Varaa risteily  

New York ja risteilyt


Kiehtova New York on kaupunki, jossa ihmisen täytyy käydä ainakin kerran elämässään – se tarjoaa matkailijalle kulttuuria, kokemuksia ja unohtumattomia elämyksiä! New York ihastuttaakin monipuolisuudellaan: matkasta on helppo räätälöidä juuri haluamansa. Nauti rauhallisista pikkukahviloista, Broadwayn loisteesta tai MOMA:n taidenäyttelyistä! Ihmettele kaupungin vilskettä tai nauti päivästä Central Parkin suojissa. Tekemisestä ei varmasti tule puutetta! 

 

New York tunnetaan myös satojen eri kulttuurien sulatusuunina. Nauti elämänmenosta Chinatownissa, herkuttele japanilaisessa ravintolassa tai tee turistikierros Little Italyyn. Lähde lomalle, josta tulee varmasti ikimuistoinen!
Liikkuminen ja etäisyydet

John F. Kennedyn lentoasemalta on noin 40 minuutin matka Manhattanille. Nopein tapa liikkua kaupungissa on metro. 

 

Satama

New Yorkissa on kaksi risteilysatamaa, jotka sijaitsevat Manhattanilla ja Brooklynissä. Royal Caribbeanin ja Celebrity Cruisesin oma lähtöterminaali sijaitsee New Jerseyn puolella lahtea. 

 

Manhattan Cruise Terminal, New York

Manhattan Cruise Terminal, terminaaleista vanhin, ottaa vastaan alueen kolmesta terminaalista eniten risteilyaluksia. Terminaali sijaitsee 12th Avenuen länsipuolella Manhattanilla. Terminaalilla on pysäköintialue. Satamaan ajaa John F. Kennedyn lentoasemalta noin 1–1,5 tuntia, Newarkin lentoasemalta tunnin ja La Guardian lentoasemalta 1 tuntia ja 45 minuuttia. Manhattanin Midtownista matkustaa terminaalille 15 minuutissa. 

 

Brooklyn Cruise Terminal, New York

Osa risteilyaluksista pysähtyy Red Hookissa, Brooklynissa. Terminaalille pääsee helpoiten taksilla, mutta alueelle voi pysäköidä myös oman auton. Ajomatka John F. Kennedyn lentoasemalta kestää 1,5 tuntia, Newarkin lentoasemalta 1,5–2 tuntia ja La Guardian lentoasemalta tunnin.  

 

Cape Liberty Cruise Port, New Jersey

Cape Liberty Cruise Port toimii Royal Caribbeanin ja Celebrity Cruisesin omana lähtöterminaalina. Cape Liberty sijaitsee 11 kilometriä Manhattanilta etelään. Newarkin lentoasemalta on lyhyin matka New Jerseyn satamaan. Ajomatka John F. Kennedyn lentoasemalta kestää tunnin ja 15 minuuttia ja La Guardian lentoasemalta 1,5 tuntia.   Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!