Jopa 15 % alennusta

Varaa risteily

Azamara-varustamo on tunnettu laajasta matkakohdetarjonnasta ja monipuolisista retkivaihtoehdoista. Premium-luokan keskikokoiset laivat risteilevät mielenkiintoisia reittejä ympäri maailman – jokainen varustamon risteily on uniikki! Azamara tarjoaa tyyliä sekä laatua järkevään hintaan, ja on hyvä vaihtoehto varttuneemmalle risteilymatkustajalle.

Varaa Azamaran risteily nyt alennettuun hintaan. Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 28.2.–14.11.2023. Kampanjalähtöjen joukkoon kuuluu muun muassa Välimeren, Kanariansaarten ja Pohjois-Euroopan risteilyjä. Alennetut hinnat näkyvät automaattisesti Risteilykeskuksen nettivaraamossa.

Tarjous koskee 1.9.2022 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Alennushintaisia hyttejä on saatavilla rajoitetusti. Alennuksen suuruus vaihtelee risteilyittäin ja alennuksen saa vain risteilyhinnan cruise fare -osuudesta. Tarjous ei koske määrittelemättömiä hyttiluokkia. Tarjous on yhdistettävissä käyttörahakampanjaan, kanta-asiakasalennuksiin sekä Back-to-Back-etuihin, mikäli kumpikin risteily kuuluu kampanjalähtöihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

9.12.2022 asti