Luksusristeilyistä alennusta jopa 20 %

Varaa risteily

Italialainen Silversea on ylellinen risteilyvarustamo, jonka kattaviin All Inclusive -hintoihin sisältyy kaikki mitä voisit risteilyltä toivoa. Varustamon verrattain pienikokoisille laivoille mahtuu vain alle tuhat matkustajaa ja lähes saman verran henkilökuntaa. Alusten hyttivalikoima sisältää ainoastaan sviittejä, joten tulet varmasti yöpymään hulppeissa puitteissa ulkona vaihtuvista ihanista maisemista puhumattakaan. Henkilökohtaisesta palvelusta vastaavat sviittien hovimestarit, jotka pitävät huolen siitä, että risteilyloma on toiveidesi mukainen.

Alennusta Port-to-Port-hinnoista

Kun varaat nyt jonkin valikoiduista Silversean risteilyistä, saat Port-to-Port-hinnoista alennusta jopa 20 %. Alennuksen suuruus vaihtelee risteilyittäin. Alennus koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 4.1.2024–23.5.2025.

Huomioithan, että kampanjalähtöjä koskevat poikkeavat ehdot.

Listan kampanjalähdöistä löydät alta.

Tarjous koskee 1.6.2023 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Alennuksen saa vain Port-to-Port-hinnoista. Alehintaisia hyttejä on saatavilla rajoitetusti. Alennusta ei saa korkeimmista sviittiluokista. Alennus ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Kampanjalähtöjä koskevat poikkeavat ehdot. Koko risteilyn hinta maksetaan kerralla, ja peruutuskulut ovat heti vahvistamisen jälkeen 100 %. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

8.10.2023 asti