Galapagoksen risteilyt ja Fly & Cruise -paketit alehintaan

Varaa risteily

Galapagossaaret ovat yksi maailman koskemattomimmista risteilykohteista. Celebrity Cruises risteilee saarille jopa kolmen aluksen voimin. Celebrity Flora, Celebrity Xpedition ja Celebrity Xploration risteilevät 7–16 yön risteilyjä Charles Darwinin vanavedessä.

Celebrity Cruisesin risteilyt (7, 10, 11 ja 16 yötä) Galapagossaarille ovat nyt 20 % alennuksessa. Alennuksen saavat kaksi ensimmäistä matkustajaa hytissä. Eivätkä alennukset lopu siihen! Galapagossaarten risteilyille saa nyt myös Fly & Cruise -paketit alennettuun hintaan. 10, 11 ja 16 yön Fly & Cruise -paketeista saa alennusta 1 414 €/hytti. Alennuksen saa ulkohytistä ja siitä korkeammista hyttiluokista.

Tarjous koskee Celebrity Floran, Celebrity Xpeditionin ja Celebrity Xplorationin risteilyjä, joiden lähtöpäivä on viimeistään 29.12.2024.

Risteilyjen alennetut hinnat näkyvät automaattisesti Risteilykeskuksen nettivaraamossa. Fly & Cruise -risteilypakettien hinnat eivät löydy nettivaraamostamme, vaan hinnat paketeille saat Risteilykeskuksen asiakaspalvelusta.

Tarjous koskee 1.8.2022 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Alennuksen saavat hytin ensimmäinen ja toinen matkustaja. 20 % alennus koskee vain risteilyhinnan cruise fare -osuutta. 20 % alennus on yhdistettävissä Fly & Cruise -pakettien 1 414 € alennukseen. Fly & Cruise -pakettien alennus koskee ulkohyttejä ja siitä korkeampia hyttiluokkia. Tarjous on yhdistettävissä myös Captain’s Club -etuihin, mutta ei muihin tarjouksiin, ellei toisin mainita. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

31.10.2022 asti