Free at Sea -etupaketti puoleen hintaan

Varaa risteily

Rentoa, hauskaa ja hulvatonta lomailua! Yhdysvaltalaisen Norwegian Cruise Line -varustamon risteilyillä ei pönötetä tai stressata turhia; risteilyillä ei ole tarkkoja pukukoodeja tai ennalta määriteltyjä kattausaikoja – pääset tekemään lomastasi juuri omannäköisesi!

Lisää etupaketti risteilyllesi puoleen hintaan

Kun varaat nyt jonkin valikoiduista Norwegian Cruise Linen risteilyistä, saat lisättyä risteilyllesi Free at Sea -etupaketin puoleen hintaan alk. 49,50 €/hlö (normaalisti alk. 99 €/hlö). Etupaketti sisältää juomapaketin, nettipaketin, erikoisravintolaillallisia ja retkirahaa. Edut ovat saatavilla vain hytin kahdelle ensimmäiselle matkustajalle. Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 23.9.2023–3.12.2024. Löydät listan kampanjalähdöistä alta.

Free at Sea -etupaketti sisältää seuraavat edut:

1) Open Bar -juomapaketti

Juomapaketti sisältää laajan valikoiman alkoholillisia ja alkoholittomia juomia. Etu on henkilökohtainen ja tarjolla kahdelle matkustajalle/hytti. Lue lisää juomapaketeista »

2) Internetpaketti

Internetpaketit ovat tarjolla hytissä 1. ja 2. matkustajalle seuraavasti:

  • 3-6 yön risteilyt: 75 minuuttia/matkustaja
  • 7-11 yön risteilyt: 150 minuuttia/matkustaja
  • vähintään 12 yön risteilyt: 300 minuuttia/matkustaja

3) Erikoisravintolapaketti

Erikoisravintolapaketti sisältää 1–3 illallista laivan lisämaksullisissa erikoisravintoloissa (Cagney’s Steakhouse, Teppanyaki, Le Bistro, La Cucina, Margaritaville, Moderno Churrascaria, Los Lobos ja Q). Etu on henkilökohtainen ja tarjolla kahdelle matkustajalle/hytti.

Risteilyn pituusHyttikategoriaIllallisten määrä
3-6 yötäKaikki hyttikategoriat1 illallinen/matkustaja
7-11 yötäStudio-, sisä- ja ulkohytit1 illallinen/matkustaja
Parvekehytit ja siitä korkeammat hyttiluokat2 illallista/matkustaja
Vähintään 12 yötäStudio-, sisä- ja ulkohytit2 illallista/matkustaja
Parvekehytit ja siitä korkeammat hyttiluokat3 illallista/matkustaja

4) Retkirahaa

Saat 50 dollaria käyttörahaa jokaista risteilyn vierailusatamaa kohden. Käyttörahan voi käyttää varustamon retkiin satamakohteissa (ei sis. lähtösataman retkiä). Etu on saatavilla vain hytin 1. matkustajalle.

Lue lisää Free at Sea eduista »

Alennettu lisämaksu Free at Sea -eduista

  • 3-5 yön risteilyt: 49,50 €/hlö
  • 6-8 yön risteilyt: 74,50 €/hlö
  • 9-11 yön risteilyt: 99,50 €/hlö
  • 12-14 yön risteilyt: 124,50 €/hlö
  • 15-17 yön risteilyt: 149,50 €/hlö
  • Vähintään 18 yötä: 174,50 €/hlö

Free at Sea -eduista maksettava lisämaksu vaihtelee risteilyn pituuden mukaan. Etujen yhteinen arvo on jopa yli 500 €/hlö. Kysy meiltä lisää!

Tarjous koskee 15.9.2023 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Tarjous koskee hyttikategorioita sisähyteistä Club-parvekehytteihin, mukaan lukien määrittelemättömät hyttiluokat (IX, OX, BX ja MX). Edut ovat saatavilla vain hytin kahdelle ensimmäiselle matkustajalle. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

20.9.2023 asti