalla

• Vesi, kahvi, tee, jäätee ja muut vastaavat alkoholittomat juomat ruokailun yhteydessä

• Verot, satamamaksut ja palvelurahat laivan henkilökunnalle

• Suomeksi opastettu Miamin kaupunkikierros

• Suomalaisen matkanjohtajan palvelut

 • Matkaisäntänä ja emäntänä toimivien Sampo Kaulasen ja Minttu Murphy-Kaulasen järjestämä erikoisohjelma

 

Hintaan ei sisälly

• Erikoiskahvit ja teet, alkoholijuomat, pullotetut tai tölkitetyt juomat tai merkkilimonadit

• Muita retkiä tai kuljetuksia. Laivayhtiön järjestämät retket ovat lisämaksullisia.

• Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä, että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista jo matkaa varattaessa.

• ESTA-matkustuslupaa Yhdysvaltoihin (pakollinen) 

 

Huom! Matkaohjelmaan voi tulla myöhemmin tarkennuksia tai vähäisiä muutoksia.

 

Hytit

Sisähytti


Tämä on standardihytti kahdelle. Voit valita, haluatko kaksi erillistä vuodetta vai yhden queen-size parivuoteen. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

 

Hytin koko: 13-17 m². Hyttien sisustus ja koot vaihtelevat laivoittain.


Ulkohytti


Tämä on standardihytti, johon mahtuu kahdesta viiteen ihmistä. Hytin suuresta ikkunasta avautuu näkymä merelle. Voit valita, haluatko kaksi erillistä vuodetta vai yhden queen-size parivuoteen. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

 

Hytin koko: 18 m².


Parvekehytti


Tässä hytissä on oma parveke merinäköalalla. Voit itse valita haluatko kaksi erillistä vuodetta vai queen-size parivuoteen. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, kylpyhuone suihkulla, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkeä.

 

Hytin koko: 16-19 m², parveke 3,5-5 m². Hyttien sisustus ja koot vaihtelevat laivoittain.


Grand-sviitti


Tähän tilavaan sviittiin kuuluu yksityinen parveke istuinryhmällä. Queen-size vuoteen saa myös pyynnöstä kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Sviitin vakiovarusteluun kuuluu sohvaryhmä/viihdetila, 42" plasma-TV, stereot, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneessa on suihku, kylpyamme ja kaksi lavuaaria (Grand Suiten kylpyhuone on suurempi kuin sisä-, näköala- ja parvekehyttien kylpyhuoneet). Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Joissain hyteissä on vuodesohva, joten tilaa myös neljälle.

 

Lisäksi varustamo tarjoaa concierge-palvelun, johon kuuluu mm. yksityinen lounge sekä henkilökohtaista palvelua ja apua koskien tilauksia, retkiä ja muissa tarpeissa.

 

Sviitin koko: 31-35 m², parveke 10-12 m², koot vaihtelevat laivoittain.


Junior-sviitti


Tämä on yksi pienimmistä sviiteistä. Sviitissä on yksityinen parveke istuinryhmällä. Vuoteen saa joko queen-size parivuoteeksi tai kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu: sohvaryhmä, TV, puhelin, minibaari, tallelokero, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneessa on suihku (joissain hyteissä kylpyamme). Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

 

Sviitin koko: 21-28 m², parveke 6-8 m². Hyttien sisustus ja koot vaihtelevat laivoittain.


Lisätiedot

 

Lufthansan lentoaikataulut

LH2467 4.11. Helsinki–München 06.05–07.45

LH 460 4.11. München–Miami 11.45–16.40

LH 461 11.11. Miami–München 18.45–10.20+1

LH2464 12.11. München–Helsinki 15.20–18.55

 

Majoitus Miami Beachilla

4.–5.11. (1 yö) 

Hotel RIU Plaza Miami Beach

3101 Collins Ave, Miami Beach, FL 33140

 

RIU Plaza Hotel sijaitsee Miami Beachin pitkän hiekkarannan edustalla. Kävelymatkan päässä hotellista on ravintoloita, baareja ja kauppoja. Huonepalvelu, ravintola, uima-allasalue, lähellä sijaitseva uimaranta ja kuntoiluhuone ovat esimerkkinä palveluista, jotka ovat asiakkaiden käytössä. Hyvin varustetuissa huoneissa on kylpyhuone/wc, puhelin, satelliitti-tv, pieni jääkaappi, tallelokero, hiustenkuivain, kokolattiamatto sekä ilmainen internet-yhteys.

 

Risteilyalus

Suomessa rakennettu Allure of the Seas on yksi maailman suurimmista risteilyaluksista. Vaikutuksen tekee laivan keskellä sijaitseva keskuspuisto, jossa on yli 12 000 oikeaa kasvia. Royal Promenade -kävelykadulla voi käydä nappaamassa mukaansa Starbucks-kahvin tai istahtaa johonkin monista ravintoloista. Boardwalk-kävelykatu on saanut vaikutteita Coney Islandin huvipuistosta. Tunnelmaa luo muun muassa vanhan ajan tyylinen karuselli.

 

Tunnelma laivalla

Allure of the Seas -alukselta löytyy matkustajia kaikista ikäryhmistä ja lukuisista eri maista.  Tunnelma aluksella on huoleton ja palvelu ystävällistä. Kahtena iltana risteilyllä on ns. ”formal-night”, jolloin suositellaan pukeutumaan muodollisemmin laivan pääravintolaan.

 

Hytit

Kaikkien hyttien varustukseen kuuluu televisio, puhelin, oma kylpyhuone suihkulla, kampauspöytä sekä hiustenkuivain. Hyteissä on parisänky, jonka saa pyydettäessä eroteltua kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Jopa pienimmät 14m² sisähytit ovat tilavia. Ulko- ja parvekehyteissä on saatavilla näköala keskuspuistoon, Boardwalk-kävelykadulle tai perinteisesti merelle päin. 

 

Viihde, Urheilu ja hyvinvointi

Alukselta löytyy suuri yleinen aurinkokansi uima-altailla ja poreammeilla, lasten vesipuisto H2O Zone sekä vain aikuisille tarkoitettu aurinkokansi. Lisäksi aluksella on kylpylä ja kuntosali, jossa järjestetään ryhmäliikuntatunteja. Alukselta löytyy esimerkiksi myös surffisimulaattori, kiipeilyseinä, luistelurata ja koripallokenttä. Ilta sujuu aluksella hauskoissa merkeissä teatterin Broadway-tyylisistä esityksistä nauttien tai yökerhoissa ja baareissa tanssien.

 

Ruokailu

Laivalla on yli 20 eri ruokailupaikkaa, joista valtaosa sisältyy risteilyn hintaan. Pientä lisämaksua vastaan on tarjolla valikoima erikoisravintoloita, joita ovat esimerkiksi 150 Central Park, Chops Grille (pihviravintola), Giovanni´s Table (italialainen), Izumi Asian cuisine (japanilainen) tai Samba Grill Brazilian Steakhouse (brasilialainen pihviravintola). Myös ensimmäinen merellä seilaava Starbucks löytyy alukselta.

 

Tyypilliset ruokailuajat laivan pääravintolassa

 

HUOM! Tarkat ajat näkyvät päiväkohtaisessa ohjelmassa.

 

Aamiainen: vapaat istumapaikat 07.30–11.00.

Lounas: vapaat istumapaikat 12.00–13.30.

Päivällinen: Ryhmälle on varattu risteilyn ajaksi yhteinen illallinen ensimmäiseen kattaukseen klo 17.30. 

 

Jos haluat vaihtelua ruoka-aikoihin tai pukeutua rennommin, voit osallistua aterioihin myös laivan muissa ravintoloissa. Katso ajat ja paikat päivittäisestä ohjelmastasi. Continental – aamiaisen voi tilata maksutta hyttiin 07.30 ja 10.00 välillä hytistä löytyvällä lomakkeella. Huonepalvelu-menu on tarjolla vuorokauden ympäri kaikissa hyttiluokissa. Hyttipalvelusta peritään 7,95 dollarin palvelumaksu (ruoka sis. hintaan). Sviiteissä asuvat vieraat voivat pyytää tarjoilun hyttiin kaikilla aterioilla ilman lisämaksua.

alk. 1995 €
4.–12.11.2018, 9 pv

Sampo Kaulanen on suomalaisten rakastama tv-persoona ja kyläkauppias. Sampo pyörittää Ylläksellä sijaitsevaa Jounin kauppaa ja on tunnettu myös ahkerana sosiaalisen median käyttäjänä. Facebookissa hänellä on liki 600 000 seuraajaa. Sampo palkittiin Suomen suosituimpana tv-esiintyjänä Kultaisella Venlalla tammikuussa 2018. Sampon ja hänen vaimonsa, Michele ”Minttu” Murphy-Kaulasen elämästä kertova tv-ohjelma Lapin Sampo ja Kauppiaan rouva nähtiin viime syystalvena televisiossa. Keväällä 2018 Sampo kisailee Nelosella Selviytyjät-tv-sarjassa.

 

Hyödynnä tämä erikoistarjous ja lähde nyt Sampon ja Mintun seuraksi nauttimaan Karibianmeren auringosta maailman suurimmalle laivalle! Suomessa rakennettu Allure of the Seas seilaa aurinkoiselle Karibialle marraskuussa. Karibianmeren lämpö, Hondurasin paratiisisaari Roatán, maya-intiaanivaltakunnan aikaisista raunioista tunnetut Meksikon Costa Maya ja Cozumel sekä jättilaivan huikea määrä aktiviteetteja pitävät sinut kiireisenä koko risteilyn ajan. Matkapäivien varrelle on suunniteltu myös mielenkiintoista ohjelmaa julkkispariskuntamme johdolla.

 

Meripäivien aikana nautitaan Royal Caribbeanin jättiristeilijän palveluista, syödään erinomaisen hyvin ja viihdytään monipuolisen risteilyohjelman parissa. Matkalla on mukana myös suomalainen matkanjohtaja, joka huolehtii järjestelyistä, auttaa mahdollisissa kieliongelmissa ja tutustuttaa matkustajat matkakohteisiin.


Miami  Cozumel

Roatán  Costa Maya


Tarjous-/varauspyyntö »


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Reittikartta

  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!