Lennot vuonoristeilyille kaupan päälle

Varaa risteily

Hurtigrutenin alukset ovat yli sadan vuoden ajan olleet Norjan karun rannikon elämänlanka. Laivamatka pitkin rannikkoa on huikea elämys mihin vuodenaikaan tahansa! Hurtigruten tarjoaa nyt loistavan tilaisuuden lähteä tutustumaan vuonomaisemiin.

Lennot kaupan päälle

Saat valikoiduille Norjan rannikkoristeilyille meno-paluulennot Helsingistä kaupan päälle! Lentopaketteihin sisältyy lisäksi meno-paluukuljetus lentokentän ja sataman välillä. Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme!

Kampanja koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 1.5.–30.9.2024. Tarjous koskee seuraavia reittejä:

Huomioithan, että Kirkkoniemi–Bergen reitillä lentoaikataulujen vuoksi on ennen risteilyä varattava hotelliyö Kirkkoniemessä. Hotelliyö on lisämaksusta, eikä sisälly lento + risteily -paketin hintoihin. Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme!

Varaukset asiakaspalvelun kautta.

Tarjous koskee 26.2.2024 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Tarjouksen voi yhdistää kanta-asiakasalennukseen, muttei muihin kampanjoihin. Tarjous koskee Basic- ja Select-matkustusluokan kaikkia hyttikategorioita. Lentopaketteja on saatavilla rajoitetusti. Lentoja saa Helsingin lisäksi Oslosta, Stavangerista, Tukholmasta (Arlanda) ja Kööpenhaminasta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

25.3.2024 asti