MESSUTARJOUS: Risteilyistä alennusta 200€/hlö

Varaa risteily

Italialainen Silversea on ylellinen risteilyvarustamo, jonka kattaviin All Inclusive -hintoihin sisältyy kaikki mitä voisit risteilyltä toivoa. Varustamon verrattain pienikokoisille laivoille mahtuu vain alle tuhat matkustajaa ja lähes saman verran henkilökuntaa. Alusten hyttivalikoima sisältää ainoastaan sviittejä, joten tulet varmasti yöpymään hulppeissa puitteissa ulkona vaihtuvista ihanista maisemista puhumattakaan. Henkilökohtaisesta palvelusta vastaavat sviittien hovimestarit, jotka pitävät huolen siitä, että risteilyloma on toiveidesi mukainen.

Alennusta Door-to-Door-risteilypaketeista

Kun varaat nyt minkä tahansa Silversean risteilyn Door-to-Door-hintaan, saat risteilypaketista alennusta 200 €/hlö. Käytännössä Door-to-Door-konsepti tarkoittaa sitä, että luksusloma aloitetaan jo kotiovelta. Peruspalveluiden lisäksi Door-to-Door-hintaan sisältyy yksityiskuljetus lentokentälle, meno-paluulennot sekä kuljetukset lentokentän ja laivan välillä. Door-to-Door-pakettien sisältö vaihtelee hieman risteilyittäin. Tarkat tiedot paketin sisällöstä saat Risteilykeskuksen asiakaspalvelusta. Lue lisää hintakonseptista alta. Alennus koskee kaikkia varustamon Door-to-Door-paketteja.

Näet Door-to-Door-hinnat suoraan nettivaraamostamme. Hintatyypit on merkitty kunkin hytin nimen perään, esim. PV Premium Veranda -sviitti, merinäköala / Door-to-Door. Huomioithan, että messualennus ei näy automaattisesti Risteilykeskuksen nettivaraamossa.

Door-to-Door-hintakonsepti

Silversean Door-to-Door-konsepti tarjoaa todellisen All Inclusive -elämyksen, joka alkaa jo kotiovelta. Perushintaan sisältyvien palveluiden lisäksi Door-to-Door-hintaan sisältyy yksityiskuljetus lentokentälle, meno-paluulennot sekä kuljetukset lentokentän ja laivan välillä.

Door-to-Door-hintaan sisältyy

  • Yksityinen lentokenttäkuljetus. Varatessasi Door-to-Door-hinnan, risteilykokemuksesi alkaa jo kotiovelta*. Aloita lomasi tyylillä matkustamalla yksityiskuljetuksen kyydissä lentokentälle. Risteilyhintaan sisältyy Blacklane-kuljetus Helsinki-Vantaan lentokentälle ennen ja jälkeen risteilyn.

*Kuljetus saatavilla noin 80 kilometrin säteellä Helsinki-Vantaan lentoasemasta.

  • Kansainväliset lennot. Door-to-Door-hinta sisältää kansainväliset meno-paluulennot risteilyn lähtösatamaan ja takaisin. Risteilystä riippuen hintaan sisältyy joko turistiluokan lennot tai businessluokan lennot. Mikäli hintaan sisältyy turistiluokan lennot, voi ne korottaa businessluokkaan lisämaksua vastaan.
  • Lentokenttäkuljetukset kohteessa. Door-to-Door-hinta sisältää kuljetukset lentokentän ja laivan välillä. Huomioithan kuitenkin, että mikäli lentosi eivät ole varattu varustamolta, et voi hyödyntää varustamon lentokenttäkuljetuksia.
  • Hotelliyö ennen ja/tai jälkeen risteilyn. Risteilyreitistä riippuen Door-to-Door-hintaan sisältyy myös hotelliyö ennen ja/tai jälkeen risteilyn. Mikäli hintaan kuuluu hotelliöitä, lentokenttäkuljetukset vievät sinut lentokentältä hotellille.

Tarjous koskee 16.1.2023 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Alennus koskee Door-to-Door-risteilypaketteja. Alennus ei koske varustamon Port-to-Port-hintoja. Hyttejä on saatavilla rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

16.1.–7.2.2023