Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Pohjois-Amerikan rannikon helmet

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma

PÄIVÄ 1. Halifax

Halifaxin kaupunki syntyi vuonna 1749, kun paikalle perustettiin Iso-Britannian armeijan etuvartiosto. Aluetta ovat kuitenkin asuttaneet tuhansia vuosia Mi’kmaq intiaanit. Nykyisin kaupunki on Kanadan rannikon viihde- ja kulttuurikeskus, jossa vanha ja uusi sulavat saumattomasti yhteen. Modernit toimistotalot seisovat rinnakkain historiallisten rakennusten kanssa. Kannattaa varata aikaa kaupunkiin tutustumiseen ennen MS Framille nousemista.

PÄIVÄ 2. Bar Harbor

Mount Desert Islandin hurmaavassa kaupunkikeskuksessa, Bar Harborissa, on upeiden maisemien lisäksi loistavat mahdollisuudet shoppailuun. Kaupat sijaitsevat kolmen pääkadun, Main Streetin, Mount Desert Streetin ja Cottage Streetin, varrella. Kannattaa käydä myös tutustumassa kaupungin National Historic Districtin vanhoihin taloihin. Voit myös patikoida Cadillac-vuoren huipulle katsomaan, kuinka aurinko laskee jäätikköisen rannikon taakse. 

PÄIVÄT 3-5. Bucksport ja Rockland

Matkan jatkuessa etelään, risteilyalus saapuu Bucksportiin. Noin 5 000 asukkaan kaupunki sijaitsee Penobscot-joen varrella. Joen toisella puolella häämöttää Fort Knox, yksi Uuden-Englannin rannikon suurimmista linnoituksista. Tätä linnaketta ei kuitenkaan sovi sekoittaa Kentuckyn Fort Knox armeijatukikohtaan. Kaupungin värikkäästä historiasta kertovat kuvat, näyttelyt ja vanha perimätieto. Kaupungin asukkaat kertovat tarinaa kylän perustajan Jonathan Buckin ylle langetetusta kirouksesta. 

 

MS Fram jatkaa alas rannikkoa kohti Rocklandia. Penobscot-lahden rannalla sijaitseva kaupunki tunnetaan erityisesti hummereista ja syvästä satamastaan. Kaupungista löytyy monenmoista puuhaa. Tutustu Fransworthin maailmankuuluun taidemuseoon tai maista paikallisia herkkuja valitsemassasi ravintolassa! Vuoristomaisemat ja Atlantin kauniit rannat tarjoavat upeat puitteet myös ulkoilma-aktiviteeteille. 

PÄIVÄ 6. Boston

Boston on kuin yhtä suurta ulkoilmamuseota. Hyvä tapa tutustua paikalliseen historiaan on kävellä pitkin Freedom Trail -polkua. Punatiilinen reitti kulkee 16 historiallisesti merkittävän tapahtumapaikan kautta matkalla Boston Commonin puistosta Bunker Hillin monumentille. Bostonia on joskus kutsuttu Amerikan Ateenaksi, sillä kaupunki on varsinainen oppimisen ja kulttuurin mekka. Yhdysvaltain vanhin yliopisto Harvard sijaitsee juurikin Bostonissa. Kaupunkia ei kannata tutkia tyhjin vatsoin, mutta onneksi Boston on tunnettu kala- ja äyriäisruuistaan. Maista maankuulua simpukkakeittoa tai herkullista hummeria!

PÄIVÄ 7. Newport

Vuonna 1639 perustettu Newport on Rhode Islandin helmi. Käy tutustumassa Gilded Agen kartanoon, jossa monet kuuluisat perheet, kuten Vanderbiltit ja Astorit, ovat viettäneet kesiään. Viinin ystävät voivat osallistua viininmaistajaisiin jollakin Newportin kolmesta viinitilasta. Aja pitkin Ocean Drivea ja tuki Fort Adamsin entisen vartiopaikan tunneleita. Cliff Walk vie matkailijat kallioille aivan Atlantin reunalle, josta voi ihailla Newportin luksuskartanoita. 

PÄIVÄT 8-9. New York

New Yorkiin saavuttaessa MS Fram seilaa kaupungin ikonisen Vapaudenpatsaan ohi. Valtava patsas oli aikanaan lahja Ranskan hallitukselta 100-vuotiaalle, itsenäiselle Amerikalle. Risteilyalus pysähtyy satamaan pariksi päiväksi ja tulee toimimaan matkailijoiden tukikohtana heidän tutkiessaan kaupunkia, joka ei koskaan nuku. 

 

Yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä on Brooklyn Bridge silta, joka yhdistää Brooklynin kaupunginosan Manhattanin saareen. Sillan yli voi vaikka tehdä kävelyretken. 

 

New York tunnetaan ennen kaikkea kulttuurien sulatusuunina. Kaupunki on pullollaan eri kulttuurien kortteleita. Esimerkiksi Chinatown ja Pikku-Italia ovat aivan vierekkäin Manhattanilla. Hieman pohjoisempana on Time Square, joka tunnetaan Broadway esityksistä, elokuvateattereista ja valtavista elektronisista mainostauluista. Time Square tuntuu olevan elossa ympäri vuorokauden. 

 

Kaupungin tunnetuin rakennus on varmasti Empire State Building, joka ilmentää olennaisesti ihmisten halua rakentaa taivaisiin asti. 1900-luvun alussa kisailu maailman korkeimman rakennuksen suunnittelusta kävi kuumana. Tittelin vei vuonna 1930 Lexington Avenuella kohonnut Chrysler Building, jota ennen maailman korkein rakennus oli Pariisin Eiffel-torni. Toinen hyvin tunnettu pilvenpiirtäjä on kolmionmuotoinen Flatiron Building Fifth Avenuella. Tämä 22-kerroksinen tornitalo valmistui jo vuonna 1902 ja on ikoninen osa New Yorkin siluettia. 

 

New Yorkin modernin taiteen museota MoMA:a pidetään usein yhtenä merkittävimmistä modernin taiteen museoista maailmassa. Museon kokoelmiin kuuluu paljon maineikkaiden taiteilijoiden, kuten Andy Warholin, Vincent van Goghin ja Pablo Picasson, töitä.

 

Kaupungin kuhinan keskellä sijaitsee Central Park – New Yorkin keskuspuisto. Tämä valtava 341 hehtaarin viheralue on toiminut mallina monen kaupungin keskuspuistolle ympäri maailmaa. 

 

Kahteen päivään on mahdoton sulloa kaikkea sitä, mitä New York voi tarjota, mutta yrittänyttä ei laiteta. Kierrä tunnetut nähtävyydet, shoppaile Fifth Avenuella tai nauti vain kaupungin eloisasta ilmapiiristä! Tekemistä löytyy varmasti jokaiseen makuun.

PÄIVÄ 10. Merellä

Meripäivän aikana voi käydä kuuntelemassa tutkimusmatkatiimin mielenkiintoisia luentoja. Luentojen aiheet käsittelevät ilmastonmuutosta ja sen aiheuttamia haasteita ympäristölle. Aluksen valokuvaaja opastaa kiinnostuneita tutkimusmatkojen valokuvauksen saloihin. Rentoudu ja nauti laivan palveluista samalla, kun laiva suuntaa kohti etelää!

PÄIVÄ 12. Merellä

On jälleen aika nautti laivan mukavuuksista. Matka jatkuu etelään pitkin Atlantin rannikkoa.

PÄIVÄ 13. Miami

Risteily päättyy Miamiin. Kaupunki tunnetaan moderneista Art Deco -tyylisistä rakennuksista ja hulppeista rannoista. Kaupunkiin voi tutustua omatoimisesti ennen kotiinpaluuta. Evergladesin kansallispuisto kaupungin lähettyvillä on myös tutustumisen arvoinen kohde. 

Hinnasto

 

Pohjois-Amerikan rannikon helmet / Coastal Gems of America

 

Lähtö: 8.10.2018

Laiva: MS Fram

 

 

Pohjois-Amerikan rannikon helmet 8.10.2018 / Hinnat alk. hintoja per hlö
13 pv Polar sisähytti Polar ulkohytti Arctic Superior ikkunahytti  Expedition-sviitti
2h hytti 3245 3918 4316 5419
1h hytti 3245 3918 4316 10839

 

Huom! Hurtigrutenilla on joustava hinnoittelu, ja alennushintojen saatavuus on rajoitettu. Hinnat voivat muuttua kysynnän ja vapaiden paikkojen mukaan, voimassolevat päivän hinnat vahvistetaan varaushetkellä.

 

Hintaan sisältyy:

- Risteily valitsemassasi hyttiluokassa

- Täyshoito sis. teen ja kahvin

- Maihinnousu eri kohteissa maihinnousuveneissä

- Aktiviteetit ja luennot aluksella ja maissa

- Tuulen- ja vedenpitävä takki


Hinta ei sisällä:

- Lentoja Helsinki-Halifax tai Miami-Helsinki

- Matka- tai peruutusvakuutuksia

- Retkiä tai palvelurahoja

 

Tärkeää tietoa

- Hinnat ovat euroissa (EUR) per henkilö.

- Suunnitellut maihinnousut riippuvat sää- ja jääolosuhteista.

- Pidätämme oikeuden muuttaa suunniteltuaohjelmaa ja matkareittiä.

- Joitakin maissakäyntejä ja retkiä maihinnousuveneillä myydään vain laivalla.

- Jalkineiden vuokraus laivalla.

- Yhden hengen hyttejä vain tilauksesta.

- Matkalle vaaditaan pakollinen todistus terveydentilasta.

- Matkalla tulee olla matkavakuutus.

Hytit


Expedition Suites - sviitit

MG Grand-sviitti (MG) 35 – 37 m²

1-2 huonetta, sohvaryhmä, tv, stereot, internetyhteys (paitsi MS Fram), minibaari, joissain hyteissä kylpyamme, useimmissa oma parveke tai ulokeikkuna. Hytit sijaitsevat yläkansilla.

 

Sviitti (M) 28 – 30 m²

1-2 huonetta, sohvaryhmä, tv, minibaari, joissakin hyteissä oma parveke. Hytit sijaitsevat yläkansilla.

 

Minisviitti (Q) 15 – 20 m²

Sohvaryhmä, tv, minibaari. Hytit sijaitsevat yläkansilla.

 

Polar Outside -ulkohytit

Arctic Superior Ulkohytti (U) 5 – 13 m²

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva, pöytä. Sijainti ylemmillä kansilla.

 

Ulkohytti (N) 5 – 13 m²

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva. Sijainti alakansilla.

 

Polar Inside -sisähytit

Sisähytti (I) 5 – 10 m²

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva. Joissain hyteissä kerrosvuoteet. Sijainti alakansilla.


Lisätiedot

RETKET MAISSA

Voit varata etukäteen maissa tehtäviä retkiä. Erilaisiin retkivaihtoehtoihin voit tutusta alla olevasta linkistä. Retket ja niiden sisältö riippuvat osallistujien vähimmäis- ja enimmäismääristä sekä säästä ja paikallisista olosuhteista.  Osa retkistä on varattavissa vain laivalta. Tarkista asiakaspalvelustamme, mitkä retket kuuluvat juuri valitsemallesi matkalle.

 

Retket Pohjois-Amerikassa »

 

PALVELUTASOT HYTEISSÄ

Hytit on luokiteltu neljään eri kategoriaan ja kolmeen eri matkustusluokkaan. Tutustu matkustusluokkiin täällä!

 

EXPEDITION TEAM - TUTKIMUSMATKATIIMI

Explorer-matkoilla risteilyaluksen mukana kulkee asiantunteva tutkimusmatkatiimi. Huolellisesti valitut tiimin jäsenet tuntevat paikalliset tavat ja ovat erikoistuneet alueen historiaan, luontoon ja maantieteeseen. Lue lisää!

alk. 3245 €
8.10.2018, 13 pv

Matkaa Pohjois-Amerikan itärannikkoa pitkin pohjoisesta etelään! MS Framin kyydissä koet kaikki rannikon mielenkiintoisimmat kohteet. Ehdit nähdän 13 päivän risteilyn aikana mm. Kanadan Halifaxin, Mount Desert Islandin hurmaavan Bar Harbourin, historiallisen Bostonin, kesänviettopaikkana tunnetun Newportin, hektisen New Yorkin ja syvän etelän helmen, Charlestonin. Risteily päättyy Miamiin. 


Lähtö Halifaxista

Kanada  Yhdysvallat


Tarjous-/varauspyyntö »


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Reittikartta
  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!