Kesän risteilyistä lisäalennusta jopa 100€/hytti

Varaa risteily

Nyt kannattaa viimeistään alkaa miettiä kesän lomia! Moderneista laivoistaan, jännittävistä aktiviteeteistaan ja maailmanluokan viihteestään tunnetun Royal Caribbeanin laivat seilaavat kesällä Välimeren kauneimpiin satamiin. Läntisellä Välimerellä nähdään Anthem of the Seas ja Symphony of the Seas. Itäisen Välimeren satamiin sinut puolestaan tutustuttavat Enchantment of the Seas, Explorer of the Seas ja Odyssey of the Seas. Varustamolla on tarjolla kesälle mielenkiintoisia reittejä myös muun muassa Karibialla, Aasiassa ja Tyynellämerellä.

Kesän risteilyistä lisäalennusta!

Royal Caribbeanin valikoiduista kesän risteilyistä saa nyt lisäalennusta jopa 100 €/hytti! Tarjous koskee risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 24.5.–1.9.2023. Enintään viiden yön risteilyillä alennusta saa sisä- ja ulkohyteistä 50 €/hytti ja vähintään 6 yön risteilyillä alennusta saa parvekehyteistä 100 €/hytti.

Alennetut hinnat näkyvät automaattisesti Risteilykeskuksen nettivaraamossamme.

Tarjous koskee 1.3.2023 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Tarjous on yhdistettävissä 30 % alennukseen, lapsikampanjaan sekä Flash Sale -viikonloppukampanjoihin. Tarjous ei ole yhdistettävissä kanta-asiakasalennukseen eikä muihin kampanjoihin, ellei toisin mainita. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

2.4.2023 asti