MSC Fantasia risteilee Helsingistä

Viime kesän suosikkireitti on taas varattavissa!

MSC Cruisesin viime kesän risteilyt Helsingistä Norjan rannikolle osoittautuivat todella suosituiksi. Eikä tietenkään suotta! Lähtösatama oli vaivattoman lähellä ja kohteet olivat kerrassaan upeat. Nyt tätä herkkua on tarjolla lisää, sillä tulevana kesänä MSC Fantasia risteilee 14 yön risteilyjä Helsingistä touko-elokuussa. Ihanalla reitillä nähdään jälleen sekä Itämeren helmiä että Norjan kuvankauniita rannikkokohteita.

MSC Fantasia – Pohjoinen Eurooppa, 14 yötä

Lähdöt 2023: 25.5., 8.6., 22.6., 6.7., 20.7., 3.8.

Hinta alkaen 1359 €/hlö (25.5. lähtö).

Risteily on mahdollista varata myös Easy-juomapaketin sisältävään all inclusive -hintaan. Kun juomapaketin lisää jo varausvaiheessa, saa sen alennettuun hintaan noin 20 €/päivä/hlö (normaalisti 32 €/päivä/hlö)!

Hinta sisältäen Easy-juomapaketin alkaen 1639 €/hlö (25.5. lähtö).

Tutustu eri reittivaihtoehtoihin alla.

Varaa

Osalla lähdöistä mukana matkanjohtaja

Osalla ensi kesän risteilyistä on mukana myös suomenkielinen matkanjohtaja, joka on apunasi koko risteilyn ajan! Matkanjohtaja on käytössäsi 25.5., 20.7. ja 3.8. lähtevillä risteilyillä. Huomioithan, että näille matkanjohtajalähdöille varaukset tulee tehdä asiakaspalvelumme kautta puhelimitse, sähköpostitse tai lähettämällä tarjouspyyntölomakkeen.

Puhelin: 020 1441 810
Sähköposti: myynti@risteilykeskus.fi

Lähetä tarjouspyyntö

Risteilyreitit

MSC Fantasia risteilee tulevana kesänä yhteensä kuusi risteilyä Helsingistä Norjan rannikolle. Osalla risteilyistä on mukana myös suomenkielinen matkanjohtaja. Reitti vaihtelee hieman risteilyittäin. Katso alta kunkin risteilyn reitti.

 • Maloy, Olden ja Nordfjordeid

  Risteilypäivät: 25.5.–2.6.2023 (matkanjohtaja mukana)

  Reitti: Helsinki – Tukholma – Merellä – Kiel – Merellä – Olden – Nordfjordeid – Maloy – Stavanger – Merellä – Kiel – Kööpenhamina – Merellä – Tallinna – Helsinki

  Hinnat:
  Hinnat alkaen 1359 €/hlö
  Hinnat sis. Easy-juomapaketin alkaen 1639 €/hlö

 • Bergen, Olden ja Nordfjordeid

  Risteilypäivät: 8.–22.6.2023, 22.6.–6.7.2023, 6.–20.7.2023, 3.–17.8.2023 (matkanjohtaja mukana)

  Reitti: Helsinki – Tukholma – Merellä – Kiel – Merellä – Bergen – Nordfjordeid – Olden – Stavanger – Merellä – Kiel – Kööpenhamina – Merellä – Tallinna – Helsinki

  Hinnat:
  Hinnat alkaen 1449 €/hlö (8.6. lähtö)
  Hinnat sis. Easy-juomapaketin alkaen 1729 €/hlö (8.6. lähtö)

 • Bergen, Vik i Sogn ja Molde-vuono

  Risteilypäivät: 20.7.–3.8.2023 (matkanjohtaja mukana)

  Reitti: Helsinki – Tukholma – Merellä – Kiel – Merellä – Vik i Sogn – Molde-vuono – Bergen – Stavanger – Merellä – Kiel – Kööpenhamina – Merellä – Tallinna – Helsinki

  Hinnat:
  Hinnat alkaen 1549 €/hlö
  Hinnat sis. Easy-juomapaketin alkaen 1829 €/hlö

MSC Fantasia

Risteilyllä kelluvana hotellinasi toimii vuonna 2019 uudistettu MSC Fantasia.

MSC Fantasia on Fantasia-luokan ensimmäinen alus, joka aloitti liikennöinnin loppuvuonna 2008. Alukselle mahtuu 4363 matkustajaa sekä 1370 miehistön jäsentä. MSC Fantasian erikoisuuksiin kuuluu esimerkiksi 4D-elokuvateatteri, 1500 neliön kylpyläosasto, interaktiivinen urheilubaari sekä vuorokauden ympäri auki oleva tex mex -ravintola. Lisäksi aluksella on Yacht Club -alue: 71 sviittiä omalla vastaanotolla, uima-allasalueella, all inclusive -baarilla, hovimestari- ja concierge palveluilla sekä omalla hissillä ja sisäänkäynnillä kylpylään.

Ruokailu

Aluksella on useita laadukkaita ravintoloita. Buffetravintola on auki joka päivä 20 tuntia, joten syötävää on aina saatavilla nälän yllättäessä. Buffetravintolassa on tarjolla esimerkiksi merten parhaaksi palkittua pitsaa sekä annoksia eri puolilta maailmaa. Pääravintolassa on otettu hyvin huomioon myös erikoisruokavaliot. Ruokalistoja on saatavilla niin kasvisvaihtoehdoilla kuin gluteenittominakin.

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

MSC Fantasialla aika menee siivillä. Aluksella on suuri kuntosali sekä koripallo- ja tenniskentät. MSC Aurea Spassa tarjotaan hierontoja ja muita hyvinvointi- ja kauneuspalveluja. Pääset tietysti myös pelaamaan risteilypelien klassikkoa eli shuffleboard-kansipeliä. Iltaisin tanssitaan hyvän musiikin tahtiin laivan parketeilla. Näiden lisäksi aluksella kasino, useita baareja ja valtava teatteri, jossa voit nauttia erilaisista show-esityksistä. Muuta ajanvietettä laivalla edustavat 4D-elokuvateatteri, Formula 1-simulaattori, Internet-kahvila ja kirjasto.

Tutustu laivaan!

Hintaan sisältyvät palvelut

 • Tasokas hyttimajoitus valitussa hyttiluokassa
 • Täysihoito laivalla (aamiaiset, lounaat, välipalat ja illalliset)
 • Uima-altaiden, poreammeiden ja vesiliukumäkien käyttö
 • Kuntosalin ja urheilukenttien käyttö
 • Lastenohjelma ja kerhot lapsille
 • Laadukas viihdeohjelma laivalla
 • Satamamaksut, verot ja polttoainelisämaksut

Juomapaketit

Muistathan myös, että risteily on mahdollista varata myös Easy-juomapaketin sisältävään all inclusive -hintaan. Kun juomapaketin lisää jo varausvaiheessa, saa sen alennettuun hintaan noin 20 €/päivä/hlö (normaalisti 32 €/päivä/hlö)!

Kilkkaa ja tutustu juomapaketteihin!

Matkustusluokat

Risteilyn alkaen hinnat koskevat määrittelemättömiä Bella-luokan hyttejä. Voit halutessasi valita hyttisi korkeammasta matkustusluokasta, jolloin saat valita hyttinumeron, ja risteilysi hintaan sisältyy myös muita etuja ja palveluita. Tarjolla olevat matkustusluokat ovat nimeltään Bella, Fantastica, Aurea ja Yacht Club.

Kilkkaa ja tutustu matkustusluokkiin!

Heräsikö jotakin kysyttävää?

Jos risteily Helsingistä MSC Fantasian kyydissä alkoi kiinnostaa, mutta jokin jäi vielä askarruttamaan, risteilyasiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi! Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta. Risteilyvarauksen teet kätevästi asiakaspalvelumme kautta.

Puhelin: 020 1441 810
Sähköposti: myynti@risteilykeskus.fi