Illallinen erikoisravintolassa kaupan päälle

Varaa risteily

Varaa nyt Princess Cruisesin risteily, niin saat kaupan päälle illallisen yhdessä laivan erikoisravintoloista. Tarjous koskee kaikkia varustamon vähintään 3 yön risteilyjä ennen kevättä 2023.


Tutustu varustamon risteilyihin

Princess Cruisesin laivoilta löydät esimerkiksi nämä ravintolat

Huom! Erikoisravintolatarjonta vaihtelee laivoittain.

 • Sabatini's

  Sabatini's on varustamon ikoninen italialaisravintola, jossa tarjoillaan muun muassa käsintehtyä pastaa, autenttisia kastikkeita ja herkullisia mereneläviä.

 • Bistro Sur La Mer

  Kolmella Michelin-tähdellä palkittu Emmanuel Renaut vastaa bistron menusta. Listalta löytyy pääasiassa ranskalaisia herkkuja modernilla twistillä.

 • The Salty Dog

  The Salty Dog on kotoisa gastropubi, jonka listalta löytyy esimerkiksi merten parhaaksi hampurilaiseksi tituleerattu burgeri. Pubissa pääsee nauttimaan myös herkullisista naposteltavista ja pienpanimo-oluista.

 • Sterling Steakhouse

  USA Today on valinnut Sterling Steakhouse -ravintolan yhdeksi merten parhaista pihviravintoloista. Tarjolla on muun muassa New York strip-, Porterhouse- ja Filet Mignon -pihvejä.

Tarjous koskee 16.12.2021 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Kukin hytin matkustaja saa voucherin, jonka voi käyttää yhteen erikoisravintolaillalliseen. Illalliset tulee varata laivalla. Matkustajien ei tarvitse käyttää vouchereita samassa ravintolassa, vaan kukin saa valita haluamansa erikoisravintolan. Erikoisravintolatarjonta vaihtelee laivoittain. Tarjous on yhdistettävissä Princess Plus -etupakettiin sekä kanta-asiakasetuihin. Tarjous ei koske maailmanympäriristeilyjä tai niiden osia. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

2.3.2022 asti