Jopa 5 000 NOK käyttörahaa vuonoristeilyille

Havilan kyydissä voit kokea Norjan klassisen rannikkoreitin ja maan parhaat palat modernilla laivalla. Tunne luonnon mahtavat voimat; majesteettiset vuoret, eloisat vedet sekä yötaivaalla tanssivat maagiset revontulet, ja nauti samalla tyylikkäiden risteilyalusten mukavuuksista.

Käyttörahaa kaupan päälle

Kun varaat nyt Havila Voyages -varustamon risteilyn Norjan rannikolle, saat kaupan päälle jopa 5 000 NOK/hytti käyttörahaa. Tarjous koskee reittejä Bergen–Kirkkoniemi–Bergen, Bergen–Kirkkoniemi ja Kirkkoniemi–Bergen. Risteilyn lähtöpäivän tulee olla 1.1.2024–31.3.2025. Käyttörahan määrä riippuu valitusta reitistä seuraavasti:

Käyttörahaa voi käyttää esimerkiksi ostoksiin laivan kaupassa, juomapaketteihin, retkiin, huonepalveluun, ruokailuun Hildring-ravintolassa, hyttiluokan korotuksiin tai Havila Gold -korotukseen.

Tarjous koskee 8.9.2023 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Käyttörahaa saavat hytin kaksi ensimmäistä matkustajaa, edestakaiselta matkalta maksimissaan 5 000 NOK ja yhdensuuntaiselta matkalta maksimissaan 2 500 NOK. Myös hytissä yksin matkustavat saavat käyttörahaa. Yksin matkustettaessa käyttörahan määrä on Bergen–Kirkkoniemi–Bergen reitillä 2 500 NOK ja yhdensuuntaisella reitillä 1 250 NOK. Tarjous ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

30.11.2023 asti