Ohjelmapaketti kaupan päälle

Varaa risteily

Saa enemmän irti risteilylomastasi

Kun varaat jonkin valikoiduista Regent Seven Seasin risteilyistä, saat kaupan päälle 4–5 päivän ohjelmapaketin ennen risteilyä tai sen jälkeen. Saatavilla olevat ohjelmapaketit riippuvat risteilystä (kts. kampanjalähdöt). Löydät lisätietoa saatavilla olevista ohjelmapaketeista alta. Tarjous koskee valikoituja Euroopan risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 19.4.–13.11.2023. Listan kampanjalähdöistä löydät alta.

Ohjelmapaketit

Lue tarkemmat englanninkieliset kuvaukset ohjelmapaketeista täältä.

Umbria in Depth

Satama: Civitavecchia (Rooma)
Kesto: 4 päivää

Matkaa Italian sisämaahan upeaan Umbriaan. Vietä neljä päivää tutustuen Todin hurmaavaan keskiaikaiseen kylään ja Orvieton tarunhohtoiseen maanalaiseen kaupunkiin.

Authentic Madrid & Beyond

Satama: Barcelona
Kesto: 5 päivää

Tutustu moniin tärkeisiin espanjalaisiin kaupunkeihin Madridista Segoviaan. Useissa näistä kaupungeista näet myös Unescon maailmanperintökohteita. Viiden päivän aikana pääset tutustumaan syvemmin Espanjan historiaan ja kulttuuriin.

Mystical Cappadocia

Satama: Istanbul
Kesto: 4 päivää

Koe majesteettinen Cappadocia ja sen historia. Näe muinaisia kalliokirkkoja Uçhisarin linnassa ja Göremen perinnemuseossa. Sukella lähes 200 metriä maanpinnan alle Derinkuyussa, missä pääset näkemään ainutlaatuiset kalliomuodostelmat, joita kutsutaan keijujen savupiipuiksi.

Athens in Antiquity

Satama: Pireus (Ateena)
Kesto: 4 päivää

Tämä neljän päivän ohjelmapaketti on täydellinen historian ja ruoan ystäville. Näe hämmästyttävät Akropolis sekä Parthenon ja tutustu perinteisiin kreikkalaisiin markkinoihin Plakan torilla.

Landmarks of Ljubljana

Satama: Trieste (Venetsia)
Kesto: 4 päivää

Tutustu Euroopan vihreimpään kaupunkiin, Ljubljanaan. Näe muun muassa Bledjärvi linnoineen, korkealle kohoavat Juliset Alpit, Postojnan maaginen luola ja Predjaman keskiaikainen linna.

London & Charming Cotswolds

Satama: Southampton (Lontoo)
Kesto: 4 päivää

Neljän päivän aikana tutustut Lontoon vilkkaaseen metropoliin, mutta myös tyypilliseen brittiläiseen maalaiselämään Cotswoldsissa. Näe vahdinvaihto Buckinghamin palatsilla, tutustu Lontoon Toweriin ja seikkaile Hampton Courtin labyrintissa.

Classic Copenhagen

Satama: Kööpenhamina
Kesto: 4 päivää

Tutustu värikkääseen Kööpenhaminaan, Egeskovin linnaan, kosmopoliittiin Odensen kaupunkiin ja Dragørin hurmaavaan kalastajakylään. Neljän päivän kohokohtiin kuuluu myös kokkauskurssi.

Tarjous koskee 1.11.2022 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Ohjelmapaketteja on saatavilla rajoitetusti. Ohjelmapaketin saavat kaupan päälle vain hytin kaksi ensimmäistä matkustajaa. Vaikka ohjelmapaketti olisi saatavilla sekä ennen että jälkeen risteilyn, saa näistä paketeista vain jommankumman. Tarjous koskee kaikkia hyttikategorioita. Tarjous ei ole yhdistettävissä muihin varustamon kampanjoihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

6.1.2023 asti