Alennusta Karibian risteilyistä ja lennoista

Varaa risteily

Celebrity Cruises on premium-tasoinen varustamo, jonka risteilyiden hintaan kuuluu kattavasti palveluita. Erityisesti pariskunnille ja ystäväporukoille täydellisesti sopivilla risteilyillä nautitaan uudenlaisesta luksuksesta: moderneista tiloista, raikkaasta designista, innovatiivisista ratkaisuista, henkilökohtaisesta palvelusta, maailmanluokan viihteestä ja rennosta tunnelmasta.

Karibialle erinomaiseen hintaan

Kun varaat nyt jonkin Celebrity Cruisesin valikoiduista Karibian risteilyistä, saat risteilyhinnasta alennusta jopa 200 €/hlö. Tarjous koskee valikoituja vähintään 5 yön risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 1.11.2023–30.4.2024. Alennus on saatavilla normaalihintaisiin hytteihin (Tips Only) sekä All Included -hintaisiin hytteihin. Alennuksen suuruus riippuu valitusta hyttiluokasta ja risteilyn pituudesta seuraavasti:

 
5–8 yön risteilyt
Vähintään 9 yön risteilyt
Hyttikategoriat
Tips Only
All Included
Tips Only
All Included
Sisä- ja ulkohytit
100 €/hlö
58 €/hlö
100 €/hlö
58 €/hlö
Parvekehytit ja korkeammat hyttiluokat
150 €/hlö
87 €/hlö
200 €/hlö
116 €/hlö
Alennus on huomioitu automaattisesti Risteilykeskuksen nettivaraamon hinnoissa.

Lennot Floridaan alehintaan

Varatessasi varustamon lennot sisältävän Fly & Cruise -paketin, saat lisäksi lennoista alennusta jopa 150 €/hlö. Lentotarjous koskee lentoja Helsingistä, Tukholmasta, Kööpenhaminasta, Göteborgista, Oslosta tai Stavangerista Floridaan. Tarjous koskee valikoituja vähintään 5 yön risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 1.11.2023–30.4.2024.

Huomioithan, että Fly & Cruise -risteilypakettien hinnat eivät löydy suoraan nettivaraamostamme, vaan hinnat paketeille saat Risteilykeskuksen asiakaspalvelusta.

Alennusta risteilyistä
Tarjous koskee 13.7.2023 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Alennuksen suuruus vaihtelee valitun hyttiluokan sekä risteilyn pituuden mukaan. Alennus on saatavilla kaikkiin hyttikategorioihin ja kaikille hytin matkustajille. Alehintaisia hyttejä on saatavilla rajoitetusti. Alennus on saatavilla myös All Included -hintaisiin hytteihin. Alennus on yhdistettävissä tällä sivulla mainittuun Karibian lentoalennukseen. Tarjous ei ole yhdistettävissä muihin kampanjoihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Alennusta lennoista
Tarjous koskee 13.7.2023 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Alennuksen suuruus vaihtelee lentojen saatavuuden mukaan. Tarjous koskee lentoja Helsingistä, Tukholmasta, Kööpenhaminasta, Göteborgista, Oslosta ja Stavangerista. Lentoalennus on yhdistettävissä tällä sivulla mainittuun Karibian risteilyhintojen alennukseen. Tarjous ei ole yhdistettävissä muihin kampanjoihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

3.10.2023 asti