30 % alennusta kaikista risteilyistä

Varaa risteily

Moderneista laivoistaan, jännittävistä aktiviteeteistaan ja maailmanluokan viihteestään tunnettu Royal Caribbean seilaa tänäkin vuonna Karibianmerellä kymmenien laivojen voimin. Välimerellä puolestaan nähdään kesällä muun muassa uudet laivat Odyssey of the Seas sekä Symphony of the Seas. Eivätkä risteilykohteet tietenkään lopu tähän! Royal Caribbeanin laivat risteilevät myös esimerkiksi Tyynellämerellä ja Pohjois-Euroopassa.

Kun varaat nyt Royal Caribbeanin risteilyn, saavat kaikki hytin matkustajat risteilyhinnasta 30 % alennusta. Tarjous koskee kaikkia risteilyjä*, joiden lähtöpäivä on aikaisintaan 3.11.2023.

Alennus on automaattisesti huomioitu Risteilykeskuksen nettivaraamon hinnoissa.

*Tarjous ei koske Kiinasta lähteviä risteilyjä.

Kampanja koskee 1.3.2023 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Alennuksen saa vain risteilyhinnasta (cruise fare) eikä alennus koske esimerkiksi palvelumaksuja, veroja tai satamamaksuja. 30 % alennus on yhdistettävissä lisävuodekampanjaan, Kicker-lisäalennukseen ja Flash Sale -viikonloppukampanjoihin. Alennus ei ole yhdistettävissä kanta-asiakasalennukseen. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

31.10.2023 asti