Norwegian Reward

Norwegian Reward

Aloita Norwegian Reward varaus tästä

Järjestelmä tarkistaa Reward-numerosi ja siirtää sinut Risteilykeskuksen online-varausjärjestelmään!

Unohditko reward-numerosi?

CashPoint-pisteitä Risteilykeskuksen nettivarauksista!

Varaa risteily Karibialle, Välimerelle tai johonkin toiseen kaukokohteeseen nyt niin ansaitset CashPoint-pisteitä. Pisteitä kertyy varustamosta riippuen 4-5 % risteilyn kokonaishinnasta. Vertaile eri risteilyvaihtoehtoja nettisivuillamme, ja valitse oma suosikkisi tuhansien risteilyjen joukosta. Saat varauksesta CashPoint-pisteitä vain lisäämällä Reward-numerosi varaukselle. Pisteet siirretään tilillesi 2 viikkoa risteilyn alkamisen jälkeen.

Reward-ohjelman lisätiedot Norwegianin sivuilla »

 

5 % – MSC Cruises

Ansaitse 5 % CashPoint-pisteitä MSC Cruises -varustamon risteilyistä! Pisteet kertyvät risteilyn perushinnasta. Pisteitä ei kerry mahdollisista lisäpalveluista, kuten retkivarauksista, juomapakettivarauksista ja palvelurahoista laivan henkilökunnalle. CashPoint-pisteillä ei ole ylärajaa; esimerkiksi 4 000 euron risteilyvarauksesta saat jopa 1 900 pistettä sen hetkisistä valuuttakursseista riippuen. Pisteet tilitetään matkustajan Reward-tilille kaksi viikkoa risteilyn lähtöpäivän jälkeen.

Muista rekisteröidä Reward-numerosi varauksen yhteydessä.

4 % – Azamara, Celebrity Cruises, Royal Caribbean International

Ansaitse 4 % CashPoint-pisteitä Royal Caribbean International, Celebrity Cruises ja Azamara -varustamoiden risteilyistä! Pisteet kertyvät risteilyn perushinnasta. Pisteitä ei kerry mahdollisista lisäpalveluista, kuten retkivarauksista, juomapakettivarauksista ja palvelurahoista laivan henkilökunnalle. CashPoint-pisteillä ei ole ylärajaa; esimerkiksi 4 000 euron risteilyvarauksesta saat jopa 1 500 pistettä sen hetkisistä valuuttakursseista riippuen. Pisteet tilitetään matkustajan Reward-tilille kaksi viikkoa risteilyn lähtöpäivän jälkeen.

Muista rekisteröidä Reward-numerosi varauksen yhteydessä.