Norjan rannikkoristeilyistä alennusta jopa 500€/hytti

Modernit uutuuslaivat Norjan rannikolla

Havilan kyydissä voit kokea Norjan klassisen rannikkoreitin ja maan parhaat palat modernilla laivalla. Kaikki varustamon laivat on rakennettu 2020-luvulla, joten kyse on todellakin tuliteristä aluksista. Tunne norjalaisen luonnon mahtavat voimat; majesteettiset vuoret, eloisat vedet sekä yötaivaalla tanssivat maagiset revontulet, ja nauti samalla tyylikkäiden risteilyalusten mukavuuksista.

Havilan rannikkoristeilyt ovat nyt varattavissa alennettuun hintaan! Kun varaat risteilyn Bergenistä Kirkkoniemeen tai Kirkkoniemestä Bergeniin, saat risteilystä alennusta 250 €/hytti. Jos taas varaat koko 12 päivän matkan Bergen–Kirkkoniemi–Bergen, saat risteilystä alennusta 500 €/hytti. Tarjous koskee edellä mainittujen reittien risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 1.1.2023–31.3.2024. Alennus koskee kaikkia hyttikategorioita. Varaukset Risteilykeskuksen asiakaspalvelun kautta.

Tutustu reitteihin!

Tarjous koskee 1.1.2023 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Alennuksen saa kaikista hyttikategorioista. Alehintaisia hyttejä on saatavilla rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

31.3.2023 asti