$500 käyttörahaa + hyttikategorian korotus

Varaa risteily

Elevate Your Experience!

Kun varaat jonkin Silversean valikoiduista risteilyistä, hytin kaksi ensimmäistä matkustajaa saavat $250/hlö käyttörahaa laivalla kulutettavaksi. Lisäksi saat maksuttoman hyttikategorian korotuksen. Saat siis esimerkiksi varattua Superior Veranda -sviitin Classic Veranda -sviitin hintaan. Korotuksia on saatavilla vain tiettyihin hyttikategorioihin saakka (kts. kampanjan säännöt) laivasta riippuen. Tarjous koskee vain Door-to-Door-hintoja.

Listan tarjouslähdöistä löydät täältä.

Door-to-Door-hintakonsepti

Silversean Door-to-Door-konsepti tarjoaa todellisen All Inclusive -elämyksen, joka alkaa jo kotiovelta. Perushintaan sisältyvien palveluiden lisäksi Door-to-Door-hintaan sisältyy yksityiskuljetus lentokentälle, economy-luokan meno-paluulennot tai lentokrediittiä sekä kuljetukset lentokentän ja laivan välillä.

Door-to-Door-hintaan sisältyy

  • Yksityinen lentokenttäkuljetus. Varatessasi Door-to-Door-hinnan, risteilykokemuksesi alkaa jo kotiovelta*. Aloita lomasi tyylillä matkustamalla yksityiskuljetuksen kyydissä lentokentälle. Risteilyhintaan sisältyy Blacklane-kuljetus Helsinki-Vantaan lentokentälle ennen ja jälkeen risteilyn.

*Kuljetus saatavilla noin 80 kilometrin säteellä Helsinki-Vantaan lentoasemasta.

  • Kansainväliset lennot. Door-to-Door-hinta sisältää kansainväliset meno-paluulennot risteilyn lähtösatamaan ja takaisin. Risteilystä riippuen hintaan sisältyy joko turistiluokan lennot tai businessluokan lennot. Mikäli hintaan sisältyy turistiluokan lennot, voi ne korottaa businessluokkaan lisämaksua vastaan.
  • Lentokenttäkuljetukset kohteessa. Door-to-Door-hinta sisältää kuljetukset lentokentän ja laivan välillä. Huomioithan kuitenkin, että mikäli lentosi eivät ole varattu varustamolta, et voi hyödyntää varustamon lentokenttäkuljetuksia.
  • Hotelliyö ennen ja/tai jälkeen risteilyn. Risteilyreitistä riippuen Door-to-Door-hintaan sisältyy myös hotelliyö ennen ja/tai jälkeen risteilyn. Mikäli hintaan kuuluu hotelliöitä, lentokenttäkuljetukset vievät sinut lentokentältä hotellille.

Tarjous koskee 5.7.2022 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Tarjous ei koske Port-to-Port-hintoja, vaan pelkästään Door-to-Door-hintoja. Hyttikategorian korotuksia on saatavilla rajoitetusti. Hyttikategorian korotuksia on saatavilla vain tiettyyn kategoriaan saakka seuraavasti:

  • Silver Moon, Silver Spirit, Silver Muse, Silver Dawn, Silver Whisper, Silver Shadow ja Silver Wind: korotuksia saatavilla Deluxe Veranda -kategoriaan saakka
  • Silver Cloud: korotuksia saatavilla Midship Veranda -kategoriaan saakka
  • Silver Origin, Silver Vista ja Silver Explorer: korotuksia saatavilla Superior Veranda -kategoriaan saakka

Tarjous ei ole yhdistettävissä muihin kampanjoihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

31.8.2022 asti