Jopa 20 % alennusta

Varaa risteily

Azamara-varustamo on tunnettu laajasta matkakohdetarjonnasta ja monipuolisista retkivaihtoehdoista. Premium-luokan keskikokoiset laivat risteilevät mielenkiintoisia reittejä ympäri maailman – jokainen varustamon risteily on uniikki! Azamara tarjoaa tyyliä sekä laatua järkevään hintaan, ja on hyvä vaihtoehto varttuneemmalle risteilymatkustajalle.

Kuluvan vuoden risteilyt alehintaan

Varaa Azamaran risteily nyt alennettuun hintaan. Saat valikoiduista vuoden 2024 risteilyistä jopa 20 % alennusta. Alennus koskee Euroopan risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 1.4.–9.11.2024. Löydät listan kampanjalähdöistä alta.

Tarjous koskee 6.12.2023 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Alennushintaisia hyttejä on saatavilla rajoitetusti. Alennuksen saavat hytin kaksi ensimmäistä matkustajaa. Hytin kolmas ja neljäs matkustaja eivät saa alennusta risteilyhinnastaan. Alennuksen suuruus vaihtelee risteilyittäin ja alennuksen saa vain risteilyhinnan cruise fare -osuudesta. Tarjous ei koske määrittelemättömiä hyttiluokkia. Tarjous on yhdistettävissä Flash Offer -käyttörahakampanjaan, Azamara Circle Quarterly Savings -kanta-asiakasalennuksiin sekä Back-to-Back-etuihin. Alennus ei ole yhdistettävissä seuraaviin kampanjoihin: Azamara Circle Complimentary Nights, Last Minute Voyages, Closed User Rates, Employee Rates, Interline Rates, Travel Agent Rates ja Net Rates. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

31.3.2024 asti