Maksuton hyttikategorian korotus

Varaa risteily

Azamara-varustamo on tunnettu laajasta matkakohdetarjonnasta ja monipuolisista retkivaihtoehdoista. Premium-luokan keskikokoiset laivat risteilevät mielenkiintoisia reittejä ympäri maailman – jokainen varustamon risteily on uniikki! Azamara tarjoaa tyyliä sekä laatua järkevään hintaan, ja on hyvä vaihtoehto varttuneemmalle risteilymatkustajalle.

Maksuton hyttikategorian korotus

Saat valikoiduille Azamaran risteilyille maksuttoman hyttikategorian korotuksen. Tarjous koskee sisä-, ulko- ja parvekehyttejä (pois lukien määrittelemättömät hyttikategoriat). Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 3.1.–9.11.2024. Korotuksia on saatavilla seuraavasti:

  • Plus-parvekehytti normaalin parvekehytin hintaan
  • Parvekehytti ikkunahytin hintaan
  • Ikkunahytti sisähytin hintaan

Sviiteistä alennusta 15 %

Mikäli varaat sviitin, saavat hytin kaksi ensimmäistä matkustajaa risteilyhinnastaan alennusta 15 %. Tarjous ei koske määrittelemättömiä sviittejä (kategoria W). Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 3.1.–9.11.2024.

Listan tarjouslähdöistä löydät alta!

Tarjous koskee 7.9.2023 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Hyttiluokan korotuksia on saatavilla sisä-, ulko- ja parvekehytteihin. Korotuksia on saatavilla rajoitetusti. Sviitteihin on saatavilla 15 % alennus. Tarjous on yhdistettävissä Back-to-Back-etuihin sekä Azamara Circle Quarterly Savings -kanta-asiakasalennukseen. Tarjous ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

5.12.2023 asti