Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Spring Break -risteily Bahamasaarille

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma


La 9.3. Helsinki–Miami

Lähdemme matkaan Helsingin lentoasemalta aamulla klo 08.10. Teemme välilaskun Tukholmassa, josta matka jatkuu SAS:n suoralla lennolla Miamiin klo 09.15. Lento saapuu Miamiin klo 14.05. Kuljetus lentokentältä Miami Beachin hotellille, johon majoitumme matkan kahdeksi ensimmäiseksi päiväksi. 


Su 10.3. Miami Beach

Shoppailu-, nähtävyys- vai rantapäivä? Miami Beach tarjoaa mahdollisuudet monenlaiseen tekemiseen. Hotellilla nautitun ja matkan hintaan sisältyvän aamiaisen jälkeen voi päivästä tehdä oman näköisen, joko yksin tai porukalla. 


Ma 11.3. Miami, risteily alkaa

Aamiainen hotellilla. Aamupäivällä kuljetus Miamin satamaan. Lähtöselvityksen jälkeen nousemme upean Mariner of the Seas -aluksen kyytiin. Laivan palvelut ovat heti käytettävissä. Laiva suuntaa kohti Bahaman paratiisisaaria klo 16.30.


Ti 12.3. Nassau, Bahama

Risteilyalus saapuu Nassaun satamaan klo 08.00. Bahaman pääkaupunki Nassau tunnettiin 1700-luvulla merirosvo Mustaparran piilopaikkana. Nykyään Bahamalle tullaan nauttimaan upeista rantoja, kristallinkirkkaasta merivedestä ja hienoista snorklauskohteista. Sinulla on koko päivä aikaa tutustua itsenäisesti Bahaman pääkaupunkiin. Laiva lähtee satamasta puolen yön aikaan. 


Ke 13.3. Coco Cay, Bahama

Mariner of the Seas saapuu Royal Caribbeanin yksityiselle saarelle, Coco Caylle, klo 07.00 aamulla. Ota kaikki irti rennosta rantapäivästä; vietä päivä hiekkarannalla makoillen, uiden tai vaikkapa snorklaten! Laiva suuntaa kurssin merelle klo 17.00.


To 14.3. Merellä

Päivä merellä ja mahdollisuus nauttia laivan palveluista. Alukselta löytyy useita uima-altaita, kävelykatu, kymmeniä ravintoloita sekä useita hauskoja aktiviteetteja, kuten surffaussimulaattori ja interaktiivinen benjitrampoliini.


Pe 15.3. Miami

Mariner of the Seas saapuu Miamiin aamulla klo 06.00. Poistumme laivasta noin klo 09.00. Kuljetus satamasta Dolphin Mall -ostoskeskukseen, jossa teemme vielä viime hetken tuliaisostoksia tai omia hankintoja. Jatkamme matkaa lentoasemalle klo 13.00 jälkeen. SAS:n lento Miamista Tukholmaan lähtee klo 16.45.


La 16.3. Helsinki

Lento saapuu Tukholmaan aikaisin aamulla. Lento Helsinkiin lähtee klo 12.10 ja saapuu Helsingin lentoasemalle klo 14.10 paikallista aikaa.

Hinnasto

 

Matkan hinta

1965 €/henkilö jaetussa 2-hengen sisähytissä 

2145 €/henkilö jaetussa 2-hengen ulkohytissä

2265 €/henkilö jaetussa 2-hengen parvekehytissä   

2345 €/henkilö jaetussa 2-hengen tilavammassa parvekehytissä

 

Kysy meiltä 1 hengen huoneen/hytin lisämaksua! 

 

Hintaan sisältyy

• SAS:n meno-paluureittilennot turistiluokassa Helsingistä Miamiin

• Kaikki lentokenttäverot ja maksut

• Lentokenttä- ja satamakuljetukset Miamissa

• 2 yön majoitus Miami Beachilla keskitasoisessa South Beach Plaza -hotellissa, jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisella

• 5 päivän risteily Mariner of the Seas -aluksella valitussa hyttiluokassa

• Kaikki ruokailut laivalla

• Vesi, kahvi, tee, jäätee ja muut vastaavat alkoholittomat juomat ruokailun yhteydessä

• Verot, satamamaksut ja palvelurahat laivan henkilökunnalle

• Suomalaisen matkanjohtajan palvelut

 

Hintaan ei sisälly

• Erikoiskahvit ja teet, alkoholijuomat, alkoholijuomat, pullotetut tai tölkitetyt juomat tai merkkilimonadit.

• Muita retkiä tai kuljetuksia. Laivayhtiön järjestämät retket ovat lisämaksullisia.

• Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä, että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme hankkimaan matkavakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. 

• ESTA-matkustuslupaa Yhdysvaltoihin (pakollinen) 

 

Huom! Matkaohjelmaan voi tulla myöhemmin tarkennuksia tai vähäisiä muutoksia.

 

Hytit

Sisähytti


Tämä on standardihytti kahdelle. Voit valita, haluatko kaksi erillistä vuodetta vai yhden queen-size parivuoteen. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

 

Hytin koko: 13-17 m². Hyttien sisustus ja koot vaihtelevat laivoittain.


Parvekehytti


Tässä hytissä on oma parveke merinäköalalla. Voit itse valita haluatko kaksi erillistä vuodetta vai queen-size parivuoteen. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, kylpyhuone suihkulla, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkeä.

 

Hytin koko: 16-19 m², parveke 3,5-5 m². Hyttien sisustus ja koot vaihtelevat laivoittain.


Ulkohytti


Näissä standardihyteissä on tilaa kahdelle hengelle ja suuri ikkuna. Voit valita haluatko erilliset vuoteet vai queen-size parivuoteen. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytin vakiovarusteluun kuuluu: merinäköala, sohvaryhmä TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Joissain tämän luokan hyteissä on mahdollisuus jopa 4 henkilön yöpymiselle.

 

Hytin koko: 15-17 m². Hyttien sisustus ja koot vaihtelevat laivoittain.


Lisätiedot

 

SAS:n lentoaikataulu

SK 703 9.3. Helsinki–Tukholma klo 08:10–08:15   

SK 957 9.3. Tukholma–Miami klo 09:15–14:05  

 

SK 958 15.3. Miami–Tukholma klo 16:45–0715+1 

SK 708 16.3. Tukholma–Helsinki klo 12:10–14:10   

 

Majoitus Miami Beachilla 

HOTEL SOUTH BEACH PLAZA ***

Miami Beach, FL 33139

1401 Collins Ave,  

(305) 531-6421

 

Keskitasoinen hotelli Miami Beachillä. Majoitumme hotellissa kaksi yötä, 9.–11.3.2019.

 

Risteilyalus

Mariner of the Seas aloitti liikennöinnin vuonna 2003, mutta se uudistettiin täysin vuonna 2018. Tämä Voyager-laivaluokan alus on 311 metriä pitkä ja 48 metriä leveä ja sen 15 kannella on valtavasti ohjelmaa ja aktiviteetteja. Tilaa aluksella on 3 114 matkustajalle. Voyager-luokan laivoilla on esimerkiksi merten ensimmäinen luistinrata ja 60 metriä meren pinnan yläpuolelle kohoava kiipeilyseinä. Laivan sydämessä sijaitsee Royal Promenade, joka on neljän kerroksen korkuinen ja jalkapallokentän pituinen ostoskatu.

 

Tunnelma laivalla

Kaikki ikäryhmät on otettu hyvin laivalla huomioon. Suurin osa matkustajista on amerikkalaisia, mutta myös kansainvälisiä matkustajia on risteilyillä mukana. Kokonaisuudessaan laivan tunnelma on rento. 

 

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

Täysin uudistuneelta Mariner of the Seas -alukselta löytyy nyt entistä enemmän hauskoja aktiviteetteja, kuten uusi virtuaalinen benjitrampoliini, surffisimulaattori, kolme hurjaa vesiliukumäkeä, laserpeliareena ja pakohuonepeli The Observatorium. Lisäksi alukselta löytyy kiipeilyseinä ja minigolf-rata. Lapsille järjestetään myös omaa ohjelmaa viihtyisissä kerhotiloissa.

 

Iltaisin laivalla viihdytään uskomattomien Broadway-tyylisten esitysten parissa teatterissa tai ihastellaan uskomattoman taidokkaita luisteluesityksiä Studio B:n luisteluareenalla. Ajan saa myös kulumaan livemusiikin, taidehuutokaupan tai vaikkapa bingon merkeissä. Alukselta löytyy lisäksi useita lounge-tiloja ja baareja, kuten uusi Playmakers -sporttibaari sekä polynesialaishenkinen The Bamboo Room. 

 

Aluksella on myös helppo liikkua; päivän voi viettää suurella kuntosalilla, allasalueen useissa altaissa tai ohjatuilla liikuntatunneilla. Urheilun jälkeen matkustajat voivat rentoutua saunassa ja höyrysaunassa. Kylpylässä on tarjolla laaja valikoima erilaisia hoitoja hieronnoista Botoxiin.

 

Risteilyn ohjelma

Risteilyn päiväohjelma toimitetaan hyttiin aina päivää edeltävänä iltana. Päiväohjelmasta löydät kaikki laivan tapahtumat, aktiviteetit ja esitykset kellonajan mukaan ilmoitettuna.  Ohjelmaa järjestetään laivalla aamun aikaisista tunneista iltamyöhään. Päivän ohjelma saattaa sisältää mm. liikunta- ja tanssitunteja, askartelua, taidehuutokauppoja, juhlia, elokuvanäytöksiä ja musiikkiesityksiä. Laivan teatterissa esitetään viihde-esityksiä risteilyn jokaisena iltana. 

 

Päiväohjelman yhteydessä on ilmoitettu laivan ravintoloiden, baarien ja muiden alueiden aukioloajat ja sijainnit. Listauksesta näet mm. mihin aikaan laivan buffetravintolassa tarjoillaan aamiaista ja monelta kuntosali aukeaa. 

alk. 1965 €
9.–16.3.2019, 8 pv

Lähde mahtavalle seikkailulle Miamiin ja Bahamasaarille! Matkalla vietetään muutama yö hohdokkaan Miami Beachin vilinässä ja nautitaan pitkän hiekkarannan tunnelmasta sekä ostoskatujen monipuolisesta tarjonnasta. Miamista hyppäämme täysin uudistetun Mariner of the Seas -laivan kyytiin. Rantaudumme Bahaman pääkaupungissa Nassaussa sekä upealla Cococayn paratiisisaarella. Tällä reissulla riittää aurinkoa, viihdettä ja mahtavaa seuraa!


Miami 

Nassau  CocoCay


Tarjous-/varauspyyntö »


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!