MSC Preziosa risteilee Helsingistä

Ainutlaatuinen reitti Helsingistä Norjan vuonoille!

Vaikka kansainvälisiä risteilyaluksia on totuttu näkemään Helsingissä, ei risteilyä pääse kovin usein aloittamaan Suomesta. Tänä kesänä tähän tekee poikkeuksen MSC Preziosa, joka risteilee Helsingistä 14 yön risteilyjä Norjan kuvankauniisiin vuonomaisemiin.

Ihanalla reitillä nähdään sekä Itämeren helmiä että Norjan upeita rannikkokohteita.

MSC Preziosa – Norjan vuonot, 14 yötä

Lähdöt 2022: 21.7. ja 4.8.

Hinta alkaen 1 089 €/hlö (21.7. lähtö)

Katso lähtöpäivien reitit alta!

Erikoistarjous: Alennusta 150 €/hlö!

Kampanja-aika: 30.7.2022 asti

Kun varaat jollekin MSC Preziosan Helsingistä lähtevälle risteilylle parvekehytin tai siitä korkeamman hyttiluokan, saat risteilyhinnasta alennusta 150 €/hlö. Alennuksen saavat hytin kaksi ensimmäistä matkustajaa, eli maksimissaan 300 €/hytti. Alennuksen saa myös Easy-juomapaketin sisältävästä hinnasta. Tarjous koskee 14 yön risteilyjä seuraavina lähtöpäivinä: 21.7. ja 4.8.

Alennus ei näy automaattisesti Risteilykeskuksen nettivaraamossa. Alennus lisätään manuaalisesti nettivarauksille.

Lue lisää tarjouksesta

Lähtöpäivät

MSC Preziosa risteilee tulevana kesänä yhteensä kuusi risteilyä Helsingistä Norjan vuonoille. Reitti vaihtelee hieman risteilyittäin. Katso alta kunkin risteilyn reitti ja varaa suosikkisi!

 • 21.7.–4.8.2022

  Pohjoinen Eurooppa, 14 yötä

  Reitti: Helsinki – Tukholma – Merellä – Kiel – Merellä – Maloy – Bergen – Merellä – Stavanger – Merellä – Kiel – Merellä – Tallinna – Tallinna – Helsinki

  Varaa risteily!

 • 4.–18.8.2022

  Pohjoinen Eurooppa, 14 yötä

  Reitti: Helsinki – Tukholma – Merellä – Kiel – Merellä – Bergen – Nordfjordeid – Maloy – Stavanger – Merellä – Kiel – Merellä – Tallinna – Tallinna – Helsinki

  Varaa risteily!

MSC Preziosa

MSC Preziosa on Fantasia-laivaluokan neljäs ja viimeinen alus. Tämä noin 4 000 matkustajan alus aloitti toimintansa keväällä 2013. Laivan kohokohtiin kuuluvat hauska F1-simulaattori, AquaPark-vesipuisto, kimaltelevat Swarovski-kristalliportaat ja 4D-elokuvateatteri. Tuttuun tapaan laivalta löytyy myös runsaasti erilaisia ravintoloita, Aurea Spa -kylpyläalue ja yksityinen Yacht Club -sviittialue.

Lue lisää laivasta!

Hintaan sisältyvät palvelut

 • Tasokas hyttimajoitus valitussa hyttiluokassa
 • Täysihoito laivalla (aamiaiset, lounaat, välipalat ja illalliset)
 • Uima-altaiden, poreammeiden ja vesiliukumäkien käyttö
 • Kuntosalin ja urheilukenttien käyttö
 • Lastenohjelma ja kerhot lapsille
 • Laadukas viihdeohjelma laivalla
 • Satamamaksut, verot ja polttoainelisämaksut

Voit halutessasi valita hyttisi korkeammasta matkustusluokasta, jolloin risteilysi hintaan sisältyy myös muita etuja ja palveluita. Tarjolla olevat matkustusluokat ovat nimeltään Bella, Fantastica, Aurea ja Yacht Club. Kilkkaa ja tutustu matkustusluokkiin!

Heräsikö jotakin kysyttävää?

Jos risteily Helsingistä MSC Preziosan kyydissä alkoi kiinnostaa, mutta et saanut vielä kaikkiin kysymyksiisi vastauksia, risteilyasiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi! Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta. Risteilyvarauksen voi tehdä suoraan nettivaraamostamme tai asiakaspalvelumme kautta.

Puhelin: 020 1441 810
Sähköposti: myynti@risteilykeskus.fi