Käyttörahaa laivalle + korotus hyttikategoriaan

Varaa risteily

Seabournin alukset eivät ole laivoja vaan suuria jahteja. Intiimi tunnelma, All Inclusive ja kuuden tähden henkilökohtainen palvelu ovat Seabournin tunnusmerkkejä. Modernit jahdit sopivat kaikille, jotka haluavat aistia meren läheisyyden ja tutustua kaikkein pienimpiinkin vierailusatamiin.

Etuja valikoiduille risteilyille

Kun varaat nyt jonkin Seabournin valikoiduista risteilyistä, saat kaupan päälle jopa $1 000/hlö käyttörahaa laivalla kulutettavaksi. Käyttörahaa saavat sviitin kaksi ensimmäistä matkustajaa, ja käyttörahan määrä vaihtelee risteilyittäin (kts. lista kampanjalähdöistä). Käyttörahaa voi hyödyntää esimerkiksi kylpylähoitojen ja varustamon retkien varaamiseen tai ostoksiin laivalla.

Lisäksi saat hyttikategorian korotuksen jopa kaksi kategoriaa korkeampaan hyttikategoriaan. Saat siis esimerkiksi varattua V3 Veranda-sviitin V1 Veranda-sviitin hinnalla. Korotuksia on saatavilla vain Veranda-sviitteihin. Alennettu hinta näkyy automaattisesti Risteilykeskuksen nettivaraamossa.

Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 12.5.2023–23.11.2024. Listan tarjouslähdöistä löydät alta.

Tarjous koskee 2.5.2023 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Käyttörahaa saavat kaksi matkustajaa per hytti, eli maksimissaan $2 000. Käyttörahatarjous koskee kaikkia hyttikategorioita. Käyttörahaa ei voi käyttää laivan kasinolla. Hyttikategorian korotuksia on saatavilla ainoastaan Veranda-sviitteihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

10.7.2023 asti