Jopa 15 % alennusta + $500 käyttörahaa

Varaa risteily

Azamara-varustamo on tunnettu laajasta matkakohdetarjonnasta ja monipuolisista retkivaihtoehdoista. Premium-luokan keskikokoiset laivat risteilevät mielenkiintoisia reittejä ympäri maailman – jokainen varustamon risteily on uniikki! Azamara tarjoaa tyyliä sekä laatua järkevään hintaan, ja on hyvä vaihtoehto varttuneemmalle risteilymatkustajalle.

Varaa Azamaran risteily nyt alennettuun hintaan. Saat lisäksi kaupan päälle $500/hytti käyttörahaa laivalla kulutettavaksi. Käyttörahan voi hyödyntää esimerkiksi ostamalla retkiä, erikoisravintolaillallisia tai kylpylähoitoja. Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 7.1.2022–5.5.2023. Kampanjalähtöjen joukkoon kuuluu muun muassa Välimeren, Karibian, Kanariansaarten ja Etelä-Afrikan risteilyjä. Alennetut hinnat näkyvät automaattisesti Risteilykeskuksen nettivaraamossa.

Miltä kuulostaisi Mustanmeren helmet tai Etelä-Afrikan satamat luksuslaivan kyydissä?

Azamaran keskiverto risteilyalusta pienemmät laivat mahtuvat satamiin, joihin suurilla risteilyaluksilla ei ole asiaa. Esimerkiksi ikoniselle Mustallemerelle seilaaminen ei onnistuisi jättimäisellä aluksella, eivätkä sisämeren rannalla sijaitsevat satamat olekaan ihan jokapäiväisiä risteilykohteita.

Eteläisen Afrikan satamakohteet ovat myös verrattain harvoin osa risteilyreittiä. Azamara Journeyn reitillä pääset tutustumaan Kapkaupunkiin ajan kanssa, sillä kaupungissa viivytään jopa neljä päivää. Etelä-Afrikan reitillä tutustutaan myös Mosambikin pääkaupunkiin Maputoon sekä muihin Etelä-Afrikan rannikkokaupunkeihin.

Mustameri, 11 yötä – alk. 3 125 €/hlö

Azamara Onward

Reitti: Istanbul – Varna – Burgas – Constanza – Odessa – Odessa – Merellä – Sochi – Batumi – Merellä – Istanbul – Istanbul

Etelä-Afrikka, 12 yötä – alk. 2 745 €/hlö

Azamara Journey

Reitti: Kapkaupunki – Merellä – Port Elizabeth – East London – Merellä – Maputo – Richards Bay – Durban – Merellä – Merellä – Kapkaupunki – Kapkaupunki – Kapkaupunki

Tarjous koskee 15.12.2021 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Tarjous koskee vain hytin 1. ja 2. matkustajaa. Alennushintaisia hyttejä on saatavilla rajoitetusti. Alennuksen suuruus vaihtelee risteilyittäin. Tarjous ei koske määrittelemättömiä hyttiluokkia. Tarjous on yhdistettävissä Back-to-Back-etuihin sekä kanta-asiakasalennuksiin, mutta ei muihin kampanjoihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

31.3.2022 asti