Lennoista alennusta 100€/hlö

Varaa risteily

Celebrity Cruises on premium-tasoinen varustamo, jonka risteilyiden hintaan kuuluu kattavasti palveluita. Erityisesti pariskunnille ja ystäväporukoille täydellisesti sopivilla risteilyillä nautitaan uudenlaisesta luksuksesta: moderneista tiloista, raikkaasta designista, innovatiivisista ratkaisuista, henkilökohtaisesta palvelusta, maailmanluokan viihteestä ja rennosta tunnelmasta.

Lennot Helsingistä alehintaan!

Kun varaat jonkin valikoiduista Celebrity Cruisesin Euroopan risteilyistä, saat lennoista alennusta 100 €/hlö. Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on viimeistään 8.12.2023.

Huomioithan, että Fly & Cruise -risteilypakettien hinnat eivät löydy suoraan nettivaraamostamme, vaan hinnat paketeille saat Risteilykeskuksen asiakaspalvelusta.

Tarjous koskee 14.4.2022 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Alennushintaisia lentoja on saatavilla rajoitetusti. Lentoalennuksen saavat kaikki hytin matkustajat. Tarjous koskee vain valikoitujen lentoyhtiöiden lentoja, eikä suoria lentoja ei voida taata. Alennettuja lentoja on saatavilla Barcelonaan, Lissaboniin, Venetsiaan, Bolognaan, Lontooseen, Roomaan, Ateenaan ja Amsterdamiin. Tarjous koskee lentoja Oslosta, Bergenistä, Stavangerista, Kööpenhaminasta, Tukholmasta, Göteborgista, Landvetteristä ja Helsingistä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

6.7.2023 asti