Varaa risteily  


Norjan vuonoristeilyt

Norjan vuonoristeilyillä näet Norjan kauniin rannikon ja vuonot. Norjan risteilyille pääset Hurtigrutenin perinteisillä risteilyaluksilla tai MSC Cruises -varustamon valtameriristeilijöillä. Hurtigrutenin alukset lähtevät Bergenistä pohjoiseen ja Kirkkoniemestä etelään joka päivä. Hurtigruten risteilyillä koet keskiyön auringon tai revontulet upeissa vuonomaisemissa.
Ansaitset Finnair Plus -palkintopisteitä kaikista Risteilykeskuksen kautta varaamistasi kansainvälisistä risteilyistä. Saat 2 tai 3 pistettä euroa kohden riippuen risteilyvarustamosta. Lue lisää!Risteilyt


alk. 673 €
Lähdöt joka päivä, 7 pv

Norjan länsirannikkoa pitkin kulkevaa laivareittiä ei suotta kutsuta maailman kauneimmaksi merimatkaksi. Hurtigruten laivat ovat seilanneet samaa reittiä Bergenin ja Kirkkoniemen välillä jo yli sadan vuoden ajan. Vain muutaman tunnin avomeriosuudet katkaisevat uskomattoman kauniit vuonomaisemat. Muuten reitti kulkee pääosin saariston suojassa.


Bergen  Kirkkoniemi


Lue lisää »
alk. 572 €
Lähdöt joka päivä, 6 pv

Pohjois-Norjan Kirkkoniemestä alkavalla risteilyllä on mahdollisuus tutustua lähemmin maan tunnetuimpiin matkailunähtävyyksiin kuten Nordkappiin, Tromssaan, Lofootteihin, Seitsemän sisaruksen vuorijonoon Helgelandin rannikolla, reikävuori Torghatteniin, Nidarosin katedraaliin Trondheimissa ja Atlantin rannikkotien mahtaviin maisemiin.


Kirkkoniemi  Bergen 


Lue lisää »
alk. 1025 €
Lähdöt joka päivä, 12 pv

Hurtigrutenin laivat ovat seilanneet samaa reittiä Bergenin ja Kirkkoniemen välillä jo yli sadan vuoden ajan. Reitti Bergenistä Kirkkoniemeen ja takaisin Bergeniin on Hurtigrutenin vaikuttavin matka. Risteilyn aikana koetaan Norjan uskomattoman luonnon parhaat palat, laivan pysähtyessä 34 satamassa ja purjehtiessa yli 2 500 merimailia. 


Bergen  Kirkkoniemi  Bergen


Lue lisää »
alk. 1139 €
Lähdöt joka päivä, 11 pv

Koet risteilyllä Norjan rannikon parhaat palat: risteilyreitti kulkee Bergenistä Kirkkoniemeen ja jatkuu pohjoisesta takaisin etelään. Risteily päättyy Trondheimiin.


Bergen  Kirkkoniemi  Trondheim


Lue lisää »
alk. 425 €
Lähdöt joka päivä, 3 pv, 16 h

Risteilyllä Bergenistä Tromssaan nähdään Norjan rannikon vehreimmät maisemat, kauneimmat vuonot ja maailmankuulut Lofootit. Näet 4 päivän risteilyllä myös postikorttimaisemista tutun Geirangerinvuonon.


Bergen Tromssa


Lue lisää »
alk. 145 €
Lähdöt joka päivä, 1 pv, 8 h

Minilomalle Norjaan! Tällä risteilyllä Bergenistä Trondheimiin näet jylhiä vuonomaisemia ja nautit Hurtigrutenin palveluista.


Bergen  Trondheim


Lue lisää »
alk. 372 €
Lähdöt joka päivä, 3 pv, 13 h

Vietä unohtumattomia hetkiä Hurtigrutenin risteilyllä. Reitti Tromssasta Bergeniin kulkee pitkin kuvankaunista Trollfjordenin vuonoa. Koe jännittävä RIB-safari Lofooteilla tai vieraile Unescon maailmanperintökohteessa, Vega-saarella, Helgelandin rannikolla. Nauti rentouttavista päivistä Norjan rannikolla!


Tromssa  Bergen


Lue lisää »
alk. 241 €
Lähdöt joka päivä, 3 pv, 6 h

Nauti keskiyön auringosta Hurtigrutenin risteilyllä. Reitillä Tromssa – Kirkkoniemi – Tromssa purjehdimme jännittävällä Finnmarkin rannikolla. Koe retkillämme myös Nordkappin pohjoiset maisemat tai Gjæsverstappenin lintupuiston tuhannet linnut. Kaikki tämä on vain lentomatkan päässä.


Tromssa  Kirkkoniemi Tromssa


Lue lisää »
alk. 236 €
Lähdöt joka päivä, 2 pv, 5 h

Nauti rauhallisista hetkistä Hurtigrutenin risteilyllä. Kahden yön risteilyllä Tromssasta Trondheimiin pääset ihailemaan Helgelandin kaunista rannikkoa ja näet maailmankuulut Lofootit.


Tromssa  Trondheim


Lue lisää »
alk. 134 €
Lähdöt joka päivä, 1 pv, 5 h

Näe kaksi kaunista kaupunkia samalla matkalla! Minilomalla Norjassa koet aidon rannikkoseikkailun. 


Trondheim Bergen


Lue lisää »
matkoja ei löytynyt, poista suodatukset


  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!