Maksuton hyttiluokan korotus + lapset risteilylle lähes ilmaiseksi

Varaa risteily

Paljon onnea Holland America Line!

Holland America Line täyttää 150 vuotta. Lähestyviä synttäreitä juhlitaan erinomaisilla synttäritarjouksilla.

Saat nyt valikoiduille risteilyille maksuttoman korotuksen hyttiluokkaan. Saat siis esimerkiksi ulkohytin sisähytin hinnalla tai parvekehytin ulkohytin hinnalla. Alennetut hinnat näkyvät automaattisesti Risteilykeskuksen nettivaraamossa. Korotusten saatavuus vaihtelee risteilyittäin (kts. tarjouslähdöt).

Tämän lisäksi osalla lähdöistä lisävuoteessa majoittuvat alle 18-vuotiaat maksavat risteilystään vain verot, satamamaksut ja palvelurahat laivan henkilökunnalle.

Tämän lisäksi saat kaupan päälle vielä jopa $400/hytti käyttörahaa laivalla kulutettavaksi. Käyttörahan määrä riippuu valitun risteilyn pituudesta seuraavasti:

  • 5–9 yön risteilyt: $200/hytti
  • 10–20 yön risteilyt: $300/hytti
  • Vähintään 21 yön risteilyt: $400/hytti
  • Alaskan Cruise Tour -paketit: $300/hytti

Tarjous koskee valikoituja risteilyjä ja Alaskan Cruise Tour -paketteja vuonna 2023 ja kevätkaudella 2024. Listan tarjouslähdöistä löydät alta.

Have It All -etupaketit

Näet Have It All -etupaketin sisältävät risteilyhinnat suoraan nettivaraamostamme. Hyttiä valitessasi pääset valitsemaan hinnan joko ilman etuja tai ne sisältäen. Have It All -hintaiset hytit tunnistat ”Have It All” tekstistä hytin nimen perässä.

Paketti sisältää seuraavat edut

  • Signature-juomapaketti sisältää valikoiman erikoiskahveja, mehuja, Coca-Cola-tuotteita, mocktaileja, Red Bull -energiajuomia, pullovettä (max 500 ml), olutta, väkeviä alkoholijuomia, cocktaileja ja viinejä laseittain. Juomien hinta saa olla max $11/juoma. Lue lisää juomapaketista.
  • Surf-nettipaketti sisältää WiFi-yhteyden, joka soveltuu esimerkiksi nettiselailuun, sosiaalisen median sovellusten selailuun sekä sähköpostin käyttöön.
  • Retkipaketti sisältää 1–3 varustamon retkeä risteilyn pituudesta riippuen. Kunkin retken arvo voi olla enintään 100 dollaria.
  • Erikoisravintolapaketti sisältää 1–3 illallista laivan lisämaksullisissa erikoisravintoloissa. Pakettiin sisältyvät illallisravintolat vaihtelevat risteilyn pituuden ja laivan mukaan.
Lue lisää Have It All -eduista »

Tarjous koskee 14.12.2022 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Alennetut hinnat koskevat vain hytin ensimmäistä ja toista matkustajaa. Alennetut hinnat näkyvät automaattisesti nettivaraamossamme. Tarjous ei koske Grand Voyage -risteilyjä. Hyttiluokan korotuksia on saatavilla rajoitetusti ja vain valikoituihin hyttiluokkiin. Saatavilla olevat korotukset näet tarjouslähtölistasta. Lisävuodekampanja on saatavilla vain osalle tarjouslähdöistä. Lisävuodealennuksen saa maksimissaan kaksi lasta per hytti. Tarjous on yhdistettävissä Have It All -etuihin. Have It All -etupakettia ei kuitenkaan ole saatavilla lisävuoteessa majoittuville lapsille. Käyttörahaa ei voi käyttää laivan kasinolla. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

28.2.2023 asti