20 % alennusta etupaketeista

Varaa risteily

Lisää Princess Cruisesin risteilyvarauksellesi Princess Plus- tai Princess Premier -etupaketti, niin pääset nauttimaan eduista huippuhintaan! Pakettien etuihin sisältyy muun muassa juomapaketti, nettipaketti sekä palvelurahat laivan henkilökunnalle.

Alennusta etupaketeista

Kun varaat nyt jonkin Princess Cruisesin valikoiduista risteilyistä vuodelle 2024 tai 2025, saat lisättyä Princess Plus tai Princess Premier -etupaketin 20 % alennettuun hintaan. Princess Plus -paketin normaalihinta on noin 57 €/hlö/päivä ja Princess Premier -paketin normaalihinta on noin 76 €/hlö/päivä. Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 8.2.2024–2.11.2025. Löydät listan tarjouslähdöistä alta.

Huomaathan, että etupaketteja ei voi lisätä suoraan Risteilykeskuksen nettivaraamosta, vaan paketit lisätään varaukselle asiakaspalvelumme toimesta. Mainitsethan varauksen tekemisen yhteydessä, että olet kiinnostunut lisäämään risteilyllesi etupaketin.
Mitä etupaketteihin sisältyy?
Princess Plus
Princess Premier
Juomapaketti
Plus-juomapaketti
Premier-juomapaketti
Nettipaketti
MedallionNet 2.0
MedallionNet 2.0
Palvelurahat
Ryhmäliikuntatunnit
2 tuntia/risteily/hlö
rajattomasti tunteja
Premium-jälkiruoat
2 jälkiruokaa/päivä/hlö
rajattomasti jälkiruokia
Prix fixe -menut
2 ruokailua/risteily/hlö
rajoittamaton ruokailu
Ilmainen OceanNow-palvelu
Ilmainen huonepalvelu
Ruokailut erikoisravintoloissa
x
2 ruokailua/risteily/hlö
Istumapaikat teatterissa
x
Valokuvapaketti
x
Princess Prizes
x
Medallion-asuste
x
Tutustu etupakettien sisältöön tarkemmin!

Tarjous koskee 5.9.2023 alkaen tehtyjä uusia varauksia, joille on lisätty etupaketti varauksen teon yhteydessä. Etupaketin saavat alennettuun hintaan vain hytin ensimmäinen ja toinen matkustaja. Tarjous koskee kaikkia hyttiluokkia pois lukien sviitit. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

30.11.2023 asti