75 % alennusta toiselle matkustajalle + jopa 200 € lisäalennusta

Varaa risteily

Celebrity Cruises on premium-tasoinen varustamo, jonka risteilyiden hintaan kuuluu kattavasti palveluita. Erityisesti pariskunnille ja ystäväporukoille täydellisesti sopivilla risteilyillä nautitaan uudenlaisesta luksuksesta: moderneista tiloista, raikkaasta designista, innovatiivisista ratkaisuista, henkilökohtaisesta palvelusta, maailmanluokan viihteestä ja rennosta tunnelmasta.

Risteilyt nyt alennettuun hintaan!

Kun varaat nyt Celebrity Cruisesin risteilyn, saa hytin toinen matkustaja risteilyhinnastaan alennusta jopa 75 %. Tämän lisäksi hytin hinnasta saa lisäalennusta jopa 200 €/hytti! Alennuksen suuruus riippuu valitusta hyttiluokasta seuraavasti:

  • 100 €/sisä- tai ulkohytti
  • 200 €/parvekehytti tai sitä korkeampi hyttiluokka

Tarjous koskee risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 3.8.2023–30.4.2025. Tarjous ei koske Galapagossaarten risteilyjä eikä Alaskan Cruisetour-paketteja.

Alennus on automaattisesti huomioitu Risteilykeskuksen nettivaraamon hinnoissa.

 

All Included -edut suoraan nettivaraamosta

Nyt voit lisätä Celebrity Cruisesin All Included -edut risteilyllesi suoraan nettivaraamomme kautta. Hyttiä valitessasi pääset valitsemaan hinnan joko ilman etuja tai ne sisältäen. All Included -hinta sisältää peruspalveluiden lisäksi myös Classic-juomapaketin ja Basic-nettipaketin. All Included -hintaiset hytit tunnistat ”All Included” tekstistä hytin nimen perässä. Esimerkiksi ”2D Parvekehytti, merinäköala / All Included”.

Lue lisää hintaan sisältyvistä palveluista »

Tarjous koskee 7.7.2023 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Alennus koskee ainoastaan risteilyhinnan cruise fare -osuutta, eikä alennusta saa esimerkiksi veroista tai palvelumaksuista. Jopa 40 % alennus koskee kaikkia hytin matkustajia, kun taas lisäalennus on per hytti. Alennuksen suuruus vaihtelee risteilyittäin ja alennuksen saa kaikista hyttiluokista. Alehintaisia hyttejä on saatavilla rajoitetusti. Tarjous on yhdistettävissä All Included- ja Retreat-etuihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

3.10.2023 asti