Euroopan risteilyistä lisäalennusta jopa 260€/hytti

Varaa risteily

Nyt kannattaa viimeistään alkaa miettiä tulevan kesän lomia! Moderneista laivoistaan, jännittävistä aktiviteeteistaan ja maailmanluokan viihteestään tunnetun Royal Caribbeanin laivat seilaavat kesällä Välimeren kauneimpiin satamiin. Läntisellä Välimerellä nähdään Anthem of the Seas ja Symphony of the Seas. Itäisen Välimeren satamiin sinut puolestaan tutustuttavat Enchantment of the Seas, Explorer of the Seas ja Odyssey of the Seas. Varustamolla on tarjolla kesälle mielenkiintoisia reittejä myös muualla Euroopassa.

Euroopan risteilyt alehintaan!

Royal Caribbeanin valikoiduista Euroopan risteilyistä saa nyt lisäalennusta jopa 260 €/hytti! Tarjous koskee Anthem of the Seas, Enchantment of the Seas, Explorer of the Seas, Jewel of the Seas, Odyssey of the Seas ja Symphony of the Seas alusten risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 16.4.–6.11.2023. Alennuksen suuruus riippuu risteilyn pituudesta ja valitusta hyttiluokasta seuraavasti:

Enintään 5 yön risteilyt

  • 75 €/sisä- tai ulkohytti
  • 125 €/parvekehytti tai sviitti

Vähintään 6 yön risteilyt

  • 125 €/sisä- tai ulkohytti
  • 260 €/parvekehytti tai sviitti
Alennetut hinnat näkyvät automaattisesti nettivaraamossamme.

Tarjous koskee 22.12.2022 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Tarjous on yhdistettävissä 30 % alennukseen, lisävuodealennukseen sekä mahdollisiin viikonloppukampanjoihin. Tarjous ei ole yhdistettävissä muihin kampanjoihin, ellei toisin mainita. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

28.2.2023 asti