$300 käyttörahaa kaupan päälle

Varaa risteily

Azamara-varustamo on tunnettu laajasta matkakohdetarjonnasta ja monipuolisista retkivaihtoehdoista. Premium-luokan keskikokoiset laivat risteilevät mielenkiintoisia reittejä ympäri maailman – jokainen varustamon risteily on uniikki! Azamara tarjoaa tyyliä sekä laatua järkevään hintaan, ja on hyvä vaihtoehto varttuneemmalle risteilymatkustajalle.

Käyttörahaa laivalla kulutettavaksi

Kun varaat nyt jonkin Azamaran valikoiduista risteilyistä, saat kaupan päälle $300 käyttörahaa hyttiä kohden. Käyttörahaa voi käyttää laivalla esimerkiksi varustamon retkiin, erikoisravintolaillallisiin, kylpylähoitoihin, shoppailuun laivalla tai juomapaketin korottamiseen. Lisäksi risteilyt ovat varattavissa alennetuin hinnoin. Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 23.3.2023–3.4.2024. Listan kampanjalähdöistä löydät alta.

Tarjous koskee 12.12.2022 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Tarjous koskee kaikkia hyttiluokkia pois lukien määrittelemättömät hyttikategoriat. Käyttörahaa saavat hytin kaksi ensimmäistä matkustajaa. Tarjous on yhdistettävissä Back-to-Back-etuihin sekä kanta-asiakasalennuksiin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

31.3.2023 asti