Jopa $250/hlö käyttörahaa kaupan päälle

Varaa risteily

Ajattoman elegantti Holland America Line on kuljettanut ihmisiä merten jo 150 vuoden ajan. Nykyään varustamo on amerikkalaisomistuksessa, mutta risteilyaluksilla vaalitaan yhä hollantilaista menneisyyttä. Eurooppalaisen tunnelman aistii risteilyalusten sisustuksessa ja taidekokoelmissa. Holland America Linen risteilyt tunnetaan erityisesti ainutlaatuisista satamakohteista, erinomaisesta ruoasta ja rauhallisesta tunnelmasta.

Käyttörahaa kaupan päälle

Holland America Line tarjoaa Black Fridayn kunniaksi valikoiduille risteilyille $100–250/hlö käyttörahaa kaupan päälle hytin kahdelle ensimmäiselle matkustajalle. Käyttörahan määrä vaihtelee risteilyittäin (kts. kampanjalähtölista). Tarjous koskee risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 3.12.2023–27.4.2025. Tarjous on yhdistettävissä Have It All -etuihin.

Tutustu kampanjalähtöihin»

Käyttörahaa myös Alaskan Cruisetour-paketteihin

Black Fridayn käyttörahakampanja on saatavilla myös, jos varaat jonkin valikoiduista Alaskan Cruisetour-paketeista vuodelle 2024.

Huomioithan, että Cruisetour-risteilypakettien hinnat eivät löydy nettivaraamostamme, vaan hinnat paketeille saat asiakaspalvelustamme.

Tutustu Cruisetour-kampanjalähtöihin »

Tarjous koskee 17.11.2023 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Käyttörahaa saavat hytin kaksi ensimmäistä matkustajaa, maksimissaan siis $500 per hytti. Tarjous on yhdistettävissä Have It All -etuihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

17.11.–1.12.2023