MESSUTARJOUS: Helsingin lähdöistä alennusta

Varaa risteily

MSC Cruisesin filosofian mukaan aika pitäisi käyttää elämän iloista nauttimiseen läheisten ihmisten ympäröimänä. MSC Cruisesin risteilyillä jokaisesta hetkestä halutaan tehdä unohtumaton.

Varustamo viime kesän risteilyt Helsingistä Norjan rannikolle osoittautuivat todella suosituiksi. Nyt tätä herkkua on tarjolla lisää, sillä tulevana kesänä MSC Fantasia risteilee 14 yön risteilyjä Helsingistä touko-elokuussa. Ihanalla reitillä nähdään jälleen sekä Itämeren helmiä että Norjan kuvankauniita rannikkokohteita.

Varaa Helsingin lähdöt alennettuun hintaan

Kun varaat MSC Fantasian risteilyn Helsingistä nyt, saat sisä- ja ulkohyteistä alennusta 100 €/hlö ja parvekehyteistä alennusta 150 €/hlö. Alennuksen saavat hytin kaksi ensimmäistä matkustajaa. Jotta alennuksen saa hyödynnettyä, täytyy varaus tehdä viimeistään 6.2.2023 kello 16.00 mennessä. Tarjous koskee MSC Fantasian 14 yön risteilyjä Helsingistä kesällä 2023. Huomaathan, että alennus ei näy automaattisesti Risteilykeskuksen nettivaraamossa.

Tarjous koskee myös Risteilykeskuksen opastettuja all inclusive -risteilyjä! Tutustu risteilyihin täällä.

Muista myös muut tarjoukset

MSC Cruisesilla on parhaillaan meneillään myös useita muita tarjouksia alennushinnoista juomapakettikampanjoihin. Pääset hyödyntämään kaikki varustamon tarjoukset myös aina kun teet varauksen Risteilykeskuksen kautta. Tutustu varustamon muihin voimassa oleviin tarjouksiin tarjoussivullamme.

Tarjous koskee 19.1.2022 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Jotta alennuksen saa hyödynnettyä, täytyy varaus tehdä viimeistään 6.2.2023 kello 16.00 mennessä. Alennus koskee MSC Fantasian 14 yön risteilyjä Helsingistä 25.5.–3.8.2023. Alennuksen saavat vain hytin kaksi ensimmäistä matkustajaa. Alennuksen saa myös Risteilykeskuksen opastetuista Helsingin risteilyistä 25.5.–8.6.2023 ja 3.–17.8.2023. Hyttejä on saatavilla rajoitetusti. Alennus on yhdistettävissä kanta-asiakasalennukseen, mutta ei muihin erikoiskampanjoihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

19.1.–6.2.2023