All Included -edut alehintaan

Varaa risteily

Celebrity Cruises on premium-tasoinen varustamo, jonka risteilyiden hintaan kuuluu kattavasti palveluita. Erityisesti pariskunnille ja ystäväporukoille täydellisesti sopivilla risteilyillä nautitaan uudenlaisesta luksuksesta: moderneista tiloista, raikkaasta designista, innovatiivisista ratkaisuista, henkilökohtaisesta palvelusta, maailmanluokan viihteestä ja rennosta tunnelmasta.

Nappaa edut alehintaan!

Saat Celebrity Cruisesin valikoiduille Euroopan risteilyille All Included -etupaketin alennettuun hintaan 49 €/hlö/päivä hytin kahdelle ensimmäiselle matkustajalle ja 39 €/hlö/päivä hytin kolmannelle ja neljännelle matkustajalle (normaalisti noin 70 €/hlö/päivä). Etupaketti sisältää Classic-juomapaketin ja Basic-nettipaketin. Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 2.1.–31.12.2024.

Alennus on huomioitu automaattisesti Risteilykeskuksen nettivaraamon hinnoissa, kun valitset All Included -hintavaihtoehdon.

Näet All Included -hinnat suoraan nettivaraamostamme. Hyttiä valitessasi pääset valitsemaan hinnan joko ilman etuja tai ne sisältäen. All Included -hintaiset hytit tunnistat ”All Included” tekstistä hytin nimen perässä. Esimerkiksi ”2D Parvekehytti, merinäköala ++ All Included ++”.

Tarjous koskee 6.12.2023 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Tarjous koskee hyttiluokkia sisähyteistä AquaClass-hytteihin asti. Tarjous on yhdistettävissä back-to-back-etuihin. Tarjous ei ole yhdistettävissä Exciting Deals- tai Last Minute Luxury -alehintoihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

5.3.2024 asti