Toinen matkustaja -75% + jopa $400 käyttörahaa

Varaa risteily

Celebrity Cruises on premium-tasoinen varustamo, jonka risteilyiden hintaan kuuluu kattavasti palveluita. Erityisesti pariskunnille ja ystäväporukoille täydellisesti sopivilla risteilyillä nautitaan uudenlaisesta luksuksesta: moderneista tiloista, raikkaasta designista, innovatiivisista ratkaisuista, henkilökohtaisesta palvelusta, maailmanluokan viihteestä ja rennosta tunnelmasta.

Risteilyt nyt alennettuun hintaan!

Kun varaat jonkin Celebrity Cruisesin valikoiduista risteilyistä, hytin toinen matkustaja saa risteilyhinnastaan alennusta 75 %. Saat lisäksi kaupan päälle jopa $400/hytti käyttörahaa laivalla kulutettavaksi! Käyttörahan määrä riippuu risteilyn pituudesta seuraavasti:

  • 3–5 yön risteilyt: $100/hytti
  • 6–9 yön risteilyt: $200/hytti
  • Vähintään 10 yön risteilyt: $400/hytti

Tarjous koskee vähintään 3 yön risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 6.12.2022–30.4.2025. Tarjous ei koske Galapagossaarten risteilyjä eikä Alaskan Cruisetour-paketteja. Alennetut hinnat näkyvät automaattisesti Risteilykeskuksen nettivaraamossa.

All Included -edut suoraan nettivaraamosta

Nyt voit lisätä Celebrity Cruisesin All Included -edut risteilyllesi suoraan nettivaraamomme kautta. Hyttiä valitessasi pääset valitsemaan hinnan joko ilman etuja tai ne sisältäen. All Included -hinta sisältää peruspalveluiden lisäksi myös Classic-juomapaketin ja Surf-nettipaketin. All Included -hintaiset hytit tunnistat ”All Included” tekstistä hytin nimen perässä. Esimerkiksi ”2D Parvekehytti, merinäköala / All Included”.

Lue lisää hintaan sisältyvistä palveluista »

Tarjous koskee 2.12.2022 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Alennus koskee ainoastaan risteilyhinnan cruise fare -osuutta, eikä alennusta saa esimerkiksi veroista tai palvelumaksuista. Alehintaisia hyttejä on saatavilla rajoitetusti. Käyttörahaa ei voi käyttää laivan kasinolla. Tarjous on yhdistettävissä All Included- ja Retreat-etuihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

3.3.2023 asti