Käyttörahaa laivalle + korotus hyttikategoriaan

Varaa risteily

Seabournin alukset eivät ole laivoja vaan suuria jahteja. Intiimi tunnelma, All Inclusive ja kuuden tähden henkilökohtainen palvelu ovat Seabournin tunnusmerkkejä. Modernit jahdit sopivat kaikille, jotka haluavat aistia meren läheisyyden ja tutustua kaikkein pienimpiinkin vierailusatamiin.

Etuja valikoiduille risteilyille

Kun varaat nyt jonkin Seabournin valikoiduista risteilyistä, saat kaupan päälle jopa $1 000/hlö käyttörahaa laivalla kulutettavaksi. Käyttörahaa saavat sviitin kaksi ensimmäistä matkustajaa, ja käyttörahan määrä vaihtelee valitun hyttiluokan mukaan. Ulkohyteissä ja parvekehyteissä käyttörahaa saa $500/hlö. Sitä korkeammissa hyttiluokissa käyttörahaa saa $1 000/hlö. Käyttörahaa voi hyödyntää esimerkiksi kylpylähoitojen ja varustamon retkien varaamiseen tai ostoksiin laivalla.

Mikäli varaat Veranda-sviitin, saat hyttikategorian korotuksen jopa kaksi kategoriaa korkeampaan hyttikategoriaan. Saat siis esimerkiksi varattua V3 Veranda-sviitin V1 Veranda-sviitin hinnalla. Korotuksia on saatavilla vain Veranda-sviitteihin.

Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 6.1.–30.12.2024. Listan kampanjalähdöistä löydät alta.

Tarjous koskee 1.11.2023 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Käyttörahaa saavat kaksi matkustajaa per hytti, eli maksimissaan $2 000. Käyttörahatarjous koskee kaikkia hyttikategorioita. Käyttörahaa ei voi käyttää laivan kasinolla. Hyttikategorian korotuksia on saatavilla ainoastaan Veranda-sviitteihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

1.11.–4.12.2023