MESSUTARJOUS: Risteilyistä alennusta

Varaa risteily

Carnival Cruise Line kutsuu laivojaan hauskoiksi laivoiksi – ja hyvästä syystä. Varustamon aktiviteettien täyteiset laivat sopivat hyvin sekä lapsiperheille että ystäväporukoille. Osalla varustamon uusista laivoista hauskuus on viety jopa niin pitkälle, että laivan kannella pääsee hyppäämään vuoristoradan kyytiin! Varustamon amerikkalaiset juuret näkyvät sekä laivojen tunnelmassa että sisustuksessa ja palveluissa. Myös reitit keskittyvät Karibialle ja Pohjois-Amerikan rannikoille.

Uutuuslaivojen risteilyt alennettuun hintaan

Kun varaat nyt parvekehytin tai sitä korkeamman hyttiluokan jollekin varustamon valikoiduista risteilyistä, saat risteilyhinnasta alennusta 100 €/hytti. Tarjous koskee Carnival Venezia -aluksen sekä Suomessa rakennettujen uutuuslaivojen Carnival Celebrationin ja Mardi Gras’n kaikkia vähintään 7 yön risteilyjä. Huomaathan, että alennus ei näy automaattisesti Risteilykeskuksen nettivaraamossa.

Tarjous koskee 16.1.2023 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Alennuksen saa vain parvekehyteistä ja korkeammista hyttiluokista. Hyttejä on saatavilla rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

16.1.–7.2.2023