Finnair Plus -triplapisteet risteilyistä

Varaa risteily

Norwegian Cruise Line kuvailee risteilyjään sanoilla ”freestyle cruising”. Varustamon vapaamuotoiset ja rennot risteilyt sopivat kaikenikäisille; voit unohtaa risteilyllä niin pukukoodit kuin ennakkoon päätetyt kattausajatkin!

Finnair Plus -palkintopisteet triplana

Kun varaat kampanja-aikana Norwegian Cruise Linen risteilyn Karibialle tai Välimerelle, saat Finnair Plus -palkintopisteet triplana (3 pistettä jokaista maksamaasi euroa kohden). Tarjous koskee kaikkia varustamon vähintään 7 yön risteilyjä Karibialla ja Välimerellä vuonna 2024. Risteily voi olla missä tahansa hyttiluokassa. Pisteet kertyvät risteilyhinnasta (cruise fare). Muistathan ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerot varauksenteon yhteydessä!

Lue lisää Finnair Plus -yhteistyöstä!

Tarjous koskee 7.–30.9.2023 aikana tehtyjä uusia varauksia. Tarjous koskee varustamon vähintään 7 yön risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 1.1.–31.12.2024.

Finnair Plus -palkintopisteet ovat henkilökohtaisia. Mikäli hytissä majoittuu useampi matkustaja, saa kukin Finnair Plus -korttinumeronsa ilmoittanut henkilö pisteitä ainoastaan omasta risteilyhinnastaan. Pisteitä kertyy ainoastaan risteilyhinnasta (cruise fare) eikä esimerkiksi veroista tai palvelumaksuista.

Pisteitä kertyy kaikille matkustajille, joiden kortin numero on risteilyn varausvaiheessa ilmoitettu Risteilykeskukselle. Huomioithan, että Finnair Plus -kortin numero tulee ilmoittaa jokaisen uuden varauksen yhteydessä, mikäli varauksesta haluaa kerätä palkintopisteitä. Pisteet kertyvät matkustajan Finnair Plus -pistetilille risteilyn alkupäivää seuraavan kalenterikuukauden aikana.

Triplapisteet myönnetään vain kampanja-aikana tehdyille varauksille, joille on risteilyvarauksen yhteydessä ilmoitettu Finnair Plus -numero. Triplapisteitä ei ole mahdollista saada kampanjan loppumisen jälkeen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

7.–30.9.2023