Synttäritarjous: jopa 45 % alennusta + $150 käyttörahaa

Varaa risteily

Ajattoman elegantti Holland America Line on kuljettanut ihmisiä merten jo 150 vuoden ajan. Nykyään varustamo on amerikkalaisomistuksessa, mutta risteilyaluksilla vaalitaan yhä hollantilaista menneisyyttä. Eurooppalaisen tunnelman aistii risteilyalusten sisustuksessa ja taidekokoelmissa. Holland America Linen risteilyt tunnetaan erityisesti ainutlaatuisista satamakohteista, erinomaisesta ruoasta ja rauhallisesta tunnelmasta.

Paljon onnea Holland America Line!

Varustamo täytti 18. huhtikuuta huikeat 150 vuotta ja juhlistaa merkkipäivää synttäritarjouksella. Holland America Linen valikoidut risteilyt ovat nyt juhlavuoden kunniaksi jopa 45 % alennuksessa. Alennuksen suuruus vaihtelee risteilyittäin. Lisäksi hytin ensimmäinen ja toinen matkustaja saavat jopa $150 käyttörahaa per matkustaja. Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 10.4.–26.11.2023. Listan kampanjalähdöistä löydät alta. Käyttörahan määrä riippuu valitusta hyttiluokasta ja risteilyn pituudesta seuraavasti:

5–13 yön risteilyt
Vähintään 14 yön risteilyt
Sisä- ja ulkohytit
$25/matkustaja
$50/matkustaja
Parvekehytit
$50/matkustaja
$100/matkustaja
Sviitit
$75/matkustaja
$150/matkustaja

Tarjous koskee 5.4.2023 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Alehintaisia hyttejä on saatavilla rajoitetusti. Tarjous koskee vain hytin ensimmäistä ja toista matkustajaa. Käyttörahaa ei voi käyttää laivan kasinolla. Tarjous on yhdistettävissä Have It All -etupakettiin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

31.5.2023 asti