Euroopan lennoista alennusta jopa 300€/hlö

Varaa risteily

Celebrity Cruises on premium-tasoinen varustamo, jonka risteilyiden hintaan kuuluu kattavasti palveluita. Varustamon Always Included -hinnoittelun myötä risteilyhintaan sisältyy peruspalveluiden lisäksi aina myös juomapaketti, WiFi-paketti sekä palvelurahat laivan henkilökunnalle.

Erityisesti pariskunnille ja ystäväporukoille täydellisesti sopivilla risteilyillä nautitaan uudenlaisesta luksuksesta: moderneista tiloista, raikkaasta designista, innovatiivisista ratkaisuista, henkilökohtaisesta palvelusta, maailmanluokan viihteestä ja rennosta tunnelmasta.

Lennot Euroopan risteilyille huippuhintaan!

Celebrity Cruisesin Euroopan risteilyille saa nyt lennot alennettuun hintaan. Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 7.5.–17.10.2022. Lennoista saa alennusta jopa 300 €/hlö. Alennuksen saavat kaikki hytin matkustajat.

Fly & Cruise -risteilypakettien hinnat eivät löydy nettivaraamostamme, vaan hinnat paketeille saat Risteilykeskuksen asiakaspalvelusta.

Tarjous koskee 5.5.2022 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Tarjous koskee lentoja Helsingistä, Oslosta, Tukholmasta, Göteborgista, Kööpenhaminasta, Billundista, Bergenistä, Trondheimista, Aalborgista ja Stavangerista. Lentoalennuksen saavat kaikki hytin matkustajia. Tarjous koskee vain valikoitujen lentoyhtiöiden lentoja, eikä suoria lentoja ei voida taata. Tarjous ei koske Back-to-Back-risteilyjä eikä Lift & Shift -varauksia. Alennus on yhdistettävissä kanta-asiakasetuihin. Tarjous ei ole yhdistettävissä muihin kampanjoihin, ellei toisin mainita. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

30.6.2022 asti