Edulliset lisävuodehinnat

Varaa risteily

Princess Cruises -varustamo tunnetaan erinomaisesta ruoasta, hyvästä palvelusta, laajasta reittivalikoimasta sekä tietenkin hittisarjasta Lemmenlaiva! Varustamo tarjoaa perinteisiä risteilyelämyksiä rennolla twistillä.

Nyt kannattaa lähteä porukalla Princess Cruisesin risteilylle, sillä hytin kolmas ja neljäs matkustaja risteilevät nyt alennettuun hintaan. Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 16.1.2023–15.10.2024. Listan tarjouslähdöistä löydät alta.

HUOM! Princess Cruisesin risteilyiden hinnat ja hyttien saatavuus eivät toistaiseksi näy ajantasaisina nettivaraamossamme. Ajankohtaisen paikkatilanteen ja hinnat saat asiakaspalvelustamme!

Tarjous koskee 6.12.2022 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Tarjous koskee kaikkia muita hyttiluokkia paitsi sviittejä. Alehintaisia hyttejä on saatavilla rajoitetusti. Alennuksen suuruus vaihtelee risteilyn ja hyttien saatavuuden mukaan. Tarjous on yhdistettävissä Princess Plus -etuihin, mutta ei muihin tarjouksiin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

28.2.2023 asti