BLACK FRIDAY: Maksuton korotus hyttikategoriaan

Varaa risteily

Princess Cruises -varustamo tunnetaan erinomaisesta ruoasta, hyvästä palvelusta, laajasta reittivalikoimasta sekä tietenkin hittisarjasta Lemmenlaiva! Varustamo tarjoaa perinteisiä risteilyelämyksiä rennolla twistillä.

Black Friday -kampanja!

Black Fridayn kunniaksi valikoiduilla Princess Cruisesin risteilyillä saat nyt maksuttoman korotuksen hyttikategoriaan. Saat siis esimerkiksi ulkohytin sisähytin hinnalla tai minisviitin parvekehytin hinnalla. Tarjous koskee valikoituja risteilyjä muun muassa Euroopassa, Tyynellämerellä, Pohjois-Amerikassa, Karibialla, Japanissa sekä Väli- ja Etelä-Amerikassa. Korotuksia on saatavilla seuraavasti:

LaivatKorotus
Ruby Princess, Caribbean Princess, Emerald Princess, Sapphire Princess, Diamond Princess, Crown Princess, Island Princess, Coral Princess, Grand PrincessParvekehytti tai parvekehytti rajoitetulla merinäköalalla sisähytin hinnalla
Minisviitti parvekehytin hinnalla
Enchanted Princess, Discovery Princess, Sky PrincessUlkohytti sisähytin hinnalla
Deluxe-parvekehytti tai minisviitti parvekehytin hinnalla
Majestic Princess, Royal Princess, Regal PrincessDeluxe-parvekehytti tai minisviitti parvekehytin hinnalla
Sun Princess, Star PrincessUlkohytti sisähytin hinnalla
Minisviitti Deluxe-parvekehytin hinnalla
Löydät listan kampanjalähdöistä löydät alta.

Tarjous koskee 14.11.2023 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Alehintaisia hyttejä on saatavilla rajoitetusti. Tarjous on yhdistettävissä Princess Plus -etupaketteihin, mutta ei muihin kampanjoihin. Nimenmuutosten tekeminen kampanjahintaisiin varauksiin ei ole sallittua. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

24.11.–27.11.2023